çok saol ya kaç yaş gösteriyorum sence canım ?? :)
16-20 arasi olmaliii :) tabi 20 enenenen fazlasi
doğru :) 20 değilim
Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111527 Eki Görüntüle 1111525
canım bu bayan böyle yapmış birde resimler e bak ; artık 1 sene oldu artık sinameki kürünü bıraktım şimdilik bukdar yeterli şimdi sadece hem uzamaya yardımcı şampuan kullanıyorum hemde badem yağı kullanıyorum bu şekildede saçların uzamasına yardımcı olacağım kürü bırakmamın sebebi ise yaz geliyor ve havalar ısınmaya başladı bemiksin kokusu beni mahvediyor kokuyu gidermek için lavanta kullandım ama ister istemez yinede kalıyor kokusu yazın hele hiç çekilmiyor bende oyüzden artık yeterli olduğunu düşünüyorum kürü yapanlar bırakmayın sabredin ve düzenli kulanın vede kesinlikle düzelştirici yapmayın boya yapmayın yıpratacak şeyler kullanmyın onun yerine kuaföre gidin fön yaptırın yaptırsanız bile ayda 1 kere ben mecbur kalmadıkça 2 ayda 1 defa yapmışımdır ve sonucunda sağlıklı saçlar ve ben en son saçımı geçen sene kesiktirdim o da ucundan saçımda boya bile yok kendi rengi oyüzdn sizlerde dediklerimi yapın....
aynı sorun bendede var bence bu tip saçı ya tam kıvırcık yapacaksın yada dümdüz.Ben lise yıllarımda ilk zamanlar jöle ile elimde saçı bastırarak hafif su dalgası yapıyordum ama kafam beton gibi oluyordu doğal durmuyordu.Daha sonra perma yaptırdım harika oldu arkadaşlarımın çoğuda heveslendi perma yaptırdı saçım zaten dalgalı olduğundan doğal durdu 7/24 krem ile hafif şekil veriyordum okadar taaki sarışın olana kadar.Üst üste röfle saçımı kuruttu dalgası gitti üzerine perma riskine giremedim şuan evde kendim fön çekiyorum ama yine kabarık malesef brezilya fönü aklıma geliyor ama kararsızım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı sorun bendede var bence bu tip saçı ya tam kıvırcık yapacaksın yada dümdüz.Ben lise yıllarımda ilk zamanlar jöle ile elimde saçı bastırarak hafif su dalgası yapıyordum ama kafam beton gibi oluyordu doğal durmuyordu.Daha sonra perma yaptırdım harika oldu arkadaşlarımın çoğuda heveslendi perma yaptırdı saçım zaten dalgalı olduğundan doğal durdu 7/24 krem ile hafif şekil veriyordum okadar taaki sarışın olana kadar.Üst üste röfle saçımı kuruttu dalgası gitti üzerine perma riskine giremedim şuan evde kendim fön çekiyorum ama yine kabarık malesef brezilya fönü aklıma geliyor ama kararsızım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17 degil mi? Soyleseneee :)
17 degil mi? Soyleseneee :)
ssen 20 heralde :)
Hayir canim degilim. Pekala sen oyle rahat edeceksen :)
ay çok iyi birisin kız çok sevdim seni senin gibi melekler kaldı mı bu dünyada :)
Sagol canim o senin guzel bakisin benle bir alakasi yok.:)
Nasil basa cikacagiz bu saclarla bilmiyorum :/ Bir cozumu olmali da nerde acabaaaa.
çözüm buldun mu bilmiyorum mesajlaşmaların tamamını okumadım ama saç kesimini değiştirmen gerekebilir. hafif bir kat ile saçta aralardan seyreltme yapınca sorun azalabiliyor.Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok!Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)
çözüm buldun mu bilmiyorum mesajlaşmaların tamamını okumadım ama saç kesimini değiştirmen gerekebilir. hafif bir kat ile saçta aralardan seyreltme yapınca sorun azalabiliyor.
benimde saçlarım çok kıvırcıktı ve kabarırdı bende işe yaramıştı.. aralardan makasla alıp inceltip V şeklinde kestirdim. tabi sizde etki etmediyse bilemiyorum:26::26:Sacimda kat var ki.
benimde saçlarım çok kıvırcıktı ve kabarırdı bende işe yaramıştı.. aralardan makasla alıp inceltip V şeklinde kestirdim. tabi sizde etki etmediyse bilemiyorum:26::26:
Saçları kazitıp rahatlayalım ne dersin
Sacimda kat var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?