Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım yıllardır aynı boyda

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kizans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
153
102
53
merhaba bende forumda yeniyim sıkı takipçi olmama rağmen ilk defa bi konu açma gereği duydum saçlarım yıllardır uzamıyor aynı boyda omuz hizasında kaldı uçlardan koparak dökülüyor zaten yavaş uzar ince telli şimdi hiç uzamıyor uzayanda gidio değişik forumlarda farklı öneriler denedim olmadı değişen bişey yok nolur aynı dertten muzdarip olan yada çözüm bulan yardımcı olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mutlaka ısırgan kürü uygulayın,krem,kremli şampuan 7-24 gibi şeylerle yağlı yumurtalı bakımları asla saçınıza sürmeyin...

Bebegım simameki kürünü duydun mu herkes iyi sonuc almıs ondan ben de yapmaya basladım

Bebeğim sinameki kürünü denedın mi ?

Bebeğim sinameki kürünü denedın mi ?

evet denedim saç uçlarım fena halde kuru sinameki kürü çok dolgunlaştırdı fakat hızlı uzama sağlamadı ve zaten kuru olan uçlarım dahada kurudu

Mutlaka ısırgan kürü uygulayın,krem,kremli şampuan 7-24 gibi şeylerle yağlı yumurtalı bakımları asla saçınıza sürmeyin...

ısırgan kürü tam olarak nasıl ve ne sıklıkla yapılıyor yardımcı olurmusun ayrıca taze ısırganmı kurumu olmalı

ısırgan kürü tam olarak nasıl ve ne sıklıkla yapılıyor yardımcı olurmusun ayrıca taze ısırganmı kurumu olmalı

Taze ısırganı her zaman bulamazsın canım ayrıca ellerini dalar, yakar hiç bulaşma derim. En pratik ve güzeli kuru ısırgan ve ben hep kurusuyla yaptım..Aktardan 5 tl lik falan al bayaa gider...Bunun içinden tek elinle büyük bir tutam al ve 500 ml kaynar suyun içine bırak ama ocakta kaynatma, bitki çayı demler gibi soğuyana kadar yaprakları içinde bırak..Soğuyunca süzdür ve bunu banyo yaparken de yanına al. sAÇINI KREMSİZ TIBBİ BİR ŞAMPUANLA YIKAYUIP DURULA VE EN SON KREM FALAN HİÇBİRŞEY KULLANMADAN BU YEŞİL VE HAFİF ISPAMNAK KOKAN SUYU SAÇLARINA BOCA ET FRİKSİYON YAP VE FAZLASINI SIK AMA ASLAAAAAA DURULAMA...

Hafif kuruyunca nem varken kurutma makinesi veya saç maşanla düzleştirme falan da yapabilirsin çünkü saçını yağlandırmadan saç koruyucu aynı zamanda...Dökülme kesin duruyor.Ama her yıkamada yapmalısın ve bu çay dolapta 1 hafta duruyor ona göre yaparsın. Uygulayan diğer arkadaşlar fısfıs şişesine de koyup dolaba atıp arada akıllarına geldi,kçe kuru saça da fısfıs yapıyorlardı. Ben saçımı şekillendirdiğim için yapmıyorum ama zaten banyodaki fazlasıyla yetiyor...

Çok kolay çok etkili çok hesaplı...

canım ısırgan kürü nasıl hazırlanıyor bilgi verirmisin ?

Taze ısırganı her zaman bulamazsın canım ayrıca ellerini dalar, yakar hiç bulaşma derim. En pratik ve güzeli kuru ısırgan ve ben hep kurusuyla yaptım..Aktardan 5 tl lik falan al bayaa gider...Bunun içinden tek elinle büyük bir tutam al ve 500 ml kaynar suyun içine bırak ama ocakta kaynatma, bitki çayı demler gibi soğuyana kadar yaprakları içinde bırak..Soğuyunca süzdür ve bunu banyo yaparken de yanına al. sAÇINI KREMSİZ TIBBİ BİR ŞAMPUANLA YIKAYUIP DURULA VE EN SON KREM FALAN HİÇBİRŞEY KULLANMADAN BU YEŞİL VE HAFİF ISPAMNAK KOKAN SUYU SAÇLARINA BOCA ET FRİKSİYON YAP VE FAZLASINI SIK AMA ASLAAAAAA DURULAMA...

Hafif kuruyunca nem varken kurutma makinesi veya saç maşanla düzleştirme falan da yapabilirsin çünkü saçını yağlandırmadan saç koruyucu aynı zamanda...Dökülme kesin duruyor.Ama her yıkamada yapmalısın ve bu çay dolapta 1 hafta duruyor ona göre yaparsın. Uygulayan diğer arkadaşlar fısfıs şişesine de koyup dolaba atıp arada akıllarına geldi,kçe kuru saça da fısfıs yapıyorlardı. Ben saçımı şekillendirdiğim için yapmıyorum ama zaten banyodaki fazlasıyla yetiyor...

