• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım ama:(((( (resimli)

koyu renk saclı halının daha buyuk hali yok mucnaım, avatardakı resım cok kucuk hangısı sana daha cok yakısıyo anlayamadımmm :26:
ama sıyah sactan sonra boyle bı renge boyatınca bı sure gozunun alısmaması ve garıp gelmesı son derece normal, bı kac ton fark edınce bıle bana saclarımın rengı bı tuaf gelıyo ki senınkı son derece köklü bı değişim olmuşşş :40:
zaten ustuste boyama zararlı oldugu ıcın saclara bıraz bekle derım ben, bakalım bı alısma olcak mı ama eger hala rahatsız oluyosan aynı tondan koyultursun saclarını, dermansız bı dert değil nede olsa, kendını üzmee ama koyu renk saclı halını merak ettımmmm :44:

koyu renk saclı halının daha buyuk hali yok mucnaım, avatardakı resım cok kucuk hangısı sana daha cok yakısıyo anlayamadımmm :26:
ama sıyah sactan sonra boyle bı renge boyatınca bı sure gozunun alısmaması ve garıp gelmesı son derece normal, bı kac ton fark edınce bıle bana saclarımın rengı bı tuaf gelıyo ki senınkı son derece köklü bı değişim olmuşşş :40:
zaten ustuste boyama zararlı oldugu ıcın saclara bıraz bekle derım ben, bakalım bı alısma olcak mı ama eger hala rahatsız oluyosan aynı tondan koyultursun saclarını, dermansız bı dert değil nede olsa, kendını üzmee ama koyu renk saclı halını merak ettımmmm :44:

bence kesinlike siyah benm rengim nerden düştüm bu hataya anlamadım
boşuna saçlarım yopranmış oldu:(((
ekledim seni arkadaş listeme orada albümümde var siyah saçlı halim..

monacım ben çok beğendim tatlım acele karar verme bi alışmayı bekle ten rengine gitmiş ama tabiki kaşları ve gözleride görmek lazım bütün olarak ama rengi bepğendim

aynaya bakamıyorum o dereceyim düşün yani:1:
herkes güzel dio ama yok içime sinmedi
üzerine koyu kumral boyatcam nasıl olur ki?

bal kumral yaparsan da güzel olur ilk sayfadaki koyu çıkan saçın gibi oluyor rengi. açık yada koyu kumral da güzel olur ama ben saçların çok güzel yıpratma tekrar kimin ne dediği önemli değil. kasma kendini yüzünü aydınlatmış açık renk. koyuya dönme sakın bu yaz gününde ..

bence kesinlike siyah benm rengim nerden düştüm bu hataya anlamadım
boşuna saçlarım yopranmış oldu:(((
ekledim seni arkadaş listeme orada albümümde var siyah saçlı halim..

canım fotoları gordum ben de koyu renkten yanayımm, yanı sacını boyatman bı hata değil ama bu renk bı haylı acık olmuşş, cesaret ısteyen baya köklü bi değişim, bence sacını sıyah yaptırmak yerıne once daha koyu bı tonda kullanabılırsın, koyu kestanler bakırlar, bı suru renk secenegı var :44: madem sacını actırdın bı kere, bosa gıtmesın sıyaha donmee once koyult bı kac ton, hem altı baya acmıslarsa zaten sıyahada boyasan yaz mevsımındeyız sureklı duş al, denız, gunes fılan derken cabuk akıyo boyalar, menun kalmazsın sıyahın altında sarılar turuncular cıkar, senı daha cok rahatsıaz eder o goruntu, oyzuden hıc olmazsa yaz gecen kadar daha koyu bı kahve tonuyla cıkolatalarla kadıfe kahvelerle, koyu bakırlarla ıdare edebılrısın ki bu renklerde sana cok yakısacaktır :66: hem eşinde begenmış boyle, bıraz boyle kullna, renk bıraz koyulasınca zaten gozlernde alısmıs olur :66:

Ben 2.sayfadaki rengi çok beğendim çok yakışmış umarım farklı bi renge boyatmamışsındır ve hala kullanıyorsundur gerçekten bayıldım

saçını boyatalı baya olmuş aslında ama ilk sayfadaki uçları ıslak görünen foton hoştu, 2.sayfadaki gerçekten güzel değil.

Ben 2.sayfadaki rengi çok beğendim çok yakışmış umarım farklı bi renge boyatmamışsındır ve hala kullanıyorsundur gerçekten bayıldım
1 hafta kalamadım o renkle malesef..
boyattım siyaha şuan siyah saçlarım:34:
saçını boyatalı baya olmuş aslında ama ilk sayfadaki uçları ıslak görünen foton hoştu, 2.sayfadaki gerçekten güzel değil.

siyah artık saçlarım
bidaha boyatmak mı aslaaaa:27:

asıl renk bu...

