• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yüzünden dışarı çıkamıyorum nasıl olacak? resimli..

bir seferınde bende bole bı facıa yasamıstım ama daha beterı kendımesmerım ve sarıya boyattım saclarımı ıslem bıtınce bıldıgın cart bakırdı.sınırımden kudurmustum

ben rengı begendım, senın fikrin tabi, kuaförune durumu belirt.

bencede guzel baslıgı gorunce acayıp bısey gorucem sandımdı...ama dısarı cıkamayacak kadarda kotu degıl...renk degısımlerınde ılk tepkıler genelde boyle oluyo ama sonra alısacagından emınım...bekle bıraz ıstersen sık sık yıka renk otursun...ılk resımdekının tam olarak ısmını bılıyomusun (rengın yanı)

annem senin dışarı çıkamam bu renkle dediğin saç, benim saç rengim :9::9::9:

acaba endişelenmelimiyim :37::37:

yok tatlım olur mu kötü renk değil de ben hep sıradan koyu renk kullandım alışamadım :) gittim kuaförde düzelttim biraz daha koyulttum allahtan bi şey olmadı saçıma hala sağlam, ama istediğim gibi de olmadı o resimdeki gibi değil, acaba üstünen tekrar kendim boyasam mı diyorum? ama bekleyeyim en iyisi, 1 ay sonra dipler için gittiğimde koyulaştırırım

canım ,,hangi renge boymıştın da turuncu olduu,,bakır kumral gibi bi renk sanki istediğin renkk,,,açık boyamışındırr,,yada zemin açıktıı...

oryel ile açılmış saça uygulandı boya canım, bugün gittim biraz daha koyulaştırdım. ama tam olarak resimdeki gibi koyulaşmadı. şimdi evde bi kez daha boyasam mı diyorum ama artık yanıp tutuşacak saçlar :1: ama allahtan bi şey olmadı henüz.. ilk kez açma işlemi yaptırdım saçıma ondan sanırım.. şu an dokunmayayım 1 ay sonra biraz daha koyulaştırayım dip boya için gidince??

cnm eger saçının tabanına açıcı uygulandıysa

ıstedıgın rengı elde edemezsın .hatta yıkadıkca renk

bıraz daha acılır .o yuzden aynı boyaya bır kac defa

boyaman gerekır kı ıstedıgın renk tutsun .

benım de saclarım mavı sıyahtı ben duz sıyah ıstedıgım ıcın

mavı sıyahı actırdım .ustune duz sıyahı vurdular ama nafıle

kızılımsı kızılımsı oldu .yıkadıkcada acıldı .

sonra ben takrar duz sıyaha boyayınca renk tuttu bu sefer .

ama tatlım dısarı cıkılmayacak gıbı cart bı renk degıl aksıne

hos bı renk ozellıkle o rengı boyamaya gıdenler var .

ama paraklık konusunda katılıyorum cnm ,acık renkler ozellıkle

ılk boyama haftasında parıl parıl parlar gunesde vurunca daha

cok parlar .o parlaklık benı de cok rahatsız edıyor peruk gıbı :)

1 ay kadar dişini sık derim. :34:
Ayrıca saç rengin çok hoş... Ben çok beğendim.
Makyaj ile idare et yüz rengin soluk görünüyorsa. :16:

ıkıncı resımdekı sac rengı cok hos aslında ama zevkler ve renkler farklıdır tabıkı :34:

Şükredin sacınız var! Bir derdim var bölümüne bu tip sacla ilgili basit konular açılmasına deli oluyorum kusura bakmayın! Benim kafamda bir tel bile sac yok ve ben burda oyle dertler görüyorumki onu paylaşmaya utanıyorum. Ne olur elinizdekilerin degerini bilin biraz!!

öyle de yapabilirim ama o kadar para verdim kendileri düzeltsin. hem daha ilk boyama renk oturmadı, kendim iyice bozmaktan korkuyorum.. ya merve boluğurun kuzey güneydeki hali gibi, hürrem gibi, turuncu parlıyor :50:

bu tonları tutturmak çok zor, ben de buna benzer bi renk olmuştum, parlak bir turuncumsuydu, hürrem gibiydim, beyaz tenli yeşil gözlü olduğum için sorun etmeden 2-3 hafta kullandım, o geçen süre sonrasında yeniden kuaföre gidip ikinci boyamı yaptırdım, o zaman oturmuştu.

sen kesinlikle böyle bi renk istemediğini belirttiysen, ve kuaförden çıkarken mutsuz olduğunu anlayıp - onlar hiç bir şey yapmadılarsa - bence kuaförünü değiştir.

ilk resimdeki rengin adı nedir bilen varmı benim çok hoşuma gitti bugünlerde saçımı boyatmayı düşünüyordum da bu rengin ismini öğrenmem lazım benim saç rengim açık kumral bu renk kolay tutar gibime geliyor ayrıca arkadaşım senin alışamadığın saç rengi de bence gayet hoş

cnm eger saçının tabanına açıcı uygulandıysa

ıstedıgın rengı elde edemezsın .hatta yıkadıkca renk

bıraz daha acılır .o yuzden aynı boyaya bır kac defa

boyaman gerekır kı ıstedıgın renk tutsun .

benım de saclarım mavı sıyahtı ben duz sıyah ıstedıgım ıcın

mavı sıyahı actırdım .ustune duz sıyahı vurdular ama nafıle

kızılımsı kızılımsı oldu .yıkadıkcada acıldı .

sonra ben takrar duz sıyaha boyayınca renk tuttu bu sefer .

ama tatlım dısarı cıkılmayacak gıbı cart bı renk degıl aksıne

hos bı renk ozellıkle o rengı boyamaya gıdenler var .

ama paraklık konusunda katılıyorum cnm ,acık renkler ozellıkle

ılk boyama haftasında parıl parıl parlar gunesde vurunca daha

cok parlar .o parlaklık benı de cok rahatsız edıyor peruk gıbı :)

ssağol canım :38:
dediğin gibi renk henüz oturmadı aslında, ben üstüne tekrar boyasam mı diyorum ama yanar mı ki saçım, 1 ay bekleyeyim mi?
haftaya okula gidicem sınavlarım var, 1 haftada çok akar mı?

ilk resimdeki rengin adı nedir bilen varmı benim çok hoşuma gitti bugünlerde saçımı boyatmayı düşünüyordum da bu rengin ismini öğrenmem lazım benim saç rengim açık kumral bu renk kolay tutar gibime geliyor ayrıca arkadaşım senin alışamadığın saç rengi de bence gayet hoş

saçlarım açık kumralsa boya ile çok kolayca tutar bu renkler, çeşitli markaların tarçın bakır renklerine bak canım

Back