• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma gölge yaptırdım, çok kötü yaptılar(resimli)

ben yapmıştım çiğ bir sarılık vardı saçımda ve turuncunculkuk ta vardı ,sıcak tonlu bir sarı -çok acık bal köğüpü sarısı olmuştu..resimdeki saç güzel,ama ilk etabta olur mu bilemiyorum,şuan için en azından geçici bir çözüm bulabilsen ,sonra çaresine bakarsın..

evet cnm haklısın yarın kuaföre gidip sorucam nasıl ne renk olur üzerine diye

üstler tutmuşta altlar olmamış o kısımları ya daha önce koyu bir renkle boyamıştın ya da kuaförün becereiksizliği ve üstteki renkte gölge tonunda bir renk değil direk sarı saçının bi kaç ton açığı olması grekirdi :26: acelen varsa bir boya alıp boya cnm karamel vs...

üstler tutmuşta altlar olmamış o kısımları ya daha önce koyu bir renkle boyamıştın ya da kuaförün becereiksizliği ve üstteki renkte gölge tonunda bir renk değil direk sarı saçının bi kaç ton açığı olması grekirdi :26: acelen varsa bir boya alıp boya cnm karamel vs...

boya yoktu saçımda cnm kendi saçımdı evet gölge tonunda değil saçmasapan bişey yaptılar karamel boyatıcam insallah güzel olur boşuboşuna paramda gitti beceriksizler ay nerden gittim o kuaföre yaaa:43:

kızlar yedım edin nolur karamel boyatmayı düşünüyorum üstüne olurmu bide yakısırmı tenime o renk hangi marka boyayı önerirsiniz?????

palette deluxe altın karamel süper olur beyaz tenlisin çok yakışır çok sıcak ve canlı bir renk :7:

palette deluxe altın karamel süper olur beyaz tenlisin çok yakışır çok sıcak ve canlı bir renk :7:

teşekkür ederim cnm bugün gidicem markete bakıcam çok açık olmaz dimi açık renk olarak bi tek sarıyı seviyorum karamelin açık koyu tonlarıda varmı

Son düzenleme:
yardımınıza ihtiyacım var kızlar dün saçlarıma gölge yaptırdım ama çok kötü oldu hiç beğenmedim daha önce 2 defa yaptırmıştım hiç böyle olmamıştı üzerine ne renk yapabilirim kuaför karamel rengi yapalım dedi sarı renklerde o kadar kapanmaz aralarında ışıltı gibi durur dedi ama güvenemedim yaptırmadım fazlada anlamıyorum boya işinden hangi renk olur üzerine:50:Eki Görüntüle 202073

Kendi adıma ''HİÇKİMSEYE'' Röfle-balyaj tarzı uygulamaları yakıştırmıyorum.Ten rengi,saç rengi,boyanın rengi,röfle veya balyajın sıklığı seğrekliği hiç farketmiyor. İNSANIN YAŞINI OLDUĞNDN 5-10YAŞ YAŞLI GÖSTERİYOR.

Bu nedenle samimi kuaförler röfle ve balyajı önermez.Birbirine çok yakın tonlarda gölge önerebilirim sana illaki renk olsun istiyorsan.

Eski halinle kıyaslamak lazım yakışıp yakışmadığını söylemek için.ama her ikiside seni oldugundan yaşlı gösterdiği kesin.Röfle öncesi ve sonrası resimlerini kıyaslarsan kendinde rahatça görebilirsin

palette deluxede altın karamel var ne açık ne koyu ama naturalın açık karameli var ama öyle canlı olmuyor ikisinide boyamış biri olarak altın karamele boya emin ol pişman olmazsın :13: yüzüne canlılık katıcak gölgenin getirdiği o solukluğu alıcak cnm :13:

Kendi adıma ''HİÇKİMSEYE'' Röfle-balyaj tarzı uygulamaları yakıştırmıyorum.Ten rengi,saç rengi,boyanın rengi,röfle veya balyajın sıklığı seğrekliği hiç farketmiyor. İNSANIN YAŞINI OLDUĞNDN 5-10YAŞ YAŞLI GÖSTERİYOR.

Bu nedenle samimi kuaförler röfle ve balyajı önermez.Birbirine çok yakın tonlarda gölge önerebilirim sana illaki renk olsun istiyorsan.

Eski halinle kıyaslamak lazım yakışıp yakışmadığını söylemek için.ama her ikiside seni oldugundan yaşlı gösterdiği kesin.Röfle öncesi ve sonrası resimlerini kıyaslarsan kendinde rahatça görebilirsin

evet cnm kesinlikle haklısın daha önce yaptırdığımda gölgeyi çok sık yapmışlardı sarı gibiydi saçım gölge gibi durmuyodu sarısıda çok güzeldi kendi saç rengim koyu kahve keşke 22 yasındayım 30 yasında gibi oldum

palette deluxede altın karamel var ne açık ne koyu ama naturalın açık karameli var ama öyle canlı olmuyor ikisinide boyamış biri olarak altın karamele boya emin ol pişman olmazsın :13: yüzüne canlılık katıcak gölgenin getirdiği o solukluğu alıcak cnm :13:

tesekkür ederim cnm bugün alıcam dediğinden boyamayı insallah becerebilirim ilk defa evde kendim boyıycam bakalım nasıl olucak üzerinde yazıyodur heralde nasıl yapılıcağı ne kadar süre tutmam gerekiyo ama insallah bu saçta tutar

Son düzenleme:
boyarsın cnm o gölgeler aradan ışıltı şeklinde parlar çok güzel olur ama 2. boyamana tamamen kapanır üstünde yazıyor 20 25 dk bekletiyorsun ben kuaföre gitmediğim zaman hep kendim boyuyorum elim alıştı artık burda olsan gel ben boyarım dicektim :9: annem arklarımın saçlarını boyarım arada :7: saçın yoğun ve uzunsa 2 kutu al ben hep 2 kutu alıyorum yetmiyor bana

Son düzenleme:
boyarsın cnm o gölgeler aradan ışıltı şeklinde parlar çok güzel olur ama 2. boyamana tamamen kapanır üstünde yazıyor 20 25 dk bekletiyorsun ben kuaföre gitmediğim zaman hep kendim boyuyorum elim alıştı artık burda olsan gel ben boyarım dicektim :9: annem arklarımın saçlarını boyarım arada :7: saçın yoğun ve uzunsa 2 kutu al ben hep 2 kutu alıyorum yetmiyor bana

teşekkür ederim ilgin için cnm evet kuaförde öyle demişti ışıltı gibi durur bakalım nasıl olucak güzel olmazsa 1,2 gün sonra bidaha boyarım okadar uzun değil saçım cnm omuzlarımdan biraz aşağıda çok seyrekte değil çok sıkta orta 1 kutu yeterdir sanırım

Son düzenleme:
Back