• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Hangi Renk yapmalıyım(yardım)??

ilk resim de daha büyük görünüyosun ama son resim de renk çok genç gösdermiş .ben sonuncuyu daha cok begendim..

kesınlıkle 3.
benım sacım koyu kahve acaba bole yaptırsam tutarmı yaa cok begendımmCADIARZU

kesınlıkle 3.
benım sacım koyu kahve acaba bole yaptırsam tutarmı yaa cok begendımmCADIARZU

Teşekkkürler cnm beğendiğin için,Kıslar ayrıca hepinise çok teşekkür ederim yorumlarınız için:1hug: Canım benim saçlarımda koyu kahveydi eğer doğal renginse tutar benim yaptığımın aynısını yaparsan =) Ayrıca açıcı benim saçlarımı hiç yıpratmadı bunuda belirtiyim çünkü herkes tereddüt ediyo kullanmakta,gönül rahatlığıyla kullanabilirsinis kıslar hiç yıpranma yok hatta boya gibi yumuşacık yapıyo saçlarıhihoyyyt

ilki büyük göstermiş ikincisini sevdim ben çekici duruo üçüncüsü çok solgun bakımsız göstermiş 2 derim ben

kesinlikle kesinlikle sonuncu başka renge dönersen asrın hatası olur :olmaz: gerçekten tam çıtır olmuşsun ilk resimle sonuncu arasında en az 5 yaş farkda var sonuncu süpeeerrrr opuyorumnanaktan

canım bence ilki ve sonuncu çok güzel.çok güzel bi yüzün var açık renk de koyu renk de sana güzel gidiyor.ama sarışın olmak her zaman daha güzeldir ;)

Bence sondaki çok yakışmışşş. Aslında diğerleri de çok hoş. İlkinde çok havalı, 2. de zarif, 3.de ise çok genç görünüyorsun:))

Back