• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımda yaralar çıktı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ilk kez saçlarımda yaralar çıktı.hemde heryerinde. sanırım stresten oldu. şimdi yara çıkmıyo ama korkuyorum hadi saçlarım dökülürse diye. yaralar epey kurudu ama yara çıkan bölgelerdeki saçlarda azalma oldu.ne yapmam gerek şimdi.acaba o saçlar çıkar mı? yara çıkması bitti şimdi ama kafamda çok büyük bi acı var. yastığa koyamıyorum kafamı.senağlamasenağlama

canım çok çok geçmiş olsun...
Yapman gereken en mantıklı şey hemen bir cildiyeye gitmen olacaktır...
Burada vakit kaybetme bence...

geçmıs olsun ... kesınlkle uzmana görün derım ben sıkıntıdan ise cıkıcak dıe umuyorum benımde öyle olmuştu yara deıl ama dökülme olmuştu bende de sakın yok sunu al sür yok sarımsak sür dıeynlere uyma en doğru olan doktora gıtmen saglıklı günler

canım çok geçmiş olsun da anlamadığım bir nokta var bu gibi önemli bir sorun da neden acaba doktora başvurulmadan buraya yazılır anlamıyorum ki...ilk önce yapılacak şey doktora gitmendir tabiki..görecek ve teşhis koyacak ona göre tedavi uygulayacak....buradaki arkadaşlar da belki yardımcı olabilir ama ne derece faydası dokunabilir ki...
uygun olanı yapmanı tercih ederim..yeniden çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum.

Back