Saç Kesim Şekilleri Saçlarımın Öncesi ve Sonrası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çook üzüldüm gerçkten ,, seni anlıyorum çnkü benmkilerde çok dökülüo son aylarda :'((
yakında öle olabilrm ben de
umarım en yakın zamanda ekisi gbi olur saçların :)

Bu sabah kalktığımda kafamdaki yanma sona ermişti. Saçlarımda tararken 2-3 tel döküldü. Sanırım bu zeytinyağın etkisi...

kullanıcı paneli -----------ayarlar&özellikler----------Özel Mesaj ayarlarıBu sistem site içerisinde kullanıcıların ve yöneticilerin Özel Mesajlaşmasını sağlar

Eğer site içerisinde özel mesaj alış - verişinde bulunmak istiyorsanız bu seçeneği aktif hale getirin. Özel Mesaj Sistemi Aktif
kutuyu okeyle..... yeşil işaret yoksa kapalı

canım ya umarım saçların düzelir benim kızımında sorunu aynı saçları hem seyrek hem çok ince naptıysak düzelmedi inş senin karışım işe yarar:1hug:

bu konu ile ilgili pek bi bilgim yok ama bu kadar uğraşana kadar neden saç ektirmiosun?

Dün saçıma bakım yapacaktım ama yatılı misafirimiz var dı sanırım perşembeden önce bişey yapamam. Hafta sonu dışarı çıkarken komşum saçlarımda bi değişiklik olduğunu fark etti. Sanırım bakımlar sayesinde saçlarım gürleşmese bile en azından daha sağlıklı gözükecek. Benim fark ettiğim kadarıyla artık röflelerim eskisi gibi yoluk yoluk gözükmüyor. Ama o saç kıranı karışımını bir daha doğrudan saçıma sürebileceğimi sanmıyorum. Canımı çok yakıyor. Sanırım karışımı biraz diğer yağlarla seyreltip kullanıcam.

cnm saçlarına çok üzüldüm inş. bi yol bulursun da eski haline gelir benim kardeşimde seninle aynı saçlara sahip ne yaptıysak olmadı aslında insanın sinirlerini de bozuyo bu durum ya tıp buna nasıl bi çare bulamaz anlayamıyorum

canim benim saclarimda senin gibi acildi troit ve demir eksikliginden kaynaklaniyor benim sac dökülmem. Yalniz benim kafama bir sey takildi . Hamile oldugunu yazmissin. Sac kiran icin olan karisimin icinde neler var arastir bence ona göre devam et. Allah korusun bazi bitkiler hamile bayanlar icin tehlikeli. Bence hemen karisimi aldigin aktara git sor sakincali bir bitki varmi icinde. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…