Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı röfleye döndermek istiyorum. Resimlerime bakıp yorum yapın lütfen

ilk resimleri bakınca hemen boyamalısın peruk gibi duruyor dicektim veeeeee
son sayfalarda ki resmi gördüm bir saç rengi insanı bukadar değiştirir ve yakışır güle güle kullan

sacın ve yuzun cok guzel kahkullerını uzat bence yuzune gıtmemıs katlı kesım yaptırabılırsın bı kuafor olarak benım dusuncem bu tabı tercıh senın sacının rengı guzel degısıklık yapma boyle kalsın

canım bende platin sarı takılırım hep senin sacın gibi benimde asıl sac rengim cok acık ama platinde dip cıkınca sanki siyahmıs gibi kendim sacım .... ama olsun platindende gecemiyorum :) alışkanlık yaptı ...
bana kalırsan platinden vazgecme ... kaydirigubbakcemile3 ama senin cok duru bir yuzun var o gosterdigin roflelerde acaip yakışır istersen bir sure oyle yaptır ve daha sonrasında platine baglılıgını belli et kurkcu dukkanına geri dön kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile hihoyyyt

eheeyy bayıldmm bu yorumaa:) platini seviorm ama sanırsam tam platine dönsem bile diplerini röfleli bırakırım hep. çünkü saçlarm çıkınca çok koyu kalıo sinir oluorm.

saç rengin sana gitmemiş tatlım.yüzün,gözlerin çok güzel doğal sarı tonları daha çok yakışır

tşkkk edermmm siz nasıll bi sarı önerirsiniz:) aslnda beni daha önceden tanımayan herkes saçıımın kendi rengi olduğunu sanır. platinde bile hatta=)

aa bi kuaförden yorum aldığıma çok sevindm:) saçlarım v şeklinde biraz daha uzadığında uçlara doğru sivri katlar yaptırabilirim. ama kısa olmicak katlar uzun uzun. peki size bi şey soraym bu diplerdeki rengi koyu olanı yani açık kumrala döndürme şansım var mı yoksa zor mu olurkaydirigubbakcemile2

konuya bu kadar mesaj atılınca hemen bakayım dedim.
normalde röfleyi de sarı saçı da pek sevmem.
ama dürüst olmak gerekirse saçların harika görünüyor.
ilk defa birine sarı saçı yakıştırdım diyebilirim.
bence bu renge devam etmelisin, harika duruyor.

:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…