canım benim de röfleden yanmıştı ve kestirmiştim bu şekilde... uzadı çok da sevmiştim bu kesimi kısa saçı sevmememe rağmen sevmiştimm...Kızlar günaydın. Saçlarım şuan fotoğraftaki gibi boyu. 2 ay önce falan ombre yaptırmıştım uçları oryalden pürçük pürçük oldu ve dustan sonra kadayıf gibi çıkıyor taradıkça. Anca uzuyor ama uçlarıda sinirimi bozuyor. Sizce kestirsem mi. Uçları bu şekildeyken uzar mı saçlarım?
Tatlım bi kadar kısa kestirwmem zaten kısa saçlarım omuzlarımın biraz yukarsında. Uçları çok kötü uzasın istiyoeum belime kadardı saçlarım geçen sene enseme kadar kestirdim zaten çok yakışmıştı kilolu olmama rağmen.canım benim de röfleden yanmıştı ve kestirmiştim bu şekilde... uzadı çok da sevmiştim bu kesimi kısa saçı sevmememe rağmen sevmiştimm...
canım ben de senin gibi diyordum kestim tabi tercih senin.. uçları kötüyse kestirmen daha sağlıklı olur uzaması açısından ben de şimdi uzatıyorum.. omuzlarımı geçti uzunluğuTatlım bi kadar kısa kestirwmem zaten kısa saçlarım omuzlarımın biraz yukarsında. Uçları çok kötü uzasın istiyoeum belime kadardı saçlarım geçen sene enseme kadar kestirdim zaten çok yakışmıştı kilolu olmama rağmen.
Ama şimdi 1 2 parmak kestirsem mi bilemiyorum.
Bir yandan uzasın istiyorum ama dediğiniz gibi uzamaz bu halde diye kestireaim var yine çok kısalıcak o ombreli uerleri kestirince zaten kısa. Ama kestirmekte fayda var sanirimUçları o haldeyse zaten uzamaz saç. Bir iki parmak kesmenin faydası olur.
Bi kuaföre gösteriyim bakıyım çok kısa olucaksa o ombreli kısımların biraz daha uzamasını beklerim olmadı diyorum ama uzar mı bu halde sanmıyorum.canım ben de senin gibi diyordum kestim tabi tercih senin.. uçları kötüyse kestirmen daha sağlıklı olur uzaması açısından ben de şimdi uzatıyorum.. omuzlarımı geçti uzunluğu
uzamaz canım çünkü uçları hep kırılacak....Bi kuaföre gösteriyim bakıyım çok kısa olucaksa o ombreli kısımların biraz daha uzamasını beklerim olmadı diyorum ama uzar mı bu halde sanmıyorum.
Bi kuaföre gösteriyim bakıyım çok kısa olucaksa o ombreli kısımların biraz daha uzamasını beklerim olmadı diyorum ama uzar mı bu halde sanmıyorum.
Anlamadımki canım yanmadı ama kadayıf gibi uçları hele duştan sonra tararken sinirlerim boozuluyo. Olur olmaz kopuyo her yerde saçlarım var :/Uzar fakat olduğundan geç uzar.
Yinede sorun tabi. Neden oyle oldu ki uçları ? Ben bir sorun yaşamadım.
O model benim için çok kısa biraz faha uzun olsun isterim. Peki sizin önerebileceğiniz bir model var mı fotoğrafta koyduğum gibi zaten kısa saçlarım.Bence kestirin ama az buçuk toplanabilisin. Ölü saçtansa, sağlıklı kısa saç olsun. hem yukarıdaki modeli kestirip rahatça şekil vererek kullanabilirsiniz.
O model benim için çok kısa biraz faha uzun olsun isterim. Peki sizin önerebileceğiniz bir model var mı fotoğrafta koyduğum gibi zaten kısa saçlarım.
Bu model aklımda çok teşekkürler :)Katlı klasik kesim uygulayabilirsin. Hem arkaları katlı hem önleri katlı. Kullanması çok kolay olur. Toplanabilir.Yani boydan kestirmeden kat kestirirsen ombreli zarar görmüş saç uçları biraz gider. Bir kaç ay sonrada tekrar kat attırırsın saçların temizlenmiş olur. Hemde fön çektirince şık durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?