ali_ye nin mesajı neydi ki, nasıl bi karışım bu paylaşır mısın?
saçlarının seyrekliği öteden berimi vardı
yoksa sonradan mı seyrekleşti saçların cnm ?
ali_ye nin mesajı neydi ki, nasıl bi karışım bu paylaşır mısın?
seyrekliği içinmi deniyorsunuz bu karışımı.
Bu gün yaptığım işlem şu:
Karışımın etkilerinden emin olamadığım için sadece saçımın ön bölgesin bu karışımdan sürüp 2 saat kadar bekledim (yanlız acayip yakıyor) sonra forumda okuduğum ısıtılmış zeytin yağ formülünü tüm saç derime ve saçıma uyguladım ( saç derim yanmaya devam ediyor). 1 saat sonrada saçlarımı önce 4 kez defneli-zeytin yağlı sabunla; sonra 2 kez içine bemiks, bepanthen, evigen kattığım şampuanımla yıkadım (ancak temizlendi).
Sonuç:
Saç derim halen yanıyor, saçlarım bu kadar yıkamadan sonra çok fazla dolaşmış olmasına rağmen çok dökülmedi. Ama hacim ve parlaklığında gözle görülür bir değişiklik yok(Çok yıkadığım için olabilir).
Şu anda saç derim halen yanıyor. Resimde ki ilk uygulamadan sonraki hali. Eşim derinin yenilenmiş gibi pembemsi bi hal aldığını söyledi ama benim şimdilik tek hissettiğim yanma....
6 defa yıkamak sanırım çok fazla. bu kadar çok yıkamak hele ki sabunla zararlı olabilir. bakımın bir anlamı kalmaz ki. bi topic te yağların içine bal katmanın yağı çabuk çıkaracağı yazıyordu. bal benim saçımı döküyor biraz tabi size bunu tavsiye etmeyeceğim. bende sürekli hint, yılan ve badem yağı kullanıyorum. şampuanıma çamterebentin koymuştum, onunla 2 defa yıkamam yeterli oluyor. yağ çıkmaz diye şartlamayın kendinizi. nerdeyse 45 gündür yağ ve turp bakımı yapıyorum ama 2 yıkayışımda çıktı hep saçımdan.
Yıkamanın zararlı olabileceğini bende düşündüm ama saçlarım hep yağlı gibi geliyor. en iyisi bir sonraki sefer içine bal katmayı deneyeyim.
ama tekrar edeyim bal benim saçımı döktü biraz. benim sorunum zaten dökülme değildi uzatmaktı. yinede deneyeyim derseniz umarım sizinki dökülmez. her saç tipine herşey iyi gitmiyor çünkü. bu arada turplu su diye bir başlık var. orada arkadaşlar dökülmeyi durdurduğundan bahsetmişler. bi okuyun isterseniz.
mrb arkadaşlar benim saçlarım da çok azdı.hacimsizdi neler denedim ama bi faydası olmadı dökülüodu da hiç denediniz mi bilmiorum ama bi doktor bana sanfiyto die bi bitkisel şanpuan önerdi yanında küçük losyonuyla satılıo o losyon çok işe yarıyo zaten ben iki gnde bir yıkadım 2 haftaya kalmadan gözle görülür bir fark oldu hatta saçlarımı çok beğenip soranlar da oldu saça çok güzel hacim verio ve dökülmeyi önlüyo tabi tene göre fark edebilir ama ben çok memnun kaldım hala da kullanıorum kullanan başka kişileri de tanıorum çok memnunlar hem fiyatı da iyi eczanede 15 ytl ye satılıo bi deneyin isterseniz bitkisel bişe zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?