- Konu Sahibi monarosa_22
-
tşkler canım..
evet ya koyu çıktı ışıktan asıl renk bu
ama bilmiorum hala güzel mi değil mi
offf hürrem demeyin yaaaaa
işte bunu duymak istemiyorum
ya ama açtıktan sonra karamele boyadı zaten ama böle oldu:S
zaten makyaj yaparım sürekli ama değiştricem sanırım rengi, kaşımı boyamam sanırım..Renk güzel ama tenin soluk kalmış biraz , hafif bronzlaşman ve daima makyajlı olman gerekicek.
Bir de kaş rengini de kırdırmalısın.
bencede rengın oturmasını bekle ılk ole gordugun ıcın yadırgamıs olabılırsın bence gayet guzell tekrar aynı rengı boya 15 gun sonra dahada fark olur
Saç boyun ve sıklığın çok güzel , yıpratma boyatırken dikkat et
Yeni rengin içine siner umarım.
tşk ederim....bence sna çok yakışmış hiç koyultma 2. sayfadaki renkse zamanla alışır gözün bide tam olark ne renk bu?
asıl renk bu...
Bana herkeste bu rengi görmekten öğ geldi gerçekten yakışanda boyatıyor yakışmayan da.,
Ama sizin ten renginizle çok uyumlu olmuş bence renkte süper duruyor ben bu rengi göremekten bıkmış biri olarak kesinlikle sizde çok beğendim
ben isteyerek boyatmadım bu renge denk geldi malesef..
özenti gibi olmak hiç ama hiç istemiyorum
çoğu kişi beğenmiş ama değiştirmek istiyorum ben yaa..
tşk ederim bu arada...
Anladım bende herkeste olan bir rengi kullanmayı sevmem bir ortamda tepeden bakışta herkesin saçı aynı renk oldu bu ara ama şunuda unutmamak gerek en güzel kime yakıştığı ve engüzel o saç rengini kimin taşıdığıda önemli.
Siz bilirsiniz isterseniz koyultun ama bence biraz kullanın bir ay kadar çünkü gerçekten hiç özenti durmamış sizde ve ten renginize çok yakıştırdım ben.Yinede karar sizin önemli olan sizin içinize sinmesi ve mutlu olmanız sağlıcakla kalın
:)hayırlı olsun oncelıkle yaptırdın demek... guzel olmus canım sacların ben begendım, kaslarını boyattın mı peki renk çok açık oldugu için siyah kaşı kaldırmaz eger kasını da boyadıysan bır sorun olmaz ... boyatmam kasımı dersen tuy sarartıcıyla da acabılırsın gayet guzel oluyor
selam kızlarr ben bugün avatarımda görüldüğü gibi
doğal rengi siyah olan saçımı açtırıp boyattım
gözlerim de ela_yeşil tonlarında..
istediğim renk karameldi ama farklı bi renk oldu
ne renk olduğunu bilmiyorum
ve şuanda herkeste olan bi renk oldu
özenti gibi hissettim kendimi
sizce nasıl? değiştirmelimiyim??
kızlarrrr ikinci sayfaya bir foto daha ekliyorum onu dikkate alın
çünkü asıl renk o diğer fotolar loş ortamda çekildiği için koyu çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?