Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım yıllardır aynı boyda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende aynı dertten muzdaribim 2 senedir saçım göğüs hizasını geçemedi 2 haftadır ama uzamaya başladı sanki argan yağı , hindistan cevizi yağı sürdüm ıslakken ördüm akşam sabah çözdüm ve bir kere maya maskesi yaptım 1 cm filan uzadı göğüs hizamı çok az geçti sonunda sürekli kullanmaya devam edicem umarım uzucak bide çok yormamak lazımmış sacı önceden sinemeki yumurta filan denedim hiç bir işe yaramamıştı yardım ((

çok teşekkürler cesaret verdiniz. 500 ml suya kaç kaşık atıyoruz acaba
ben tam bi ölçü kullanmıyorum göz kararı 2tutam ısırgan 500ml su oluyo tahminen bunun için bi kap belirledim sadece bu amaca hizmet ediyor :) eosse şampuan araştırdım aklıma yattı gibi şuan kullandığım şampuanımın bitmesini bekliyorum deneyeceğim bu arada bugün arkadaşım saçın mı uzadı senin dedi çokk mutlu oldum

öncelikle aramıza hoşgeldinn maya maskesini bende çok duydum açıkçası merakta ettim olumlu yorumlar var hatta maya ve süt içerek saçını uzattığını söyleyenler var ama benim mide sorunlarım sebebiyle cesaret edemedim maya maskesini nasıl yaptığın konusunda bilgi verirsen sevinirim ayrıca ne sıklıkla yapıyorsun ıslakken örüp sabah açmak bencede çok faydalı bende yapıyorum hem sabah saça şekil verme sorunum olmuyo maşalı gibi oluyo hem gece boyunca yastığa sürtünerek saçlarını yıpratmamış oluyorsun

evet saçıda uzatıyormuş bu örme işi :) saçım kuruydu şuan daha nemli hissediyorum sütle mayayıda denedim canım 2 gün fakat çok tok hissetim kusmak istedim böyle dolu oldum sanki kötü hissettim sonra hiç bir şey yemeden önce içtim yine tokluk hissi pek birşey yemedim sütle durdum bütün gün birkaç saat sonra karnım ağrıdı bıraktım içmeyi belki fazlada kaçırmış olabilirim mayayı bilmiyorum sade süt içiyorum her akşam bende :) saça sürerken göz kararı ayarlıyorum internetten bak istersen

saçının fotosunu çekip atma imkanın var mı? hepimiz rapunzel oluruz inşallah :) bu arada ben de şampuan arayışındayım bildiğin güzel şampuan varsa paylaşırsan sevinirim :)

saçının fotosunu çekip atma imkanın var mı? hepimiz rapunzel oluruz inşallah :) bu arada ben de şampuan arayışındayım bildiğin güzel şampuan varsa paylaşırsan sevinirim :)
şampuan olarak bi süredir otacı 10 bitkili kullanıyorum saç kremine gerek olmuyo ama çok sert hissedersem gliss in durulanmayan kremini duştan sonra uçlara sürüyorum şampuan dan memnunum ama eosseyi merak ettim bitince deneyecegim çok iddialı uzatma konusunda fiyatta çok uçuk değil 25 civarı denemeye değer

kzlar ben bu topicte yeniyim, mayayi uzun suredir kullaniyorum, cok ayran gonullu oldugum icin kullanip etki gorunce hemen birakiyordum, artik duzenli bir sekilde haftada bir yapiyorum. bende diplerde yagli kepeklenme var, saclarim cansiz ve kisa. simdiye kadar en iyi gelen sey maya oldu. sac uzunluguma gore 1 yemek kasigi kuru mayayi 2 yk st ve 1 yk su ile islatiyorum. iyice eriyip bulamaç gibi olunca sac diplerime yediriyorum. sac uclarima da argan yagli karisim suruyorum. diplere yag surmek sac diplerini tkar, uclara surun. 1 saat strecle bekleyip yikiyorum. banyodan sonra hafif bir maya kokusu oluyor, simdilik onu cozemedim. ama daha bir uygulamada bile guc ve dolgunluk sagliyor, dokulme duruyor. ama sizi siz olun bir seferde birakmayin, benim bu hafta ikinci oldu. sonuclari bekliyorum :)

teşekürler bilgilendirme için sadece suyla yapsak olurmu sütün saça bir faydası var mı sence hangisi daha iyi suyla denedinmi hiç ? ne çok soru sordum :)

Uclari yanim hattta top top dimi birazcik ustune bak orasi top sekildedir hafifce cek kopar ordan.bebim oyleydi rofleden acma isleminden dolayi.ben kuaforum ve bunun cozumu yok.sacima rofle yapmadim kendi aline biraktim duzeldi biraz birde no/ poo yontemini deneyin sadece tek etkisi o oldu bende.sonra seruna gecersiniz

no poo şampuan sız yıkama mıydı nasıl yapılıyor açıklarmısın

kuaförseniz size bir soru sormak istiyorum saçım kumral aralarını sarı yapmak istiyorum yakarmı acaba çok mu yıpranır bir fikir verin karar veremedim

teşekürler bilgilendirme için sadece suyla yapsak olurmu sütün saça bir faydası var mı sence hangisi daha iyi suyla denedinmi hiç ? ne çok soru sordum :)
ahah onemli degil :) benim bu tarifi buldugum sitede yuze yapilacaksa sdece su kullain, sac icin sut ekleyin yaziyordu. hic sadece suyla denemedim bilemeyecegim simdi :) ama sut cok yaglandirmiyor kolay ariniyor, ve besliyordur diye dusunuyorum

merhabalar mayanın etkisini ne kadar sürede gördün gerçi ilk severde farkedio demişsin ama uzama konusunda ne kadar sürede etki ediyo ve bide ne sıklıkta yapmak gerek
benim asil yapma sebebim diplerdeki kepekler ve cansizlikti iki haftada kepek sorunum ve dokulmem bayagi durdu cok sukur haftada bir yapiyorum ben saclarimi cok yormuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…