Saçlarıma çözüm bulamıyorum!

aynı sorun bendede var bence bu tip saçı ya tam kıvırcık yapacaksın yada dümdüz.Ben lise yıllarımda ilk zamanlar jöle ile elimde saçı bastırarak hafif su dalgası yapıyordum ama kafam beton gibi oluyordu doğal durmuyordu.Daha sonra perma yaptırdım harika oldu arkadaşlarımın çoğuda heveslendi perma yaptırdı saçım zaten dalgalı olduğundan doğal durdu 7/24 krem ile hafif şekil veriyordum okadar taaki sarışın olana kadar.Üst üste röfle saçımı kuruttu dalgası gitti üzerine perma riskine giremedim şuan evde kendim fön çekiyorum ama yine kabarık malesef brezilya fönü aklıma geliyor ama kararsızım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baya eziyetli olmuş saçların için ama brezilya fönünü tavsiye ederim canım :)

Canim rofleyi bende dusundum ama kuaforun bide yanlis yapmasi riski var rofle yaptiranlarin cogu sikayetci ondan dusunmedim ben.. Ama hevesim var yinede :)

17 degil mi? Soyleseneee :)

ayy bilemedim ki aslında yüzümü çekmek isterdim ama maalesef :) ayy söylessemi canım yaa söylemesemm :) birisine yaşımı söyleyemem sadece kaç gösteriyorum diye sorarım :) sen çok yaklaştın 17 dedin ya :)

Sagol canim o senin guzel bakisin benle bir alakasi yok.:)

yok iyi bir insan olduğun yorumlarından belli samimi sin sakıncası olmassa adını öğrenebilirmiyim özelden at istersen eğer istemiyorsan başka ism söyle canım be senle kanka olmak isterim :)

çözüm buldun mu bilmiyorum mesajlaşmaların tamamını okumadım ama saç kesimini değiştirmen gerekebilir. hafif bir kat ile saçta aralardan seyreltme yapınca sorun azalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…