Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
Kizlar saclarim kItIr kItIr kucuk kucuk kIrIliyor....zaten ince telli...dökūlme dersen fazlasiyla var..dermatologa gittim solusyon vitamin hapi verdi ilk ay az dokuldu sonra tekrar fazlasiyla devam etti dokulme ve kIrIlmalar..bi formulu var mi yaa..ayrica dūğūm oluyo surekli birbirine giriyo..bakIm yaptIgIma hicbir kuafor inanmiyor...

Nasıl sürekli birbirine giriyo ki.. banyodan sonra ıslakken tara saçlarını dökülme azalır. Kuruyken tarayınca düğümü çözmeye çalışınca daha çok kırılıp dökülür

Cok yipraninca uclarda dolasma oluyor evet. Kirilmasi da yipranmadan kaynakli tabi. Kestirmekten başka bir çözüm yok malesef. Dökülme için otaci nin saç bakım yağını onerebilirim. Hem saçıda uzatiyor.

Kopan kırılan saçlar için şampuan serileri var, onlardan alın. Komple bütün seriyi alın yani. Saçınız fazla kuru olsa gerek. Bol saç kremikullanın,hem duştayken, hem de duş sonrası durulanmayan sıvı saç kremlerinden. (sprey şeklinde olanlar)
duştayken, katı saç kremini iki avcunuza paylaştırıp saç tutamlarınızı iki avcun arasına alıp yukarıdan aşapı doğru avuçlarınızda baharat varmışçasına ufalayarak inin. Aynı yerin üstünden 2-3 kere geçin.
Bu şekilde birbirine girenler, dolaşanlar açılıyor.
Duştan çıkınca da kurttuktan sonra sprey saç kremini sıkın.
Islakken taramayın, havluyla çok yıpratmayın. Saçlar en çok ıslakken zarar görür.

Bogurtlenkusu evet saclarim aşırı kuru..normalde cok az su icen bi tipim ama saclarim ve cildim icin son donemlerde kendimi zorlayarak daha fazla su iciyorum..dus sonrasi bakim kremi kullaniyorum..sacta kalan kremlerden de kullandim ama spreyi duymadim..sIvI keratin kullaniyodum bi ara.. bi de spreyi deneyeyim artik...

1. Belirli araliklarla nemlendirici ve protein bazli maske yap. (Sacina surup naylon bi maske tak uzerine de havlu sar sera etkisi olsun, bazi maskeler bu sekilde çalışıyor)

2. Yukardi da belirtildiği gibi sac kremi ve durulanmayan sac kremi kullani kullanin

3. Isi kullanıyorsanız bir termal koruyucu kullanin.
Aklima gelenlwr bunlar :)

Protein bazli nemlendirici maske olarak onerebileceginiz bi marka var mi ...hic yapmadim da ben..tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin ayrica..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…