E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
şampuanımı değiştirdim bitkisel şampuan kullanıyorum içine çamterebentin,bademyağı,susamyağı,sarımsakyağı,yılanyağı koydum.ayrıca aktardan saç bakım yağı aldım içinde oranları ayarlanmış, ısırganyağı,cevizyağı,susamyağı,menekşeyağı,çörekotuyağı,papatyayağı,zeytinyağı,çamesansı,
defneyağı var ayrıca bunun içinede yılan yağı koydum ben bir kapak süper bişey 2günde bir yapıyorum yanmış ve kuru saçlarımı bununla düzelttim ve 1 ayda 5cm uzadı...
şampuanımı değiştirdim bitkisel şampuan kullanıyorum içine çamterebentin,bademyağı,susamyağı,sarımsakyağı,yılanyağı koydum.ayrıca aktardan saç bakım yağı aldım içinde oranları ayarlanmış, ısırganyağı,cevizyağı,susamyağı,menekşeyağı,çörekotuyağı,papatyayağı,zeytinyağı,çamesansı,
defneyağı var ayrıca bunun içinede yılan yağı koydum ben bir kapak süper bişey 2günde bir yapıyorum yanmış ve kuru saçlarımı bununla düzelttim ve 1 ayda 5cm uzadı...
1 ayda 5 cm mi :1shok:
kuaförüm saçın 1 ayda ancak 1 cm uzayabileceğini söylemişti fisfisfis
aylincim saç bakım yağının markasını alabilir miyim rica etsem ve yılan yagını ayrıyeten kendin mi kattın direk hepsini mi kattın açarmısın biraz 2 günde bir nasıl uyguluyosun :dance:
benim turplu su dikkatimi çekti onu deniycem bana çok mantıklı gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?