saçlarımı palette fındık kabuğuyla yarım bal köpüğünü karıştırıp boyadım çok merak ediyorum ya nasıl olcak daha önce hiç karışım denememiştim yıkayınca eski ve yeni halinin fotolarını koyarım inşallah güzel olur...
kimden duydun da yaptın bu karışımı.?saçların ne renkti .?en mühimi ten rengin nasıl bu renge yacakmı?eskiden kozmetik mağazasında bir süre çalıştım azcık bilirim.?ten rengine uyumlu olur umarım açıkcası bende merak ettim iksi karışınca nasıl olur?hadi hayırlısı?
açık buğday tenliyim saçlarım da altın parıltılı toffee vardı numarası onun 7.65 fındık kabuğu denemek istedim onun da nosu 7.5 elmde de bal köpüğü vardı 8.0 azcıkda ondan kattım bakalım nası olck
Ya bişey sorucam benim saçlarımda fındık kabuğu var bende kestane üzerine yapmıştım hani fena durmamıştıı istediğim rengin az koyusu olmuştu. Snin eski saç renginden istiyorum çok ama çok hoşuma gitti. Altın parıltılı toffe sürsem acabaa o renkten olurmu? Ydaa o reng eldee etmem için karışımı fln az yardımcı olun
altın parıltılı toffeeyi 3 kez boyadığım halim ilk halim zeminimde siyahtan dönmüştüm o zaman kuafor bi renk boyamıştı ama ne renkti bilmiorum buna yakındı heralde