• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımız çabuk uzasın,kopmasın,gür ve sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simdi turplu suyun icersine su yaglardan bisiler daha ekledim bal kattim bi ampul de kiricam bi de oyle deniyim diyorum tamam saclarim hizli uzuyo ama cok daha canli olmalarini istiyorum bengamyoncuiremsu

o dedigin yagi da ilk kez duydum biraz arastiriyim bakalim.

araştır cnmcım bn kullanmadım ama çok işe yaradığını duydum böyle entele filan kullanmaktansa bakım yağı kullanmak daha iiidir [bence] :sm_confused:

şampuanımı değiştirdim bitkisel şampuan kullanıyorum içine çamterebentin,bademyağı,susamyağı,sarımsakyağı,yılanyağı koydum.ayrıca aktardan saç bakım yağı aldım içinde oranları ayarlanmış, ısırganyağı,cevizyağı,susamyağı,menekşeyağı,çörekotuyağı,papatyayağı,zeytinyağı,çamesansı,
defneyağı var ayrıca bunun içinede yılan yağı koydum ben bir kapak süper bişey 2günde bir yapıyorum yanmış ve kuru saçlarımı bununla düzelttim ve 1 ayda 5cm uzadı...

Canım şampuanın kaç ml ve içine ne kadar bu yağlardan karıştırıyorsun? Ve aynı şekilde saç bakım yağının ml sinide öğrenebilirmiyim?

otacı şampuan kullanıyorum ve saçlarıma krem yapmıyorum gerek kalmıyo çünkü...benim saçlarım siyahtan açıldı yandı koptu ve mecbur kısa kesildi daha sonra burda okuduğum bilgiler sayesinde ilk şampuanımı değiştirdim içine bahsettiğim yağları koydum ayrıca saç bakım yağı bugüne kadar rastladığım (saçımla ilgili) en güzel şeydi..ve bu bakımlarla saçlarımı kurtardım ve evet 1 ayda 5cm uzadı ve çıkan kendi saçlarım okadar güçlü ve parlak ki anlatamam.ve saçlarım hiç dökülmüyo.mutlaka deneyin aktarlarda bulabilirsiniz bu saç bakım yağını.sevgiler....

slm arkadaşlar! ya merakettim bnde turp suyu ve şampuanımda çam derebentin falan kullanıorum ama çok dikkatimi çekti yazın:geçende aktara uğramıştım,saç bakım yağı gösterdi üstünde sadece içindeki yağların adı yazıodu,acaba bu aktarlardaki her aktarın kendi yaptığı karışımmıki ?mesela sennki sana iyi gelmiş,ben alsam içeriği falan aynımı olcak hiç bilemiorum ki???

şampuanımı değiştirdim bitkisel şampuan kullanıyorum içine çamterebentin,bademyağı,susamyağı,sarımsakyağı,yılanyağı koydum.ayrıca aktardan saç bakım yağı aldım içinde oranları ayarlanmış, ısırganyağı,cevizyağı,susamyağı,menekşeyağı,çörekotuyağı,papatyayağı,zeytinyağı,çamesansı,
defneyağı var ayrıca bunun içinede yılan yağı koydum ben bir kapak süper bişey 2günde bir yapıyorum yanmış ve kuru saçlarımı bununla düzelttim ve 1 ayda 5cm uzadı...

ya canım gercekten mı

her hafta badem yağı ,zeytinyağını karıştırıp ısıtıp saç diplerime iyice yediriyorum,saatlerce bekletiyorum ,yıkıyanca yumuşacık oluyo ,besliyo kökleri

haftada 1 sinemakili kürümü uyguluyorum ek olarakhaftada 2-3 kerede turplu bakımımı uyguluyorum hatta suan sacımda turplu suyum var:1::1::1::52::78:

Bende sinemaki uyguluyorum. Sampuanıma 6 diş sarımsak kattım... Bide bitkisel sabunla saçımı yıkıyorum. Ama daha 2 hafta oldu şuan uzamadı daha :82:

Back