• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım ama:(((( (resimli)

tşkler canım..
evet ya koyu çıktı ışıktan asıl renk bu
ama bilmiorum hala güzel mi değil mi:(

canım önemli olan senin içine sinmesi,15 gün içinde alışamazsan değiştirirsin.Sıkma canını,renk otursun saçında bakalım nasıl olacak.belki seversin o zaman daha çok yakıştırırsın

offf hürrem demeyin yaaaaa
işte bunu duymak istemiyorum:37:
ya ama açtıktan sonra karamele boyadı zaten ama böle oldu:S

yok tatlım ya mıllet kuduruyo hurrem rengı dıe sen ıstemeden alde etmıssın iste... yanı karamel degıl bu ne kadar karamel boyamak ıstemıslerse de bana gore karamel deıl canım . palettenın cok guzel bı karamelı var yada exicolor markanın karamell cesıtlerı cok biraz dınlensın sacın sonra o renklere boya dehset bıse olur bence , dedıgım gıbı cok acık bı renk suan senın kı sanslısın ıstedıgın karamel tutar yanı bu saca

Renk güzel ama tenin soluk kalmış biraz , hafif bronzlaşman ve daima makyajlı olman gerekicek.
Bir de kaş rengini de kırdırmalısın.

Son düzenleme:
bencede rengın oturmasını bekle ılk ole gordugun ıcın yadırgamıs olabılırsın bence gayet guzell tekrar aynı rengı boya 15 gun sonra dahada fark olur

Renk güzel ama tenin soluk kalmış biraz , hafif bronzlaşman ve daima makyajlı olman gerekicek.
Bir de kaş rengini de kırdırmalısın.
zaten makyaj yaparım sürekli ama değiştricem sanırım rengi, kaşımı boyamam sanırım..
bencede rengın oturmasını bekle ılk ole gordugun ıcın yadırgamıs olabılırsın bence gayet guzell tekrar aynı rengı boya 15 gun sonra dahada fark olur

evet boyatcam belki bir ton falan koyuya boyatırım...

bence sna çok yakışmış hiç koyultma 2. sayfadaki renkse zamanla alışır gözün bide tam olark ne renk bu?
tşk ederim....
evet 2. sayfadaki resim açık yani..
karamel diye boyattım ama saçımı açtırdığım için böle bir renk çıktı
tam olarak hangi renk ben de bilmiyorum:37:

asıl renk bu...

Bana herkeste bu rengi görmekten öğ geldi gerçekten yakışanda boyatıyor yakışmayan da.,
Ama sizin ten renginizle çok uyumlu olmuş bence renkte süper duruyor ben bu rengi göremekten bıkmış biri olarak kesinlikle sizde çok beğendim :16::16::16::nazar:

Bana herkeste bu rengi görmekten öğ geldi gerçekten yakışanda boyatıyor yakışmayan da.,
Ama sizin ten renginizle çok uyumlu olmuş bence renkte süper duruyor ben bu rengi göremekten bıkmış biri olarak kesinlikle sizde çok beğendim :16::16::16::nazar:

ben isteyerek boyatmadım bu renge denk geldi malesef..
özenti gibi olmak hiç ama hiç istemiyorum
çoğu kişi beğenmiş ama değiştirmek istiyorum ben yaa..

tşk ederim bu arada...

ben isteyerek boyatmadım bu renge denk geldi malesef..
özenti gibi olmak hiç ama hiç istemiyorum
çoğu kişi beğenmiş ama değiştirmek istiyorum ben yaa..

tşk ederim bu arada...

Anladım bende herkeste olan bir rengi kullanmayı sevmem bir ortamda tepeden bakışta herkesin saçı aynı renk oldu bu ara ama şunuda unutmamak gerek en güzel kime yakıştığı ve engüzel o saç rengini kimin taşıdığıda önemli.
Siz bilirsiniz isterseniz koyultun ama bence biraz kullanın bir ay kadar çünkü gerçekten hiç özenti durmamış sizde ve ten renginize çok yakıştırdım ben.:38:Yinede karar sizin önemli olan sizin içinize sinmesi ve mutlu olmanız sağlıcakla kalın :34:

:)hayırlı olsun oncelıkle yaptırdın demek... guzel olmus canım sacların ben begendım, kaslarını boyattın mı peki renk çok açık oldugu için siyah kaşı kaldırmaz eger kasını da boyadıysan bır sorun olmaz ... boyatmam kasımı dersen tuy sarartıcıyla da acabılırsın gayet guzel oluyor

Anladım bende herkeste olan bir rengi kullanmayı sevmem bir ortamda tepeden bakışta herkesin saçı aynı renk oldu bu ara ama şunuda unutmamak gerek en güzel kime yakıştığı ve engüzel o saç rengini kimin taşıdığıda önemli.
Siz bilirsiniz isterseniz koyultun ama bence biraz kullanın bir ay kadar çünkü gerçekten hiç özenti durmamış sizde ve ten renginize çok yakıştırdım ben.:38:Yinede karar sizin önemli olan sizin içinize sinmesi ve mutlu olmanız sağlıcakla kalın :34:

çok tşk ederim..
aslında gitti yüzüme gözlerime ama ne biliyim ya
böle tek tip olmak da hoşuma gitmio
kocam hürrem diye çağırıyo ya resmen boğmak istiyorum:52:
:52:
:)hayırlı olsun oncelıkle yaptırdın demek... guzel olmus canım sacların ben begendım, kaslarını boyattın mı peki renk çok açık oldugu için siyah kaşı kaldırmaz eger kasını da boyadıysan bır sorun olmaz ... boyatmam kasımı dersen tuy sarartıcıyla da acabılırsın gayet guzel oluyor

tşkler..
boyatmadım kaşlarımı..
koyultmayı düşünüyorum rengi zaten boyatmam yani..

saç açılmışta üzerine boyanan boya tutmamış gibi
açılan saç rengi gibi duruyor
Fakat renk çok yakışmış uzun bir süre boyatma bırak gözün alışsın saçların dinlensin
renkte daha güzel olur zamanla...
Tenine falan çok yakışmış inan:)

:
selam kızlarr ben bugün avatarımda görüldüğü gibi

doğal rengi siyah olan saçımı açtırıp boyattım

gözlerim de ela_yeşil tonlarında..

istediğim renk karameldi ama farklı bi renk oldu

ne renk olduğunu bilmiyorum

ve şuanda herkeste olan bi renk oldu

özenti gibi hissettim kendimi:59:

sizce nasıl? değiştirmelimiyim??

kızlarrrr ikinci sayfaya bir foto daha ekliyorum onu dikkate alın