Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımız çabuk uzasın,kopmasın,gür ve sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bz kadınlar sürekli değişiklikler isteriz ve bunun
sonucu kotu bıle olsa bu yola koyuluruz belkıde..
uzatmak ıcın ,gürleştirmek ıcın ,kuru ve yıpranmıs
saçlarımıza bir çözüm yolu bulmak ıstıoruz...
sızde bunları ıstıyor ve elde edıyorsanız lutfen bzmle paylasın...
şimdiden tesekuurler..

ben saçımı yeni kestirdim omuz hizasında.çok kırılmıştı ama şimdi biran önce uzamasını isrtiyorum.. önerebileceğiniz bir şey var mı ?

ben çam terebentin badem yagı ve zeytinyagını karıştırdım 2 günde bir yapıyorum cabuk uzuyor.

şampuanımı değiştirdim bitkisel şampuan kullanıyorum içine çamterebentin,bademyağı,susamyağı,sarımsakyağı,yılanyağı koydum.ayrıca aktardan saç bakım yağı aldım içinde oranları ayarlanmış, ısırganyağı,cevizyağı,susamyağı,menekşeyağı,çörekotuyağı,papatyayağı,zeytinyağı,çamesansı,
defneyağı var ayrıca bunun içinede yılan yağı koydum ben bir kapak süper bişey 2günde bir yapıyorum yanmış ve kuru saçlarımı bununla düzelttim ve 1 ayda 5cm uzadı...

Bende otacının bitkisel şampuanını kullanıyorum ve içinede bephanten ampul evigen ampul bemıks ampul kırıyorum ben memnunum yumuşaklık hissi verıyor uzamasında kı farkı bilemiyorum çünkü sık kestırıyoruma.s.

1 ayda 5 cm mi :1shok:

kuaförüm saçın 1 ayda ancak 1 cm uzayabileceğini söylemişti fisfisfis

peki dökülmeyi durduruyo mu bu karışımlar arkadaşım??? ve de gürleştiriyo mu

kıslar bende 1 ayda 1 cm uzar dıye bılıyodum ama enıstem mınımum 1 cm dedi bakım yaparsan bu dahada artar dedı

saç ayda 1-2 cm uzarmış..bnm 1.5 cm uzuyo ölçtüm keşke 2 uzasa

bence tresan iyi hem yağlandırmıyo hem yumuşak oluyo ama saçınız kalın telliyse sert olabilir

benm uçları kırık oldgu için uzayamadan kopuo ,kısacık kestiriorum 1 karış uzuyo omzuma gelio sonra yine kopuo uçlarından şu omuz hizamı bi geçemedi senelerdr .bıktım kızlar bana da< yardm edin lütfenn

otacı şampuan kullanıyorum ve saçlarıma krem yapmıyorum gerek kalmıyo çünkü...benim saçlarım siyahtan açıldı yandı koptu ve mecbur kısa kesildi daha sonra burda okuduğum bilgiler sayesinde ilk şampuanımı değiştirdim içine bahsettiğim yağları koydum ayrıca saç bakım yağı bugüne kadar rastladığım (saçımla ilgili) en güzel şeydi..ve bu bakımlarla saçlarımı kurtardım ve evet 1 ayda 5cm uzadı ve çıkan kendi saçlarım okadar güçlü ve parlak ki anlatamam.ve saçlarım hiç dökülmüyo.mutlaka deneyin aktarlarda bulabilirsiniz bu saç bakım yağını.sevgiler....

sampuanımın ıcıne bıraz bal katıyorum gozkararı saclarım hem parlıo hemde uzuo

aylincim saç bakım yağının markasını alabilir miyim rica etsem ve yılan yagını ayrıyeten kendin mi kattın direk hepsini mi kattın açarmısın biraz 2 günde bir nasıl uyguluyosun :dance:

saç bakım yağının adı seferyasemin jasmine google yazarsan sitesi çıkıyo,ben yılan yağını içine ayrıyetten koydum onuda aktar önerdi.yılan yağını saç bakımyağının içine sadece bir kapak koydum ve bir kapakta şampuanıma koydum.2 günde bir bazen 3 günde oluyo diplere masaj yaparak uçlara doğru sürüyorum zaten şişesi fısfıslı çok kolay sürülüyo saça 5 dkka masaj yapıyorum saç diplerime poşet geçiriyorum 45 dkka bekliyorum.sonra 2 kez şampuan yapıyorum ve şampuanı yaparkende masaj yapıyorum saç diplerime..ben yanmış saçlarımı böyle kurtardım ve uzattım...

Son düzenleme:

1 ayda 5 cm mııı :1shok: inanamıyorum yaa peki aylin bak bnmde adım aylin lütfen çok rica etsem bu yağların toplamı ne kadara mal oldu bi yazarmısın lütfenn acilen saçımı uzatmam lazımm lütfen konuyu takipp ediicemm... :1shok: (hala şoktayım)

benim turplu su dikkatimi çekti onu deniycem bana çok mantıklı gelmişti

benim turplu su dikkatimi çekti onu deniycem bana çok mantıklı gelmişti

ewet turplu su işe yarıyor bn 2 kere kullandım ama sonra üşendiğim için bıraktım annemin filan sayesinde ama eğer bu yağ karışımları gerçekten 5 cm uzatıyorsa tembelliği bir yana bırakıpp hemen deniyebilirim..yalnız aylin,saçları yağlandırıyormu bisürü yağ war çünkü.. ??

bu arada turplu suyu 2 kere kullandım 1 cm uzattı bilginize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…