Teşekkürler canım bende deneyecegimbenim asil yapma sebebim diplerdeki kepekler ve cansizlikti iki haftada kepek sorunum ve dokulmem bayagi durdu cok sukurhaftada bir yapiyorum ben saclarimi cok yormuyorum canim
Sacinizda kuruluk/acma vs islemi yoksa sadece isilti amacli yapacaksaniz bisi olmaz.amaaaaa rifle gibi yogun olacaksa mutlaka bir parca yipranaktir. Bu arada kuaforunuze iyi bir acici kullanmasiniz dusuk volum oksifan kullanmasiniz rica edin .bazi kuaforler genelde acilsin diye zamandan tasarruf amacli yuksek volum girer ise. Sacinizn altunda acma islemi yoksa Bu sekilde kahve ustune isilti hic bisi yapmaz rahat olunkuaförseniz size bir soru sormak istiyorum saçım kumral aralarını sarı yapmak istiyorum yakarmı acaba çok mu yıpranır bir fikir verin karar veremedim
Evet sampuansiz yikama en onemlisi saci kimyasallardana arindirna yontemi. Ben faydasini gordum unarim sizde gorursunuzno poo şampuan sız yıkama mıydı nasıl yapılıyor açıklarmısın
anladım röfle gibi yoğun yapmıcam çok teşekkürler :)Sacinizda kuruluk/acma vs islemi yoksa sadece isilti amacli yapacaksaniz bisi olmaz.amaaaaa rifle gibi yogun olacaksa mutlaka bir parca yipranaktir. Bu arada kuaforunuze iyi bir acici kullanmasiniz dusuk volum oksifan kullanmasiniz rica edin .bazi kuaforler genelde acilsin diye zamandan tasarruf amacli yuksek volum girer ise. Sacinizn altunda acma islemi yoksa Bu sekilde kahve ustune isilti hic bisi yapmaz rahat olun
Teşekkürler canım bende deneyecegim[/QUOTE
ben aynı dertten muzdaribim. 1 yıl önce sayfaya yüklediğim fotoğrafı gördüm ve şokları yaşadım. Neredeyse hiç uzamamış, ama o sırada kür falan yapmıyordum. Gel biz beraberce bir kür maratonuna başlayalımmerhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewet başlayalım hala çok bi fark yok bende uzama var 3ay önce boya yapmıştım dipte ancak 3cm ama o da uçtan yine gitmişben aynı dertten muzdaribim. 1 yıl önce sayfaya yüklediğim fotoğrafı gördüm ve şokları yaşadım. Neredeyse hiç uzamamış, ama o sırada kür falan yapmıyordum. Gel biz beraberce bir kür maratonuna başlayalım
Tamamdır. ben japongülü nün sinamekili kürünü yaptım 1 hafta önce. şimdi gribim biraz iyileşeyim aynı kürden 2. ye yapacağım. Haftada 1 yani.ewet başlayalım hala çok bi fark yok bende uzama var 3ay önce boya yapmıştım dipte ancak 3cm ama o da uçtan yine gitmiş
merhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun
canım benimde öyleydi mutlaka hindistan cevizi yağı kullan içine evigen ve bemix ampul kır benm çok hızlı uzamıştı ama tekrar kısa kestirmek zornda kaldım bin dene istersenmerhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?