• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Hangi Renk yapmalıyım(yardım)??

hani saç açıcılar varya bence onlarla lur sen evde kendin o rengi tutturduysan eğer uçları hayli hayli yaparsınkaydirigubbakcemile4

bence bu ilk resim cok hos en son olan resim hic yakismamis bi arkadas yorum yazmis o renk cok hos olmsu diye ama gercekten ilk resim cok guzel

bencede kesinlikle son resimmm
ilk resimde artist gibi çıkmışın ama orda sen güzelsinn maşAllah...

yerimseniben:1rolleyes:
sonuncu resimdeki rengi evde kendin mi yaptın :1shok: marka ve numara alabilirmiyim ozaman :jeyyar:

Ewet canım kendim yaptım,röfle wardı saçımda,4 5 cm diplerinden çıkmıştı kendi rengim o kısmı yaptım ,röfleden daha güzel durdusırnaşık şey Önce palette yoğun açıcısıyla açtım sonrada aynı gün koleston natural küllü açık kumral yaptım böle olduyerimseniben

Son düzenleme:
cnm kızıl çok hoş olmuş ama yaşın gerçekten büyük gözüküyor bende kullanmıştım kızıl çoğu zaman yaşları oldukça büyük gösteriyor o yüzden onu geç ilerde kullanırsın ikinci resim idare eder son resim güzel ama bakımsız kötü gözükür makyaj yapmadan dışarı çıkmam diyorsa güzel ama makyaj her zaman yapmıyorum diyosan bundan da vazgeç sıcak çikolata felan denesen?

sarıda resmen afet olmuşsun cnm çok begendim..normalde koyu renk saç begenirim amaaa cidden sarı acaip yakışmış..

Back