Saçlarıma çözüm bulamıyorum!

Balim iyi diyosun hos diyosunda bunlarin bir suru cesidi var madem sende ise yaramis banada o markayi soylesen. Dedigim gibi jojoba ve badem yagi kullaniyorum sonuc cok kotu olmasada kalici bi cozum degil saclarimin fotografini aticam cok fena bi gorsen...

saç bakım yağının markası barcelino saç bakım serumuda gliss var kolayca marketlerden temin edebilirsin yada birçok marka var araştır al bir şise bitir eğer işe yaramassa... yani tek çare kescen yoksa psikolojin bozulur gülüm nolur çek şu saçının resmini çatlıycam artık :D

$20140512_174818.jpg

Umarim belli oluyordur.:41:

Uff nasil basa cikilir ki yaaa. Unudu kestim iyice :(((( yok canim sirtimda omuzlarimin 10 cm asagisi falan asagi yukari..

hmm canım sana bişi sorcam düzleştirince güzel oluyorsa düzleştr ayrıca kestirme kabarık saçlara kısa güzel gitmiyor, ayrıca sen 1 haftalığına bize gel sonra aynalara bakmaya doyamassın :) tekrar söylüyorum senin saçın benim saçımın geçen seneki halinin 9999999999999999999999999999.9999999999999 güzel katı keçi gibiydim şimdi pamuk arkadaşlarım artık ayı gibi saçın var diyo ben sinameki kürü kullandım o saçımı muhteşem yaptı canım kamera takıyorum resim çekçem ama olmuyor napcam bilmiyorum canım :( :) ayrıca saç serumu kullan ayrıca benim bir arkadaşım argan yağı öneriyor git aktarcıyla knuş öyle hemen alma birşeyi bence serumu da kullan göster saçını işe yararmı de sonra paran gitmesin çöpe canım :) inşallah faydalı şeyler yazmışımdır :) ayrıca bir bayan arkadaşımız gliserin kullanmış ve saçları :54: muazzam bir bak ayrıca sana bii atcam bekle bir bayan arkadaşımızın başından geçenler saçını gördüğünde ağzın açık kalcak bekle canım seni mutlu etmem lazım umutlan umudunu yitirme :)

Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111528 Eki Görüntüle 1111527 Eki Görüntüle 1111525
Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok! :( Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)

canım bu bayan böyle yapmış birde resimler e bak ; artık 1 sene oldu artık sinameki kürünü bıraktım şimdilik bukdar yeterli şimdi sadece hem uzamaya yardımcı şampuan kullanıyorum hemde badem yağı kullanıyorum bu şekildede saçların uzamasına yardımcı olacağım kürü bırakmamın sebebi ise yaz geliyor ve havalar ısınmaya başladı bemiksin kokusu beni mahvediyor kokuyu gidermek için lavanta kullandım ama ister istemez yinede kalıyor kokusu yazın hele hiç çekilmiyor bende oyüzden artık yeterli olduğunu düşünüyorum kürü yapanlar bırakmayın sabredin ve düzenli kulanın vede kesinlikle düzelştirici yapmayın boya yapmayın yıpratacak şeyler kullanmyın onun yerine kuaföre gidin fön yaptırın yaptırsanız bile ayda 1 kere ben mecbur kalmadıkça 2 ayda 1 defa yapmışımdır ve sonucunda sağlıklı saçlar ve ben en son saçımı geçen sene kesiktirdim o da ucundan saçımda boya bile yok kendi rengi oyüzdn sizlerde dediklerimi yapın....

Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok! :( Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)

1 resmi birkaç defa koymuşum kusura bakma :)

hmm canım sana bişi sorcam düzleştirince güzel oluyorsa düzleştr ayrıca kestirme kabarık saçlara kısa güzel gitmiyor, ayrıca sen 1 haftalığına bize gel sonra aynalara bakmaya doyamassın :) tekrar söylüyorum senin saçın benim saçımın geçen seneki halinin 9999999999999999999999999999.9999999999999 güzel katı keçi gibiydim şimdi pamuk arkadaşlarım artık ayı gibi saçın var diyo ben sinameki kürü kullandım o saçımı muhteşem yaptı canım kamera takıyorum resim çekçem ama olmuyor napcam bilmiyorum canım :( :) ayrıca saç serumu kullan ayrıca benim bir arkadaşım argan yağı öneriyor git aktarcıyla knuş öyle hemen alma birşeyi bence serumu da kullan göster saçını işe yararmı de sonra paran gitmesin çöpe canım :) inşallah faydalı şeyler yazmışımdır :) ayrıca bir bayan arkadaşımız gliserin kullanmış ve saçları :54: muazzam bir bak ayrıca sana bii atcam bekle bir bayan arkadaşımızın başından geçenler saçını gördüğünde ağzın açık kalcak bekle canım seni mutlu etmem lazım umutlan umudunu yitirme :)

Balım ya sen nasıl birşeysin öyle. Bunların hepsini deneyeceğim teker teker ama şu yaz bi gelsin evde akşama kadar özellikle saç serumu ile sinameki kürünü ... Ne desem bilemedimki çok teşekkür ederim. :9::21::16::1::1:

balım ya sen nasıl birşeysin öyle. Bunların hepsini deneyeceğim teker teker ama şu yaz bi gelsin evde akşama kadar özellikle saç serumu ile sinameki kürünü ... Ne desem bilemedimki çok teşekkür ederim. :9::21::16::1::1:

saol bebeğim faydam olduysa ayrıca sana resimimi atcam sinameki kürü ile uzayan saçlarımı şimdi telefondan attım bekle özelden atcam ayrıca bak profilime neler yazmışım :)

canım özelden resim yok en iyisi profilime bak ve gör hadi bekliyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718662 link bu bak

Benim saçlarımda deli gibi kabarırdı.. Sürekli fön ve düzleştirici kullandım.. Saçlarım öyle yıprandı ki senelerdir artık istesemde kabartamıyorum.. Bir kaç seneni alıyor ama bende en etkili yöntem bu oldu :))

Benim saçlarımda deli gibi kabarırdı.. Sürekli fön ve düzleştirici kullandım.. Saçlarım öyle yıprandı ki senelerdir artık istesemde kabartamıyorum.. Bir kaç seneni alıyor ama bende en etkili yöntem bu oldu :))

saç serumu kullan canım

Back