Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımdaki beyazlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.225
Puanlar
373
daha 22 yaşındayım gencim:) ama sanırım aileden gelen bişi... saçlarımda beyazlar var ve saçlarım belime kadar geliyor kestirmeye kıyamıyorum...ayrıca boyatmayı düşündüm ama boyatınca daha çok beyazlıyormuş öyle duymuştum ne yapabilirim.doğal yöntemlerle saçlarımın beyazlamasını nasıl önleyebilirim fikri olan varmımafoldumben:sm_confused:

parfümerilerde beyazları kapatmak için, her renk saça özel saç maskaraları var, beyaz olan yerlere sürüyosun, bi sonraki yıkamaya kadar saçında kalıyor, elini saçına attığında bulaşmıyor, çıkmıyor, onlardan deneyebilirsin canım.

hmm buda bir çözüm olabliri aşırı çok yok aralarda tek tük işte ama vücutta bi vitamin ekskliğnden dolayı olduğunu duymuştum acaba nedir bilen varmı?

şunuda belirteyim, erken yaşta saç beyazlaması çoğu zaman b12 vitamini eksikliğinden kaynaklanır. beyazlarının artmaması için dışarıdan vitamin desteği alabilirsin, ya da b12 vitamini bol bulunan gıdalardan daha çok tüketebilirsin.

birde ceviz kabuğunu kanatıp hergün saçına sürersen, doğal saç boyası yerine gecer, 2 haftada beyazlarını kapatır:) aklında bulunsun canım:)

hm bak bu güzelmiş evet aklımda bulunsun..kaydirigubbakcemile5bende b12 vitamin eksikliği var evet et ürünleri tüketemiyorum ...ekstra bir vitamın almam gerekcek sanırım...genetik de oluyormuş

aynen ben de 22 yaşındayım ve saçlarımda dehşet beyazlar var bir kaç kez boyattım haklı olabilirsin sanki boyatınca beyazlar arttı gibi irsi değil bence çünkü annemin saçları 40 yaşındayken simsiyahtı şimdi beyazları var ama o normal öneri olarak bana daha açık renklere saçımı boyatıp sonrasında dipten çıkan beyazların çok belli olmayacağı yönünde tavsiyeler geldi

hmm boyatmıyorum ben daha çok çıkıyorumş diplerinden kesiyorum gördüklerimi :sinifsinif: saçlarımı kestirmeye de kıyamıyorum gür ve güzel...ama ceviz kabuğu mantıklı geldi dene istersen ben deneyeceğim...ama sakın kopartma dibinden kes.yerimseniben

bende de beyazlar var ama ben saçları boyattıkça beyazlar artar tezine pek inanmıyorum çünkü boyayı en fazla dibe kadar sürüyoruz ama beyaz teller saç derisinin altından geliyo yani beyazların fazlalaşması genetik yapıya bağlı olduğunu düşünüyorum bende boyatmaktan başka bir çare bulamadım saçlarımımafoldumben

vitamin eksikliği de çok etkili imiş.genetik olduğunu düşünüyorum bende.bide kızlar kaşıntı oluoyrmu saçınızda annem çok söylerdi saçları beyazlarken kaşındığını benimde ara sıra çok kaşınıyor şimdi annem 40 yaşında saçı pamuk nine gibi galiba bizde genetik:umursamaz:

ben çiğ soğanın suyunu çıkarıp sürüleni duydum ve bir kere yaptım nekadar yıkasamda koku çıkmadı midem bulandı birdahada yapmadım

Back