• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım yıllardır aynı boyda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok yanlış bir uygulama yapıyorsunuz.. TRESAN evet doğru şampuanlardan birisi . Ancak sonrasında kullandığınız saç kremi ve o saç diplerinizi tıkaması yetmiyormuş gibi üzerine üstelik de direkt saç dibine zeytinyağı sürmeniz o kadar yanlış kiiii.... Nedeni saç diplerinizi tıkayıp saç dibi kireçlenmesi ve saçın hava almamasına bizzat kendiniz sebep oluyorsunuz...Yukarıda açıkladıklarımı uygularsanız dökülmeniz kesin duracak.Yani başlangıçta KREM-KREMLİ ŞAMPUAN- YAĞLI BAKIMLAR-YUMURTALI-KINALI SÖZÜMONA BAKIMLAR UYGULAMAMALISINIZ .... yUKARIDAKİ AÇIKLAMALARIMA BİR BAKIN ıSIRGAN KÜRÜYLE İLGİLİ...ıSIRGAN KÜRÜNÜ UYGULADIM VE SAÇ DÖKÜLMEME ANINDA DURDU VE SAÇLARIM UZAMAYA BAŞLADI...

merhabalar ısırgan kürüne bayram dçnüşü hemen başladım ilk kullanımda dahi saçlarım Parıl parıl parladı uzama konusunda bişey söylemek için henüz erken ama yinede teşekkür etmek istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sinemaki kürü nasıl yapılıyo biri anlatabilirmi acaba yağını mı alıyoruz ?

sinameki bi ot canım o otu kaynatıp içine bemix amp ve badem yağı katarak ben sprey şişesine doldurup saçıma tamamen yedirmiştim ama zamanla hem dökülme yaptı hem zaten kuru olan saç uçlarım dahada kuruyarak koparak Dökülme ler arttı şimdi ısırgan kürü deniyorum her yıkamada saçımı duruladıktan sonra demlediğim ısırgan suyunu döküp durulamadan çıkıyorum ayrıca kremli yada yağlı bakımları bıraktım saç dibinde birikmeye neden oluyormuş

sinameki bi ot canım o otu kaynatıp içine bemix amp ve badem yağı katarak ben sprey şişesine doldurup saçıma tamamen yedirmiştim ama zamanla hem dökülme yaptı hem zaten kuru olan saç uçlarım dahada kuruyarak koparak Dökülme ler arttı şimdi ısırgan kürü deniyorum her yıkamada saçımı duruladıktan sonra demlediğim ısırgan suyunu döküp durulamadan çıkıyorum ayrıca kremli yada yağlı bakımları bıraktım saç dibinde birikmeye neden oluyormuş

Aa o zaman yapmıyım zatn sacım koparak dökülüyor kırık dolu uçlarım hatta sadece uçlar da değil yukarlarda bile var ısırganı deniyim o zaman

Aa o zaman yapmıyım zatn sacım koparak dökülüyor kırık dolu uçlarım hatta sadece uçlar da değil yukarlarda bile var ısırganı deniyim o zaman

ısırganı tavsiye ederim henüz yeni başladım ama yine de parlaklık ve sağlıklı görünümüne bayıldım hergun yapıyorum

merhabalar ısırgan kürüne bayram dçnüşü hemen başladım ilk kullanımda dahi saçlarım Parıl parıl parladı uzama konusunda bişey söylemek için henüz erken ama yinede teşekkür etmek istedim

merhaba dediğn gibi ısırgan kürüne aksatmadan devam ediyorum merak ettiğim bişey var saçlarımda acayip kaşınma başladı kepek fln yok ama tatlı tatlı kaşınıyo acaba sendede oldumu uzama için saç dibi uyarılıyo olabilir mi merak ettim

Taze ısırganı her zaman bulamazsın canım ayrıca ellerini dalar, yakar hiç bulaşma derim. En pratik ve güzeli kuru ısırgan ve ben hep kurusuyla yaptım..Aktardan 5 tl lik falan al bayaa gider...Bunun içinden tek elinle büyük bir tutam al ve 500 ml kaynar suyun içine bırak ama ocakta kaynatma, bitki çayı demler gibi soğuyana kadar yaprakları içinde bırak..Soğuyunca süzdür ve bunu banyo yaparken de yanına al. sAÇINI KREMSİZ TIBBİ BİR ŞAMPUANLA YIKAYUIP DURULA VE EN SON KREM FALAN HİÇBİRŞEY KULLANMADAN BU YEŞİL VE HAFİF ISPAMNAK KOKAN SUYU SAÇLARINA BOCA ET FRİKSİYON YAP VE FAZLASINI SIK AMA ASLAAAAAA DURULAMA...

