Saçlarıma çözüm bulamıyorum!

55yb55

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
27
0
6
34
Samsun
Forumdaki her yazıyı okudum bazılarını denedim ama saçlarımın kabarıklıgini kontrol altina alamiyorum. Saçlarim genel anlamda dalgali kivircik arasi acikcasi pek de bi sekli yok duzlestirici falan kullanmiyorum genelde islakken örüyorum. Boyle bir kabarma yok! Jojoba yagi,badem yagi,sirke,elidorun 7/24 kivirciklar icin olan yesil sise,bebek yagi,Toni&guy in deniz tuzlu sprey ama yok. Son zamanlarda dedigim gibi yaglari daha sık kullaniyorum ama banamisin demiyor 5dk guzel sonra ayni.soguk suyla duruluyorum sacimi Hele tarayinca aslan yelesi gibi. Derdimi anlatabilmisimdir umarim... Emek edip de okuyanlara ve yardim edenlere simdiden tesekkurler :)

Aaa bide daha yeni kuaforden ciktim uzin zamandir fon cektirmemistim. Eve gelene kadar yine kabardi...

Bence sampuan ve sac kreminizi degistirmelisiniz.boyle sorunu olan bir arkadasim farmasinin arganli sampuani ve maskesini denedi sonuc aldi.bilmiyorum siz de ise yarar mi ama denemekte fayda var.

sac kremleri yatıştırmıyomu saclarını?

Bence sampuan ve sac kreminizi degistirmelisiniz.boyle sorunu olan bir arkadasim farmasinin arganli sampuani ve maskesini denedi sonuc aldi.bilmiyorum siz de ise yarar mi ama denemekte fayda var.

Hayir hic bir sac ktemi ise yaramiyor malesef
Bende badem yagli sampuan almayi dusunuyorum,markasini hatirlayamasin Head&shoulders olabilir onu almayi dusunuyirum ama yaglarla yaptigim onca bakimdan sonra pekde umutlu degilim.. Ama sampuanim bitsin degistirecegim.

merhaba ;

bende bakım yağı kullandım cok memnun kaldım .. bitkisel bir urundu netten sana resmını göstermek amaçlı koyuyorum . ERSAĞ ürünun markası .. ilk zamanlar dıorsun amana bunamı 30 verdım ama sonradan dıorsun aman ıykıde verdım... ben alalı 3 ay oluyor ve yarısında bıle değilimdüşün ...

Eklentiler

• $215.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 108

Peki gercekten ise yariyor mu?
Ya saclarimin her teli farkli alemde ozellikle uclariiii. Ama kesin bir cozum olacaksa benim icin o kadar para vermeyede raziyim aksi takdirde basa cikamiyorum. Urunun iceriginden bahsedermisin biraz? :)

Peki gercekten ise yariyor mu?
Ya saclarimin her teli farkli alemde ozellikle uclariiii. Ama kesin bir cozum olacaksa benim icin o kadar para vermeyede raziyim aksi takdirde basa cikamiyorum. Urunun iceriginden bahsedermisin biraz? :)

argan yagı gibi zate.. misal pompadan ben ilk zamanalr anlamdığım için 2 sıkıordum ..sacım sankı kırık kırık gıbı ama değil tuhaf cırkın bir ğöruntusu var... sonradan 1 pompa bastım avucuma ..

içerinde Argan Yağı , Pirinç Kepeği Yağı, Tatlı Badem Yağı, Buğday Özü Yağı ve Kuşburnu Meyvesi Yağı içerıyor .. etiketınde yazıoyor yanii.. dedim ya ben cok memnun kaldım bence pişman olmassın ama en az 2-3 hafta sonra anlıorsun .. sanırım onarıyor o arada sacı felan :) parlak lık verıyor vall aben cok memnun kaldım dene her sekılde sacına bakım sart zate.. ama haber vermeyıde unutmaa :)

Tamam canim en kisa zamanda alip deneyecegim elimdeki urunler bitsin cok tesekkur ederim sonucuda bildiririm haber de vericem :)

ay canım ya kabarıklığa ben de çözüm bulamıyorum saçlarım dalgalı ama düzgün dalgalar değil ve hep kabarıyor.çözüm bulursan bana da söyle canım

ay canım ya kabarıklığa ben de çözüm bulamıyorum saçlarım dalgalı ama düzgün dalgalar değil ve hep kabarıyor.çözüm bulursan bana da söyle canım

Ah canim vermem mii bi bulsam. Suan kullandigim jojoba yagi ile badem yagi biraz etki ediyor ama kisa bir sure sonra etkisi geciyor. 2-3 saate falan. Ama suana kadar kullandigim en iyi urun de bu. Sende bulursan bana haber verirmisin?

Ah canim vermem mii bi bulsam. Suan kullandigim jojoba yagi ile badem yagi biraz etki ediyor ama kisa bir sure sonra etkisi geciyor. 2-3 saate falan. Ama suana kadar kullandigim en iyi urun de bu. Sende bulursan bana haber verirmisin?

Tabiki veririm iuzum.bioblas sac dokulmelerine karsi yesil kutuda bitr fis fisi var o da bana biraz iyi geldi.ama daha iyisini bulursam soylerim kuzum

Tabiki veririm iuzum.bioblas sac dokulmelerine karsi yesil kutuda bitr fis fisi var o da bana biraz iyi geldi.ama daha iyisini bulursam soylerim kuzum

Nasil basa cikacagiz bu saclarla bilmiyorum :/ Bir cozumu olmali da nerde acabaaaa.

Son düzenleme:

ahh canım saçlarını eğer ıslakken tarıyorsan hele hele sıkı dişli veya fıırçalı tarkala vay haline sen benim geçen seneki halimi bir bilsen bonus gibi kafam vardı şimdi dümdüz ipek gibi cıvıl cıvıl bunun bir sırrı var tabiki........ merak ediyorsan özelden mesaj at canım söyliycem orda :) isteersen saç resmimi de atarım sana :)

Saclarimi hep banyoda tararim bir daha cikinca taramam kabarmasin diye kurutmam havluyla bile. Örüp yatarim sabah actigimda 2 dk iyi sonra tabiri caizse aslan yelesi gibi her teli farkli alemde.
Elektrik carpmis gibi...

Saclarimi hep banyoda tararim bir daha cikinca taramam kabarmasin diye kurutmam havluyla bile. Örüp yatarim sabah actigimda 2 dk iyi sonra tabiri caizse aslan yelesi gibi her teli farkli alemde.
Elektrik carpmis gibi...

mesaj attım oku canım.

Balim mesaj attim da yeni uyu oldugum icin iletildimi anlamadim.

mesj gelmedi canım istersen 15 tan konuya msj at çünk en az 25 msj atman lazım ki özelden atasın yada konuna yaz okuyim canım

mesj gelmedi canım istersen 15 tan konuya msj at çünk en az 25 msj atman lazım ki özelden atasın yada konuna yaz okuyim canım

Balim iyi diyosun hos diyosunda bunlarin bir suru cesidi var madem sende ise yaramis banada o markayi soylesen. Dedigim gibi jojoba ve badem yagi kullaniyorum sonuc cok kotu olmasada kalici bi cozum degil saclarimin fotografini aticam cok fena bi gorsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…