Balim iyi diyosun hos diyosunda bunlarin bir suru cesidi var madem sende ise yaramis banada o markayi soylesen. Dedigim gibi jojoba ve badem yagi kullaniyorum sonuc cok kotu olmasada kalici bi cozum degil saclarimin fotografini aticam cok fena bi gorsen...
canım kusura bakma ama dediğin kadar varmış dediğim gibi saç serumu kullan :O
denicem hemde cok yakin zamanda :'((
tamam canım ayy kıyamam canım üzülme saçın belinde mi senin uzun sannki gıı :)
Uff nasil basa cikilir ki yaaa. Unudu kestim iyice((( yok canim sirtimda omuzlarimin 10 cm asagisi falan asagi yukari..
Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok!Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)
Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok!Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)
hmm canım sana bişi sorcam düzleştirince güzel oluyorsa düzleştr ayrıca kestirme kabarık saçlara kısa güzel gitmiyor, ayrıca sen 1 haftalığına bize gel sonra aynalara bakmaya doyamassın :) tekrar söylüyorum senin saçın benim saçımın geçen seneki halinin 9999999999999999999999999999.9999999999999 güzel katı keçi gibiydim şimdi pamuk arkadaşlarım artık ayı gibi saçın var diyo ben sinameki kürü kullandım o saçımı muhteşem yaptı canım kamera takıyorum resim çekçem ama olmuyor napcam bilmiyorum canım:) ayrıca saç serumu kullan ayrıca benim bir arkadaşım argan yağı öneriyor git aktarcıyla knuş öyle hemen alma birşeyi bence serumu da kullan göster saçını işe yararmı de sonra paran gitmesin çöpe canım :) inşallah faydalı şeyler yazmışımdır :) ayrıca bir bayan arkadaşımız gliserin kullanmış ve saçları muazzam bir bak ayrıca sana bii atcam bekle bir bayan arkadaşımızın başından geçenler saçını gördüğünde ağzın açık kalcak bekle canım seni mutlu etmem lazım umutlan umudunu yitirme :)
balım ya sen nasıl birşeysin öyle. Bunların hepsini deneyeceğim teker teker ama şu yaz bi gelsin evde akşama kadar özellikle saç serumu ile sinameki kürünü ... Ne desem bilemedimki çok teşekkür ederim.
Benim saçlarımda deli gibi kabarırdı.. Sürekli fön ve düzleştirici kullandım.. Saçlarım öyle yıprandı ki senelerdir artık istesemde kabartamıyorum.. Bir kaç seneni alıyor ama bende en etkili yöntem bu oldu :))
Benim saçlarımda deli gibi kabarırdı.. Sürekli fön ve düzleştirici kullandım.. Saçlarım öyle yıprandı ki senelerdir artık istesemde kabartamıyorum.. Bir kaç seneni alıyor ama bende en etkili yöntem bu oldu :))
saç serumu kullan canım
Canim cok iyi olmus ya:) ne denir kiiii..
çok saol ya kaç yaş gösteriyorum sence canım ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?