kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
valla çok güldüm msj na ne güzel yazmışsın 2 kişiye yetecek saç var diye :))) bende kullaniym bu ısırgan otunu ha kaç güne bir yıkamalı
ben şahsen gün aşırı yapılması taraftarıyım saçın kendi doğal halinede bırakılmalı hergün yapmak o açıdan biraz yorabilir diye düşünüyorum ben bu hafta 2 kere yapma fırsatı buldum mesela o süre içinde taradığım zamanlarda fazla dökülme yaşamadım ısırgan otu yaptığın zaman baya idare ediyor yani otacı şampuanla beraber deniyorum bakalım şimdilik iyi gidiyor
peki nekadar sürede çıkmaya başladı saçların
bende saç dökülmesinin durması yeterliydi sonra ne zaman saç çıkar bir ay sonrabelli olur ben yeni başladım daha haftası dolmadı
busenin vekili gibi oldum ama denediğim için yazıyorum :)
arkadaş yeni kullandığım bir ürün saçlarım artık dökülmüyor çokta yumusak krem kullanmaya bile gerek duymuyorum defne şampuanı defneyi duymamıştım ama inanılmaz güzel bir şampuan tavsiye ederim kullanan olursa cevap atsın lütfen burdan inceleyin DEFLİN |DEFNE SABUNU | DEFNE ŞAMPUANI | DEFNE SABUNU FAYDALARI
nasıl uyguluyosun canım ısırganı ?Bende ısırganı 2 hafta kadar kullandım hiç faydasını görmedim aksine saçımı çok döktü haftalardır dökülmeyi durduramıyorum neden böyle oldu acaba belkide ısırgan bana yaramadı başka kullanıpta memnun kalmayan varmı
nasıl uyguluyosun canım ısırganı ?
her yıkamada köpüğü akıttıktan sonra saçlarıma ısırgan otu çayını döküyordum ve öylece kurumaya bekletiyordum
ısırgan çayınıda bir kupa sıcak suya bir tutam ısırganı atıp 5 -6 dk bekletip suyu süzüryordum ve onu saçıma döküyordum bilemicem belkide ben yanlış uyguladım veya benim saç derime yaramadı ama sen yinede deniceksen dene sonuçta kimyasal bir şey değil
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))[/QUOTE
benımde saclarım cok dokuluor azaldı valla ya nekadar guzeldı saclarım dun kestırdım gene kendıne gelır dıe aktarda sarımsaklı şampuan varmış onu denesem ıse yararmı acaba canım ya
Canım sacıma bakım yaptım zaman gecsın dıye klube geldım kı senın yazını gordum :) Sarımsak cok faydalı ama kokusu havlulardan bıle zor gecıyo ben hınt, badem, susam, yılan yagı karısımı kullanıyorum benım sorunum saclarımın az olması degıl cok kısalttım 10 ay sonra falan evlılık durumum var her ne kadar kesın olmasa da saclarımı uzatmaya calısıyorum baya etkılı bır formul ama dıstan kullanım bu tabı kı yumurta ve sutun faydası oldugunu sendne ogrendım mutlaka deneyecegım :)kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))[/QUOTE
benımde saclarım cok dokuluor azaldı valla ya nekadar guzeldı saclarım dun kestırdım gene kendıne gelır dıe aktarda sarımsaklı şampuan varmış onu denesem ıse yararmı acaba canım ya
benim saçlarda çok dökülüyordu. arkadaşım bana bir doktorun tavsiyesini önerdi. 200 ml dalin bebek şampuanına 10 adet doğum kontrol hapı toz haline getirip karıştırıyoruz. banyo yaparken de şampuan vucudumuza değmeyecek şekilde kafamızı eğip saçımızı yıkıyoruz.çünkü hapta erkeklik hormonu olduğu için vucuda değerse kıllanma yapabilir. bende işe yaradı ben çok memnunum. her hangi bir hap olabilir ama benim kullandığım hap desolett. başka bir arkadaşım farklı bir hapla yaptı pek sonuç alamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?