bu arada turplu suyu 2 kere kullandım 1 cm uzattı bilginize....
aynen benim de ki benim saclarim coook zor uzayan cinstendir.
ama ben yumasicik olsunlar parlak olsunlar istiyorum turplu sudan baska seyler yapmak istiyorum bu yuzden ne yapabilirim bilmiyorum
turplu suyu neden denemek istemiyorsun?? bnce bir zararı yok ayrıca çok abartılmış yanii yok çok kötü kokuyor filan ben hiçbir koku duymadım yani eğer benim koku almamda bir sorun warsa annem gilde de aynı sorun yok heralde çünkü onlarda aynı şeyi söyledi ancak sen turplu su yapmak istemiyorum diyorsan sen bilirsin dax filan duydum onları dene yada entele ama entele tawsiye etmem birisinin saçlarını dökmüş heralde ama yinede sen bilirsin cnm inşallah istediğin formüllerle istediğin saça ulaşırsın..sewgiler..a.s.
aaa yok yanlis anlasilmis onun haricinde extradan bisiler yapmak istiyorum manasinda dmeistimm turplu su yapmak istemiyorum anlaminda degil o yuzden extra seyler bakiniyorum.
simdi turplu suyun icersine su yaglardan bisiler daha ekledim bal kattim bi ampul de kiricam bi de oyle deniyim diyorum tamam saclarim hizli uzuyo ama cok daha canli olmalarini istiyorum bengamyoncuiremsutmm cnm bn yanlış anlamışım k.bakma a.s dax diye bir yağ warmış istersen onu bi dene işe yaradığı söyleniyor.bende çıkarsam alıcam maşşallah saçımıza sürmediğimiz hiçbişi kalmadı :roflol: -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?