Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeniden saç çıkması güzel bişiyde niye kalın çıkıo onu anlamadım. şekerim bakım yapsana. ben burdan bisürü bakım tarifleri aldım. saçlarım röfleli olduğu halde yumuşacık ben bile inanamıyorum sonuca. istersen yazayım tarifi.
yaz canım yaz yapıyım bu bakımlarıyerimseniben
bugunlerde yuzume falan bırsuru maske yapıyorum annem guluyo halıme 20 yasında basladın dıyetatlicadiarzu
elıdor kullanıyorum degıstırdım daha beter oldu:1no2:
sac kremlerıde sacları dokuyomus:çok üzgünüm:
ben hint yağı sürmüştüm saçıma uzasın diye acaba ondan mı oldu diyorum:uhm::uhm:
:lepi:
şimdi başlıyorum:dance:
badem yağı
hint yağı(bunları aktarlardan alıyosun)
bephanthene (ampül)
evigen(ampül)
bemiks(ampül) (bunları eczaneden alıyosun 10 ytl falan tutuo bu ampüllerin toplamı)
bunarın hepsini karıştıryorum 2-3günde bir saç diplerime masaj yaparak sürüyorum. akşamdan sürüyom yatarkende başımı bağlayıp yatıom sabah kalkıp yıkıyorum. sonuç mükemmel. kuaförüm bile sordu.
benim 3. kullanımda farkketti devam ediyorum şimdi harika inşallah sende işe yarar.
tamam sonucu bildir banada merak ederim şimdi.a.s.
canım bende bunu yapıyorum ama bu bemiksin kokusu geçmio yaaa:1no2: artık onu koymuorum sende böle bi sorun olmuomuCADIARZU:lepi:
şimdi başlıyorum:dance:
badem yağı
hint yağı(bunları aktarlardan alıyosun)
bephanthene (ampül)
evigen(ampül)
bemiks(ampül) (bunları eczaneden alıyosun 10 ytl falan tutuo bu ampüllerin toplamı)
bunarın hepsini karıştıryorum 2-3günde bir saç diplerime masaj yaparak sürüyorum. akşamdan sürüyom yatarkende başımı bağlayıp yatıom sabah kalkıp yıkıyorum. sonuç mükemmel. kuaförüm bile sordu.
benim 3. kullanımda farkketti devam ediyorum şimdi harika inşallah sende işe yarar.