Çok kolay çok etkili çok hesaplı...

canım bunun doğru olduğuna inanıyorum çünkü benim sevgilimde ısırganotlu şampuan kullanıyodu onunda saç dökülmesi durdu. ben bu kürü acilen yapmam lazım :)) çok saol canıımmm baya işe yarayacak bu kür

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için gayet açıklayıcı olmuş bayram dolayısıyla aktar bulma şansım yok hafta içi ilk iş başlamak olacak yalnız yeşil ıspanak kokan su demişsin kafama takıldı saçtan durulanmıyor somuçta o koku rahatsız edici olmuyor mu ve şampuanım otacı sarımsaklı olan uygun mudur acaba tresan fln diyenler oldu fark var mı

Hayır yeşil olması ve ıspanak gibi kokması onun faydasından zaten ve durulamayacaksın yoksa hiçbir fayda alamazsın...Havlun da hafif yeşil oluyor ama yıkanınca çıkıyor tertemiz. Yani bitkisel bir ürün rafine edilmemiş bir ürün kullanırken sentetik ürünlerdeki o yapay kokuları, yok parfümleri kanserojenleri beklemeyeceksiniz...Benim saçım açık sarı örneğin saçımda kalsa benim kalırdı bu yeşil renk, kokusu da kuruyunca tamamen gidiyor..Ben bu koyu yeşil ve ıspanak gibi kokuyor konusunu neden yazdım bir düşün istersen....Koyu yeşil gördüğünde korkup kullanmaktan vazgeçmeyesin diye...Bu çay sonuçta içiliyor aynı zamanda ve sadece saça değil cildine doğal tonik olarak da kullanabileceğin için hiçbir yan etkisi, boyası, akarı kokarı yok. Denemesem de önermezdim ayrıca..Bitkisel ürünlere yönlenin arkadaşlar ama yağlı değil böyle çay ve tonik şeklinde şeyleri saçınıza sürün..

Bugün Canan Karatay'ı dinledim örneğin o da şampuanın hiçbir çeşidini kullanmayın diyor doğru söylüyor ..Şimdi ne sizin kullandığınız sarımsaklı şampuan (ki ben de bir ara kullanmıştım Mecitefendinin) ne de benim kullandığğım Tresan ısırganlı şampuan tam doğal ürünler değiller zaten. Ancak bunlarda en azından saçın dibine birikim yapan kremler yok saçı yumuşatacağım diye döken kremler yok...

Biraz okumak araştırmak lazım saç dibiyle ilgili özellikle...Bir kere saç dibiniz sağlıklı ve tertemiz olmazsa sağlıklı saçınız asla olmaz..Isırgan kürü çok arındırıcı harika bir su...DURULAMAYACAKSINIZ ASLAAA VE FAZLA SUYUNU SIKACAKSINIZ kendi kendine kuruyacak ve hafif nemliyken kurutma makinesi veya düzleştirici uygulayabilirsiniz...

Bir de son bir konu saçınızı ısırgan suyuyla yıkadıuktan ve sıktırdıktan sonra dibi yastıklı elektriklenme yapmayan bir tarakla tarayacaksınız. ISLAKKEN TARAYACAKSINIZ...Naylon taraklarınızı çöpe atın elektriklenme yapmayan fırça ve taraklardan ve özellikle saç dibine masaj etkisi olan dibi yastıklı taraklardan kullanın...Biraz da doğal kürleri öğrenin derim..Doğal kürler kokar da, rengi de olur ama buna doğal oldukları için dener katlanırsınız, yapay kanserojenli ve petrokimya ürünü şampuanlardan bin kat iyidir hepsi...

çok haklısın en kötüsü bile kullandığımız petrokimyasal ürünlerden iyidir

Ayni sikinti bendede vardi. Yillardr sacim uzasn diye ugrasmistm. Omuzumu biraz gecip duruyrdu dahada uzamiyrdu. Bu sene cok hizli uzadigini hssettim. Tresan issrgan ozlu sampuan kullaniyrm. Urban sac kremii birde ovex kullaniyrm. Haftada birde zeytinyagini isitip sac diplerime suruyrm. Suan tek sorunum yine bi sene cok fazlalasan sac dokulmem

Çok yanlış bir uygulama yapıyorsunuz.. TRESAN evet doğru şampuanlardan birisi . Ancak sonrasında kullandığınız saç kremi ve o saç diplerinizi tıkaması yetmiyormuş gibi üzerine üstelik de direkt saç dibine zeytinyağı sürmeniz o kadar yanlış kiiii.... Nedeni saç diplerinizi tıkayıp saç dibi kireçlenmesi ve saçın hava almamasına bizzat kendiniz sebep oluyorsunuz...Yukarıda açıkladıklarımı uygularsanız dökülmeniz kesin duracak.Yani başlangıçta KREM-KREMLİ ŞAMPUAN- YAĞLI BAKIMLAR-YUMURTALI-KINALI SÖZÜMONA BAKIMLAR UYGULAMAMALISINIZ .... yUKARIDAKİ AÇIKLAMALARIMA BİR BAKIN ıSIRGAN KÜRÜYLE İLGİLİ...ıSIRGAN KÜRÜNÜ UYGULADIM VE SAÇ DÖKÜLMEME ANINDA DURDU VE SAÇLARIM UZAMAYA BAŞLADI...

Canm tesekkr ederm soylediklerini dikkata alicam. Bende diyorum niye saclarm dokuluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…