• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım ama:(((( (resimli)

boyadıktan sonra sonucu da yazarmısın ben daha önce köpük boya kullanmadım sonuç nasıl olacak

valla boyadım beklemedeyim şuan ilk izlenimimi söyliyim çok pratikti deyim yerindeyse 2dkda boyadım bitti gitti:32:
hemde hiç biyere damlamadan akmadan süper bişeymiş,ama bakalım renk nasıl olucak birazdan yıkıycam bugün olmazsa yarın haber veririm:13:
ha bide boya hayli hayli bol bol yetti benim saçlarım bayada uzundur yani,normal boyayla 2kutu bile zor yeterken köpük çok rahat yetti :))

Son düzenleme:
valla boyadım beklemedeyim şuan ilk izlenimimi söyliyim çok pratikti deyim yerindeyse 2dkda boyadım bitti gitti:32:
hemde hiç biyere damlamadan akmadan süper bişeymiş,ama bakalım renk nasıl olucak birazdan yıkıycam bugün olmazsa yarın haber veririm:13:
ha bide boya hayli hayli bol bol yetti benim saçlarım bayada uzundur yani,normal boyayla 2kutu bile zor yeterken köpük çok rahat yetti :))

Benim için önemli olan pratikliği bir de hiçbir yere damlamadan akmadan yapılıyorsa harikaymış ben artık fix siyah inci ye boyuyorum yani renk tutturma problemim yok ohhh bir kutu boya hayli yettiyse çok iyi normalde bende iki kutu boya kullanıyorum anca yetiyo
umarım istediğin rengi elde etmişsindir sıhhatler olsun :)

Back