Hafif kuruyunca nem varken kurutma makinesi veya saç maşanla düzleştirme falan da yapabilirsin çünkü saçını yağlandırmadan saç koruyucu aynı zamanda...Dökülme kesin duruyor.Ama her yıkamada yapmalısın ve bu çay dolapta 1 hafta duruyor ona göre yaparsın. Uygulayan diğer arkadaşlar fısfıs şişesine de koyup dolaba atıp arada akıllarına geldi,kçe kuru saça da fısfıs yapıyorlardı. Ben saçımı şekillendirdiğim için yapmıyorum ama zaten banyodaki fazlasıyla yetiyor...

Çok kolay çok etkili çok hesaplı...
merhaba dediğn gibi ısırgan kürüne aksatmadan devam ediyorum merak ettiğim bişey var saçlarımda acayip kaşınma başladı kepek fln yok ama tatlı tatlı kaşınıyo acaba sendede oldumu uzama için saç dibi uyarılıyo olabilir mi merak ettim

canım ben ısırgan kürüne başlamak istiyorum sen nasıl uyguluyosun? bir de faydasını görüyor musun?

Çok yanlış bir uygulama yapıyorsunuz.. TRESAN evet doğru şampuanlardan birisi . Ancak sonrasında kullandığınız saç kremi ve o saç diplerinizi tıkaması yetmiyormuş gibi üzerine üstelik de direkt saç dibine zeytinyağı sürmeniz o kadar yanlış kiiii.... Nedeni saç diplerinizi tıkayıp saç dibi kireçlenmesi ve saçın hava almamasına bizzat kendiniz sebep oluyorsunuz...Yukarıda açıkladıklarımı uygularsanız dökülmeniz kesin duracak.Yani başlangıçta KREM-KREMLİ ŞAMPUAN- YAĞLI BAKIMLAR-YUMURTALI-KINALI SÖZÜMONA BAKIMLAR UYGULAMAMALISINIZ .... yUKARIDAKİ AÇIKLAMALARIMA BİR BAKIN ıSIRGAN KÜRÜYLE İLGİLİ...ıSIRGAN KÜRÜNÜ UYGULADIM VE SAÇ DÖKÜLMEME ANINDA DURDU VE SAÇLARIM UZAMAYA BAŞLADI...

Canim bi sey sorucam ben isirganin suyuna lavanta ve sinameki suyuda eklemeyi dusundum ama pek bilgim olmadigi icin henuz cesaret edemedim. Ne dersin sence eklemeli miyim?

canim isirgan küründen memnun musun?

uzama konusu için erken sanırım daha 15gün oldu ama canlılık dolgunluk güçlülük konusunda çok ii
merhaba, yapılan kürün 1 haftalık saklama süresi varmış ya. Buzdolabında mı beklemesi gerekiyo?

hazırlanması kolay olduğu için henüz sıkılmadan yapmaya devam ediyorum saatlerce kokması yapış yapış haller falanda olmayışı bu kürün artılarından bence :)

saçlarım dökülüyor oldukça ve ince telli çok. onlara zarar vermekten ve işe yaramamasından korkuyorum :(

saçlarım dökülüyor oldukça ve ince telli çok. onlara zarar vermekten ve işe yaramamasından korkuyorum :KK43:
zararı yok benimde saç yapım aynı inc telli dökülme artık azaldı uzama hızlndı diyemem ama saçım çıkıyo sanki tüy gibi saçlar var yeni yeni bide ben saçımı boyuyorum sarıydı yıllarca şimdi tarçın rengi zararı olmaz yararı olur gecikme bence

Back