:52::52:aynı benim önceki saç rengimin tıpkısının aynısı olmuş:1:
bende sıcak çikolata yapıp koyultmuştum siyah yakışıyo bize bencedee:12:iyi yapmışın değiştirmekle,,biliyomusun bende bugün köpük boya aldım az sonra boyuycam:23:açık kumral aldım bakalım nolcakahanda buuuu:23::23:

$pr_01_27735_max.jpg

bende sıcak çikolata yapıp koyultmuştum siyah yakışıyo bize bencedee:12:iyi yapmışın değiştirmekle,,biliyomusun bende bugün köpük boya aldım az sonra boyuycam:23:açık kumral aldım bakalım nolcakahanda buuuu:23::23:

Eki Görüntüle 352110

siyahtan vazgeçmem ya beyaz ten renkli göz siyah saç daha ne olsunnnn:1::27:
köpük boyalara çabuk akıyor diyorlar ama bilmiyorum hiç denemedim
zaten kendim evde boyayamazdım sanırım:27:
saç rengin açık mı şimdi açıksa güzel olur bence:34:

$B5-60sicakcikolata.jpg

işte canım eski bakır rengi saçıma sıcak çikolata yapmıştım,ve bikaç ay oldu diplerden kendi rengim bi hayli uzadı ve byaz saçlarımda hortladı tabi olarak bakalım nasıl gircek..çokta şikayet var kolestonla ilgili azcık araştırem dedim pişman oldum ama kullanmam gerek okadar para verdim dimi amaa:31:

Eki Görüntüle 352144

işte canım eski bakır rengi saçıma sıcak çikolata yapmıştım,ve bikaç ay oldu diplerden kendi rengim bi hayli uzadı ve byaz saçlarımda hortladı tabi olarak bakalım nasıl gircek..çokta şikayet var kolestonla ilgili azcık araştırem dedim pişman oldum ama kullanmam gerek okadar para verdim dimi amaa:31:

canım saç rengin koyu ozaman..
renk tutmaz bence..
pek de anlamıyorum ben nasıl olur bilemedim şimdi:26:

canım saç rengin koyu ozaman..
renk tutmaz bence..
pek de anlamıyorum ben nasıl olur bilemedim şimdi:26:

tutmasın tam olarak zaten koyu kumral girsin diye bukadar açöık aldım,çünkü kolestonun köpük boyası 2ton koyu giriyomuş zati,e benim saçlarımda koyu şuan azcık birazcık açsın koyu kumral olsun :23:,şuan çok siyaah:47:

Eki Görüntüle 352110

boyadıktan sonra sonucu da yazarmısın ben daha önce köpük boya kullanmadım sonuç nasıl olacak

1 hafta kalamadım o renkle malesef..
boyattım siyaha şuan siyah saçlarım:34:

siyah artık saçlarım
bidaha boyatmak mı aslaaaa:27:

benimde saçlarım siyah.. uzun zamandır karamel istiyordum kuaförüm saçlarım siyah olduğu için karamele dönemeyeceğini boyarsa saçlarımın yanacağını ve istediğim tonun saçıma giremeyeceğini söyledi benimde içimde kaldı o renk ama benim fikrim sana o renk yakışmış demekki siyahtan o renge dönülebiliyomuş
Peki saçların tekrar siyaha dönünce çok yıprandımı ?

benimde saçlarım siyah.. uzun zamandır karamel istiyordum kuaförüm saçlarım siyah olduğu için karamele dönemeyeceğini boyarsa saçlarımın yanacağını ve istediğim tonun saçıma giremeyeceğini söyledi benimde içimde kaldı o renk ama benim fikrim sana o renk yakışmış demekki siyahtan o renge dönülebiliyomuş
Peki saçların tekrar siyaha dönünce çok yıprandımı ?

ama benim kendi saç rengim siyahtı boya yoktu hiç saçımda
oyüzden o rengin tutması kolay oldu.
senin saçında siyah boya varsa tutması çok zor rengin.
bilmiyorum ben sevemedim rengi siyah daha güzel:34:
yıprandı biraz kestirdim biraz iyi şimdi.

ama benim kendi saç rengim siyahtı boya yoktu hiç saçımda
oyüzden o rengin tutması kolay oldu.
senin saçında siyah boya varsa tutması çok zor rengin.
bilmiyorum ben sevemedim rengi siyah daha güzel:34:
yıprandı biraz kestirdim biraz iyi şimdi.

haa benim saçımda siyah boya vardı :1:

Back