• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım yıllardır aynı boyda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kuaförseniz size bir soru sormak istiyorum saçım kumral aralarını sarı yapmak istiyorum yakarmı acaba çok mu yıpranır bir fikir verin karar veremedim
Sacinizda kuruluk/acma vs islemi yoksa sadece isilti amacli yapacaksaniz bisi olmaz.amaaaaa rifle gibi yogun olacaksa mutlaka bir parca yipranaktir. Bu arada kuaforunuze iyi bir acici kullanmasiniz dusuk volum oksifan kullanmasiniz rica edin .bazi kuaforler genelde acilsin diye zamandan tasarruf amacli yuksek volum girer ise. Sacinizn altunda acma islemi yoksa Bu sekilde kahve ustune isilti hic bisi yapmaz rahat olun

Sacinizda kuruluk/acma vs islemi yoksa sadece isilti amacli yapacaksaniz bisi olmaz.amaaaaa rifle gibi yogun olacaksa mutlaka bir parca yipranaktir. Bu arada kuaforunuze iyi bir acici kullanmasiniz dusuk volum oksifan kullanmasiniz rica edin .bazi kuaforler genelde acilsin diye zamandan tasarruf amacli yuksek volum girer ise. Sacinizn altunda acma islemi yoksa Bu sekilde kahve ustune isilti hic bisi yapmaz rahat olun
anladım röfle gibi yoğun yapmıcam çok teşekkürler :)

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben aynı dertten muzdaribim. 1 yıl önce sayfaya yüklediğim fotoğrafı gördüm ve şokları yaşadım. Neredeyse hiç uzamamış, ama o sırada kür falan yapmıyordum. Gel biz beraberce bir kür maratonuna başlayalım

ben aynı dertten muzdaribim. 1 yıl önce sayfaya yüklediğim fotoğrafı gördüm ve şokları yaşadım. Neredeyse hiç uzamamış, ama o sırada kür falan yapmıyordum. Gel biz beraberce bir kür maratonuna başlayalım
ewet başlayalım hala çok bi fark yok bende uzama var 3ay önce boya yapmıştım dipte ancak 3cm ama o da uçtan yine gitmiş

ewet başlayalım hala çok bi fark yok bende uzama var 3ay önce boya yapmıştım dipte ancak 3cm ama o da uçtan yine gitmiş
Tamamdır. ben japongülü nün sinamekili kürünü yaptım 1 hafta önce. şimdi gribim biraz iyileşeyim aynı kürden 2. ye yapacağım. Haftada 1 yani.

benimkide yıllardır aynı boyda benim sorunum uzamaması değil sürekli renk açma ve boyama işlemlerinden ötürü senelerdir saçımı uzatamıyorum maalesef kısa saçlıyım yıllardır bu sarı saç beni mahvetti bugün tövbe ettim sarıya ve saçlarımı orijinal rengine yani kumrala çevirdim umarım artık toplanacak kadar bile olsa saçlarımı uzatmak istiyorum:cry:

İşin aslı biz dolandırıcıyız, yalanla dolanla yeni bir ürünün lansmanını yapmak için bizi tuttular bir sürü üyelik alıp site yönetimini salak yerine koymaya çalışıyoruz ama en sonunda anladık ki salak olan biziz...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun :KK43:

Canım hep böyle miydi, uzamaz mıydı saçın? Bir insanda saç telinin ömrü ortalama 2-6 yılmış.Saç telinin ömrü 2 yılsa ne yaparsan yap saçın 24 cm i geçmiyor.benim de saçlarım hep medium boyda, hiç bele kadar saçım olmadı ve asla da olmayacak.dipten uzuyor ayda 1 cm, dip boyamdan anlayabiliyorum.Ama ömrünü dolduran saç dökülüyor falan ve boydan uzamıyor biryerden sonra.Eğer senin de sorunun bu şekildeyse hiç uzun saç hayali kurma, işinin ehli bir kuaförde şık bir bob kesimi yaptır ve bu boy kullan saçını.Zaten ince telli olduğundan belki uzasa da yakışmayacak.Tarz bir kesimle çok modern bir hava yakalayabilirsin, ille de uzatacağım diye uğraşma derim.

canım benimde öyleydi mutlaka hindistan cevizi yağı kullan içine evigen ve bemix ampul kır benm çok hızlı uzamıştı ama tekrar kısa kestirmek zornda kaldım bin dene istersen

sinameki kuru bakim yaomak disinda oek etki etmiyor malesef. aylarca kullanan biri olarak yaziyorum.. benim de saclarim gec uzayan cinsten ama duzenli kesimle uclarsannkirilmayi engelleyerek uzatiyorum ancak.

Back