bu tonları tutturmak çok zor, ben de buna benzer bi renk olmuştum, parlak bir turuncumsuydu, hürrem gibiydim, beyaz tenli yeşil gözlü olduğum için sorun etmeden 2-3 hafta kullandım, o geçen süre sonrasında yeniden kuaföre gidip ikinci boyamı yaptırdım, o zaman oturmuştu.
sen kesinlikle böyle bi renk istemediğini belirttiysen, ve kuaförden çıkarken mutsuz olduğunu anlayıp - onlar hiç bir şey yapmadılarsa - bence kuaförünü değiştir.
yok canım dün gittim üstüne boyadılar yine, biraz daha koyulttular ama tam istediğim kadar koyulaşmadı, acaba ben üstüne tekrar boyasam mı diyorum ama blemiyorum...
ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm renk abes durmadı ama ne bileyim işte, birazcık daha koyu olsaydı resimdeki gibi :)
ayy çok saolasın ben hemen bakıyorum tarçın bakır renklerine. buarada saçımda hiç boya yok sadece tatilde rengi açıldı kendiliğinden o kadar açık kumral küllü kestane rengi kendi saçım
ayy çok saolasın ben hemen bakıyorum tarçın bakır renklerine. buarada saçımda hiç boya yok sadece tatilde rengi açıldı kendiliğinden o kadar açık kumral küllü kestane rengi kendi saçım