Saç Kesim Şekilleri Saçlarımın Öncesi ve Sonrası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

edersoy

85....81,7....80,6....80....78,6
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
197
183
303
Sonunda kendimi kurban etmeye karar verdim!!!!!!!!!!!!
Bende uzun süredir saçları konusunda sorun yaşayanlardanım. Resimden de anlaşılır sanırım. Bu sorunla uğraştığım yıllar boyunca çeşitli yağlar falan denedim ama gözle görülür bir sonuç elde edemedim. Eşim bir süre önce saç kıranı olmuştu. Aktardan aldığımız bi karışım saçlarının geri gelmesini sağlamıştı. Ben de o gün bu gündür bu karışıma gözümü diktim ama olan saçlarımdanda olurum korkusuyla kullanmaya cesaret edemiyordum bir türlü.
Bu gün forumda ali_ye nin mesajını görünce bu karışım yine aklıma geldi. Son günlerde bu konuya fena halde kafayı taktığım için bi deneyeyim dedim. Sonuçlarıda buradan görsel olarak sizlerle paylaşıcam. Eşim kıran olduğunda 1 hafta içinde sonuç almıştık. Bendeki etkilerinide bekleyip görücez.
Kişisel fikrimi sorarsanız pek umutlu değilim....
Yaptıklarımı ve sonuçları gün gün buradan yazıcam...

saçlarının seyrekliği öteden berimi vardı
yoksa sonradan mı seyrekleşti saçların cnm ?

Benimkilerin de öyle olmasına az kaldı, takipçin olacağım, inşallah iyi bir sonuç alırsın bizimle paylaşırsın.........

Bu gün yaptığım işlem şu:
Karışımın etkilerinden emin olamadığım için sadece saçımın ön bölgesin bu karışımdan sürüp 2 saat kadar bekledim (yanlız acayip yakıyor) sonra forumda okuduğum ısıtılmış zeytin yağ formülünü tüm saç derime ve saçıma uyguladım ( saç derim yanmaya devam ediyor). 1 saat sonrada saçlarımı önce 4 kez defneli-zeytin yağlı sabunla; sonra 2 kez içine bemiks, bepanthen, evigen kattığım şampuanımla yıkadım (ancak temizlendi).
Sonuç:
Saç derim halen yanıyor, saçlarım bu kadar yıkamadan sonra çok fazla dolaşmış olmasına rağmen çok dökülmedi. Ama hacim ve parlaklığında gözle görülür bir değişiklik yok(Çok yıkadığım için olabilir).
Şu anda saç derim halen yanıyor. Resimde ki ilk uygulamadan sonraki hali. Eşim derinin yenilenmiş gibi pembemsi bi hal aldığını söyledi ama benim şimdilik tek hissettiğim yanma....

saçlarının seyrekliği öteden berimi vardı
yoksa sonradan mı seyrekleşti saçların cnm ?

18 yaşımdan sonra dökülüp bu hale geldi önceden bileğimin kalınlığında iki örgü olurdu.

ali_ye nin mesajı neydi ki, nasıl bi karışım bu paylaşır mısın?

Ali_ye nin saç kıranı sorunu var. Bu karışımın içinde ne olduğunu bilmiyorum. Saç kıranı için aktar kendisi hazırlayıp vermişti bunu eşime. Ama kokusundan belli içinde kesin sarımsak var. eğer sonuç alırsam içindekileride öğrenmeye çalışıcam...

Ben aldığım sonuçları buradan yazmaya devam edicem. Sizde yaptığım hatalar konusunda beni uyarırsanız sevinirim. Mesela şu yağları akıtmanın mutlaka daha kolay bi yolu olmalı...

6 defa yıkamak sanırım çok fazla. bu kadar çok yıkamak hele ki sabunla zararlı olabilir. bakımın bir anlamı kalmaz ki. bi topic te yağların içine bal katmanın yağı çabuk çıkaracağı yazıyordu. bal benim saçımı döküyor biraz tabi size bunu tavsiye etmeyeceğim. bende sürekli hint, yılan ve badem yağı kullanıyorum. şampuanıma çamterebentin koymuştum, onunla 2 defa yıkamam yeterli oluyor. yağ çıkmaz diye şartlamayın kendinizi. nerdeyse 45 gündür yağ ve turp bakımı yapıyorum ama 2 yıkayışımda çıktı hep saçımdan.

senağlamacanım benimde saçlarım aşağı yukarı seninki gibi bende burdan seni takip edicem.inş.başarılı bir sonuç alırsın canım bizde takipcin oluruz.a.s.

Yıkamanın zararlı olabileceğini bende düşündüm ama saçlarım hep yağlı gibi geliyor. en iyisi bir sonraki sefer içine bal katmayı deneyeyim.

Yıkamanın zararlı olabileceğini bende düşündüm ama saçlarım hep yağlı gibi geliyor. en iyisi bir sonraki sefer içine bal katmayı deneyeyim.

ama tekrar edeyim bal benim saçımı döktü biraz. benim sorunum zaten dökülme değildi uzatmaktı. yinede deneyeyim derseniz umarım sizinki dökülmez. her saç tipine herşey iyi gitmiyor çünkü. bu arada turplu su diye bir başlık var. orada arkadaşlar dökülmeyi durdurduğundan bahsetmişler. bi okuyun isterseniz.

canım yağları ben hani şu agzı tıpalı su yada meyve suyu şişeleri varya onlara koyarak kullanıyorum daha pratik oluyor.hemde diplere daha rahat sürebiliyorsun.

mrb arkadaşlar benim saçlarım da çok azdı.hacimsizdi neler denedim ama bi faydası olmadı dökülüodu da hiç denediniz mi bilmiorum ama bi doktor bana sanfiyto die bi bitkisel şanpuan önerdi yanında küçük losyonuyla satılıo o losyon çok işe yarıyo zaten ben iki gnde bir yıkadım 2 haftaya kalmadan gözle görülür bir fark oldu hatta saçlarımı çok beğenip soranlar da oldu saça çok güzel hacim verio ve dökülmeyi önlüyo tabi tene göre fark edebilir ama ben çok memnun kaldım hala da kullanıorum kullanan başka kişileri de tanıorum çok memnunlar hem fiyatı da iyi eczanede 15 ytl ye satılıo bi deneyin isterseniz bitkisel bişe zarar vermez

hanımla kullandığınız bakım yağlarının içine biraz bal koyar saçlarınıza öyle sürerseniz yıkadığınızda hemen yağ akacaktır.Hemde ilk yıkamada

Turplu suyu denedim bir kere hacimde bi değişiklik olmasada güzel parlattı. Ama yapması biraz zahmetli ve ben 5 aylık hamileyim birde 14 aylık bi oğlum var. O yüzden pek uğraşamadım onunla. Birde benim şu anda zaten dökülmesi ile ilgili bi sorunum yok. ama ince telli oldukları için bi de seyrek olunca felaket gözüküyor.

burdan sonuç alamazsam bi sonraki deneyeceğim ürün budur hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…