Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıma bişeyler oldu, kalınlaşıyor!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
ya kızlar ınce tellı saclarım dokulmeye basladı yerıne kalın tellıler cıkıyo ya napcam ben nıye oluyo bu saclarım kazık gıbı olmaya basladı ya yedıgım bısılermı dokunuyo desem sanmam sacımı yenı kestırdım ama saclarımın uclarını bı gorsenız odun gıbı

aynen canım benimde saçlarım öyle kalın telli olmaya başladı kremde kullandım fayda etmedi şekil veremiyorum yaaaa

elıdor kullanıyorum degıstırdım daha beter oldu:1no2:

sac kremlerıde sacları dokuyomus:çok üzgünüm:

yeniden saç çıkması güzel bişiyde niye kalın çıkıo onu anlamadım. şekerim bakım yapsana. ben burdan bisürü bakım tarifleri aldım. saçlarım röfleli olduğu halde yumuşacık ben bile inanamıyorum sonuca. istersen yazayım tarifi.

yaz canım yaz yapıyım bu bakımlarıyerimseniben

bugunlerde yuzume falan bırsuru maske yapıyorum annem guluyo halıme 20 yasında basladın dıyetatlicadiarzu

ben hint yağı sürmüştüm saçıma uzasın diye acaba ondan mı oldu diyorum:uhm::uhm:

yaz canım yaz yapıyım bu bakımlarıyerimseniben

bugunlerde yuzume falan bırsuru maske yapıyorum annem guluyo halıme 20 yasında basladın dıyetatlicadiarzu

:lepi:
şimdi başlıyorum:dance:
badem yağı
hint yağı(bunları aktarlardan alıyosun)
bephanthene (ampül)
evigen(ampül)
bemiks(ampül) (bunları eczaneden alıyosun 10 ytl falan tutuo bu ampüllerin toplamı)
bunarın hepsini karıştıryorum 2-3günde bir saç diplerime masaj yaparak sürüyorum. akşamdan sürüyom yatarkende başımı bağlayıp yatıom sabah kalkıp yıkıyorum. sonuç mükemmel. kuaförüm bile sordu.
benim 3. kullanımda farkketti devam ediyorum şimdi harika inşallah sende işe yarar.

tamamdır sekerım en kısa zamanda ıs basınajeyyar

teşkürlera.s.

canım bende bunu yapıyorum ama bu bemiksin kokusu geçmio yaaa:1no2: artık onu koymuorum sende böle bi sorun olmuomuCADIARZU

ayyy sorma ya ilkden badem yağı koymuodum sadece hint yağıyla karıştırıodum sonraki kürümde badem yağıda karıştırdım. koku yok denecek kadar azaldı. sanırım badem yağı onun kokusunu aldı.

bende badem yağı susam yağıda atıyorum hatta son yaptııma yılan yağıda attım o da bi tuhaf kokuyo yakafamçokkarıştıama yağlarda belirli bi miktar koymuorum walla göz kararı atıyorum bu bemiksin kokusundan kurtulamıcam ben sanırsam ama sonuç ii o yetersırnaşık şey

ben göz kararı değil ne kadar varsa hepsini karıştırıom. hatta eczacıya sordumki bu vitaminin yerini alacak başka kokusuz bi vitamin yokmu diye yok dedi
bayan olmak zor zor valla uğraş dur işin yoksa.

ay keşke bana olsa böle bişi çünkü ince telli saçlarım kalınlaşsın diye ölüp ölüp diriliyorum:) saçlarının kalınlaşmasına neyin sebep olduğunu bulursan haber ver ben de uyguliim olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…