- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
- Konu Sahibi monarosa_22
-
koyu renk saclı halının daha buyuk hali yok mucnaım, avatardakı resım cok kucuk hangısı sana daha cok yakısıyo anlayamadımmm :26:
ama sıyah sactan sonra boyle bı renge boyatınca bı sure gozunun alısmaması ve garıp gelmesı son derece normal, bı kac ton fark edınce bıle bana saclarımın rengı bı tuaf gelıyo ki senınkı son derece köklü bı değişim olmuşşş
zaten ustuste boyama zararlı oldugu ıcın saclara bıraz bekle derım ben, bakalım bı alısma olcak mı ama eger hala rahatsız oluyosan aynı tondan koyultursun saclarını, dermansız bı dert değil nede olsa, kendını üzmee ama koyu renk saclı halını merak ettımmmm :44:
aynaya bakamıyorum o dereceyim düşün yani
herkes güzel dio ama yok içime sinmedi
üzerine koyu kumral boyatcam nasıl olur ki?
bence kesinlike siyah benm rengim nerden düştüm bu hataya anlamadım
boşuna saçlarım yopranmış oldu((
ekledim seni arkadaş listeme orada albümümde var siyah saçlı halim..
1 hafta kalamadım o renkle malesef..Ben 2.sayfadaki rengi çok beğendim çok yakışmış umarım farklı bi renge boyatmamışsındır ve hala kullanıyorsundur gerçekten bayıldım
saçını boyatalı baya olmuş aslında ama ilk sayfadaki uçları ıslak görünen foton hoştu, 2.sayfadaki gerçekten güzel değil.
aynı benim önceki saç rengimin tıpkısının aynısı olmuş
bende sıcak çikolata yapıp koyultmuştum siyah yakışıyo bize bencedeeiyi yapmışın değiştirmekle,,biliyomusun bende bugün köpük boya aldım az sonra boyuycam açık kumral aldım bakalım nolcakahanda buuuu
Eki Görüntüle 352110
bence cok hos olmus tatlim:))))
Eki Görüntüle 352144
işte canım eski bakır rengi saçıma sıcak çikolata yapmıştım,ve bikaç ay oldu diplerden kendi rengim bi hayli uzadı ve byaz saçlarımda hortladı tabi olarak bakalım nasıl gircek..çokta şikayet var kolestonla ilgili azcık araştırem dedim pişman oldum ama kullanmam gerek okadar para verdim dimi amaa
canım saç rengin koyu ozaman..
renk tutmaz bence..
pek de anlamıyorum ben nasıl olur bilemedim şimdi:26:
aynı benim önceki saç rengimin tıpkısının aynısı olmuş
bende sıcak çikolata yapıp koyultmuştum siyah yakışıyo bize bencedeeiyi yapmışın değiştirmekle,,biliyomusun bende bugün köpük boya aldım az sonra boyuycam açık kumral aldım bakalım nolcakahanda buuuu
Eki Görüntüle 352110
1 hafta kalamadım o renkle malesef..
boyattım siyaha şuan siyah saçlarım
siyah artık saçlarım
bidaha boyatmak mı aslaaaa
benimde saçlarım siyah.. uzun zamandır karamel istiyordum kuaförüm saçlarım siyah olduğu için karamele dönemeyeceğini boyarsa saçlarımın yanacağını ve istediğim tonun saçıma giremeyeceğini söyledi benimde içimde kaldı o renk ama benim fikrim sana o renk yakışmış demekki siyahtan o renge dönülebiliyomuş
Peki saçların tekrar siyaha dönünce çok yıprandımı ?
ama benim kendi saç rengim siyahtı boya yoktu hiç saçımda
oyüzden o rengin tutması kolay oldu.
senin saçında siyah boya varsa tutması çok zor rengin.
bilmiyorum ben sevemedim rengi siyah daha güzel
yıprandı biraz kestirdim biraz iyi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?