• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yüzünden dışarı çıkamıyorum nasıl olacak? resimli..

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
kızlar saçlarımı boyattım ama istediğim renkten açık oldu

ben bunun gibi bi renk istiyordum $ashlee-simpson-ginger-girl-15.jpg $Ashlee-Simpson-Ponytail-hairstyle1.jpg

ama böyle oldu $ashlee-simpson-.jpg

turuncu :50:

güneşte parlıyor zaten nasıl gidicem düzelttirmeye, offf bandana mı taksam akşam mı gitsem nasıl gideyim :(
hem düzelir mi sizce?

Son düzenleme:
bu renk güzel bir renk öyle boyatmaya bile giemeyecek gibi değil ki, ama yine de gidemem diyorsan koyu boya aldır birine evde boya.

bu renk güzel bir renk öyle boyatmaya bile giemeyecek gibi değil ki, ama yine de gidemem diyorsan koyu boya aldır birine evde boya.

öyle de yapabilirim ama o kadar para verdim kendileri düzeltsin. hem daha ilk boyama renk oturmadı, kendim iyice bozmaktan korkuyorum.. ya merve boluğurun kuzey güneydeki hali gibi, hürrem gibi, turuncu parlıyor :50:

canım benimde sorunum böyle ama ben bide esmerim cingen gibi oldum yarın boyatcam yapamam böyle bide sonlara dogru daha koyu hepten igrenccc bence git boyat:27:

allahtan ben beyaz yeşil gözlüyüm bana uydu aslında ama alışık değilim bu renge canım :50: çok uçuk geldi bana :50: istediğim renk olur dimi

allahtan ben beyaz yeşil gözlüyüm bana uydu aslında ama alışık değilim bu renge canım :50: çok uçuk geldi bana :50: istediğim renk olur dimi

canım mutsuzsan git düzelttir de ya ben bunumu istedim sizden diye ben begenmedim alısamadım de degiştirt ve beyaz tenli yesil gözlüysen benden sanslısın:34:

istediğin renkle bu renk arasında baya fark var neden yapamadılar ki acemiler sanırım
başka bi kuaförde düzeltttir istersen

canım o turuncu oldu dediğin resim eklediğin kadın, fotomodel sanırım, o saçlarla fotolar çektirdiğine göre o kadar da kötü değil demekki, bi süre sonra tekrar boyatırsın, o zamana kadar dışarı çıkarken bere şapka falan takabilirsin

kuaföre yaptırdıysan düzeltsin o kadar para verdin valla bende aynı durumdaydım baktım saçımın yarısı farklı diğer yarısı farklı renkteydi hiç bir ücret vermeden tekrar aynı kuaföre boyattım parasını veriyosan isteğin gbi yapmak zorunda aradn 1 hafta geçsin tekrar boyat saçını eğer mutlu olmadıysan

Konu başlığını okuyunca dedim herhalde aşırı saç dökülmesi var, ondan çıkamıyor sandım. Allah korusun:30:

Bi'taksiye binin kuaför önünde inin. Bence sizin gözünüz alışmadı ondan böyle diyorsunuz. Tarif ettiğinize göre çok kötü gözüktüğünü sanmıyorum. İnsanlar nasıl saçlarla geziyor ya hu saçın yarısı kopkoyu siyah yarısı çiğ sarı:30::19:

Konu başlığını okuyunca dedim herhalde aşırı saç dökülmesi var, ondan çıkamıyor sandım. Allah korusun:30:

Bi'taksiye binin kuaför önünde inin. Bence sizin gözünüz alışmadı ondan böyle diyorsunuz. Tarif ettiğinize göre çok kötü gözüktüğünü sanmıyorum. İnsanlar nasıl saçlarla geziyor ya hu saçın yarısı kopkoyu siyah yarısı çiğ sarı:30::19:

valla ben de düşündüm onu ama çok tutuyormuş taksiyle, metro vs kullanmam lazım hani evin yakınında olsa dert etmicem zaten, ama uzaktaydı biraz..
ama dur bakayım hatırlattığın iyi oldu şu taksi şeysine bakayım yine sağol canım

canım ,,hangi renge boymıştın da turuncu olduu,,bakır kumral gibi bi renk sanki istediğin renkk,,,açık boyamışındırr,,yada zemin açıktıı...

Bak yine diyorum sen kendine yakıştırmamışsındır. Ama öyle dışarda gezilmeyecek kadar kötü değildir bence, okadar dışarıyı takma kafana:31:

annem senin dışarı çıkamam bu renkle dediğin saç, benim saç rengim :9::9::9:

acaba endişelenmelimiyim :37::37:

Back