• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım ama:(((( (resimli)

monarosa_22

Kızım, dünyam :)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
7.456
991
248
36
selam kızlarr ben bugün avatarımda görüldüğü gibi

doğal rengi siyah olan saçımı açtırıp boyattım

gözlerim de ela_yeşil tonlarında..

istediğim renk karameldi ama farklı bi renk oldu

ne renk olduğunu bilmiyorum

ve şuanda herkeste olan bi renk oldu

özenti gibi hissettim kendimi:KK59:

sizce nasıl? değiştirmelimiyim??

Son düzenleme:
selam kızlarr ben bugün avatarımda görüldüğü gibi

doğal rengi siyah olan saçımı açtırıp boyattım

gözlerim de ela_yeşil tonlarında..

istediğim renk karameldi ama farklı bi renk oldu

ne renk olduğunu bilmiyorum

ve şuanda herkeste olan bi renk oldu

özenti gibi hissettim kendimi:59:

sizce nasıl? değiştirmelimiyim??

bakır kahve cnm bu, bence cok daha ii olmuş yumusatmış yüzünü :)

canım açık küllü kumral veya açık küllü sarı ile üzerine boyarsan o yoğun bakırlık azalıp renk biraz daha yumuşar, karamele yaklaşır...çok yoğun bir bakırlık var....

bakır kahve cnm bu, bence cok daha ii olmuş yumusatmış yüzünü :)

canım aslında daha açık fotoda koyu çıkmış biraz..
bir de ıslak uçları azcık..
albümümde de var tam fotolar baksana bi..
ben hiç hoşnut değilim halimden:((

canım açık küllü kumral veya açık küllü sarı ile üzerine boyarsan o yoğun bakırlık azalıp renk biraz daha yumuşar, karamele yaklaşır...çok yoğun bir bakırlık var....

fotolarda çok koyu renk çıkmış renk
açık bir renk aslında
evet küllü kumral olabilir...

Mona'cım saç rengin ilk boyandığı gibi kalmayacak zamanla oturacak renk.Bence gözlerine ve yüzüne çok yakışmış.Siyah saç'a alışık olduğun için yadırgamış olabilirsin.Değiştirmek istersen rengini de hemen yapma yıpranabilir saçın.

Son düzenleme:
Bence tenine çok uymuş renk bakırlığı fazla olan bi renk olmuş güzel de olmuş pişman olma bence yakışmış sana :)

Mona'cım saç rengin ilk boyandığı gibi kalmayacak zamanla oturacak renk.Bence gözlerine ve yüzüne çok yakışmış.Siyah saç'a alışık olduğun için yadırgamış olabilirsin.Değiştirmek istersen rengini de hemen yapma yıpranabilir saçın.

evet hep siyahtım bu zamana kadar..
zor olcak alışmak
ama en geç 15 gün içinde boyatırım heralde koyulsun biraz
çünkü açık baya fotoda koyu çıkmış..

evet hep siyahtım bu zamana kadar..
zor olcak alışmak
ama en geç 15 gün içinde boyatırım heralde koyulsun biraz
çünkü açık baya fotoda koyu çıkmış..

canım profesyonel kuaförlerin kullandığı bir program var.Bilg.kamerasıyla fotoğrafını çekip o programa gönderiyorlar ve fotoğrafın üzerinde renkleri tek tek deniyorlar.Ten rengine en uygun olan saç rengini buluyorlar ve bunu sen de görüyorsun.Yaşadığın şehirde bunu araştırıp yaptırabilirsin,için rahat olur.

asıl renk bu...

Eklentiler

• $illl.jpg
    $illl.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 74
keşeke boyatmasaymısın monarisaaaa yazık olmuşş rengi beegenmedimm siyahh süperr duruyomuş ayrı birr havası varr

Canım bence çok ama çok yakışmış.Albümüne baktım şimdi koyu çıkan fotolarda da beğenmiştim ama bunu daha çok beğendim.Güzelliğin daha da artmış

Canım bence çok ama çok yakışmış.Albümüne baktım şimdi koyu çıkan fotolarda da beğenmiştim ama bunu daha çok beğendim.Güzelliğin daha da artmış

tşkler canım..
evet ya koyu çıktı ışıktan asıl renk bu
ama bilmiorum hala güzel mi değil mi:(

asıl renk bu...

karemel degıl sankı koyu sarı bakır gibi ama bakırda degıl sankı hürremın sac rengıne benzemıs canım :) ama sen karamel ıstıyosan ıstedıgın karamele boya kesın tutar zemının her karamele acık yani . bide bu tonlar degılde ıstedıgın karamel tonları daha bı yakısır bence sana

karemel degıl sankı koyu sarı bakır gibi ama bakırda degıl sankı hürremın sac rengıne benzemıs canım :) ama sen karamel ıstıyosan ıstedıgın karamele boya kesın tutar zemının her karamele acık yani . bide bu tonlar degılde ıstedıgın karamel tonları daha bı yakısır bence sana

offf hürrem demeyin yaaaaa
işte bunu duymak istemiyorum:37:
ya ama açtıktan sonra karamele boyadı zaten ama böle oldu:S

Back