• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı tarçın bakıra boyamak istiyorum..Fikir verir misiniz?

Duchess12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
62
1
36
İstanbul
benim saclarımda siyah boya var ama tam siyah diyil aktı yani. ben tarçın bakıra boyamak istiyorum annem diyor pişman olursun iki güne akar sacında 3 renkle kalırsn kendi sacında boya diyor. öyle olurmu ltfen yardım?

siyah saçını sakın tarçın bakıra evde boyamaya kalkma cunku tutması mumkun degıl akmıs olsa bıle ben yaklasık 4 yıl kullandım tarcın bakırı bı sure sonra oturuyo 1 aydan asagıya zamanda da akmıyo ama rengı oturtabılmen ıcın once kuafore gıdıp saclarını actırman lazım ve kuafore turuncu ıstıyorum demen lazım sonra o turuncu akacak ve ustune tarcın bakırı boyayacaksın memnun karlısın yuzde yuz ama actırmadan sakın kalkısma facia olur.

krometerapi ye katılıyorum kesinlikle.Ben de uzun zamandır bu rengi kullanan biri olarak saçında boya varsa,hele ki siyahsa kesinlikle evde boyamanı önermiyorum.Kutudaki rengi elde etmen hayal zaten,o renk orialin üzerine boyanarak elde edilmiş bir renk.Onu geçtim,saçında annenin dediği gibi alacalı bulacalı renkler oluşur,diplerin geldiyse-çok koyu değilse tabii onlar da-oralarda tutabilir ama siyah boyalar ne kdr akmış da gözükse boya tutmaz.İlla bu rengi istiyorum diyorsan mecbur açtıracaksın saçını.

zaten kuaförle anlastık actırıcam siyah boyanın üstüne actırmadan boya yaptırmicam tabikide. hmm ozaman ben turuncu istiyorum dicem anladım. tesekkür ederm. annem diyo boyattıktan sonra banyo yapınca fln boya tamamen akıcak diyo öyle birşey olmaz dimi? :(

Bu renk akan bir renk,başta onu bilerek boyat.Boyanın tamamen akması diye bir şey olmaz tabii, ama her yıkamada az az açılmaya başlar.Bir buçuk ay kadar sonra renk farkı belli olur.Altta orial sarısı olacağı için her boyamada sarıya yaklaşır ama ben tarçın bakırın o sarıya dönük, kınalı halini kendime daha çok yakıştırıyorum şahsen, daha doğal daha tatlı bir renk o bence.Aksine ilk boyandığı zamanki kızılımsı, ben boyayım diye bağıran o cart rengini pek sevmiyorum.Bir an önce aksın istiyorum :)

hmmm çok teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için:69:. resim nasıl ekleniyor? resmimi koymak istiyorum yakısırmı acaba diye :26:

işte bu benim. Not: Kaşlarımıda Boyicaklar:18:
$199146_1565114741449_1642802701_1233480_4616210_n.jpg $190064_1568080655595_1642802701_1237258_7100150_n.jpg

Cok güzelsin masallah. :nazar: Yakisir sana tarcin bakir ama sakin evde boyama. Ben iki sene önce yapmistim o hatayi. Siyah boya vardi sacimda, dipler turuncu altlar siyah olmustu o yüzden kesinlikle kuaföre gitmeni öneririm.

tesekkür ederim:69: fikirleriniz için sağolun ya karar verdm boyatıcam sacımı kuaförde çoook heycanlıyım boyatınca fotoğrafımı koyarımm:46:

Back