• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım yandı, yardım edin:(

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?

Öncelikle işe uçlarından aldırarak başlamalısınız bakım olarak da Hindistan cevizi yağı ve ezcaneden vitamin olan bemiks evigen bepanthen ampulleri alıp maske olarak haftada bir yapmanızı tavsiye ederim saçlarınızı kurutmayı bile bırakmanızı tavsiye ederim yoksa zor toparlanır biraz

sacını olabildigince az yıka hatta evden cıkmadığın zamanlarda saçına sürekli yağ sür. Hindistan cevizi yağı olabilir hatta direk zeytinyağida olur yada gece yatarken sür sabaha kadar dursun ama sürekli yap ki saçın kaybettiği nemi geri alsin.Ben sacımda 2 gün hindistan cevizi yağı sürüp gezdiğimi biliyorum asla bitlenmiyosun emin ol :D kestir falan demiycem zaten tararken sacın dökülüp gidicek. nasıl anlatsam bilemedim tam dökülmede degil böyle sacini tararken bi bakicaksin ustunde bi iki cm uzunlugunda sac dolu olucak. kendine gelir yumuşar ama benim saçımıda kuaförler cok mahvetti artik asla gitmiyorum

Saçlarını eger kestirebiliyorsan kestir bir miktar. Baska bir kuaföre git bakım yaptır. Bol su iç vitamin al, karestase ve ya ona benzer bir markanın onarıcı şampuan kullan ardından saç serumu ve ya saç maskesi kullan. Zamanla toparlanacaktır illaki sıkma canını. geçmiş olsun.

Beş senelik kuaförumün mağduru oldum. Normalde saçlarımı hic tamamen boyatmazdim cünkü zaten doğal rengi açik kumral. sadece aralarına 8 9 paket acık renk attırırdım o da senede 1 kere falan. Bu sene neden bilmiyorum kuaförümün de gazına gelip tüm sacımı kendi saçımdan biraz daha açık renge boyatmak istedim. Buraya kadar sorun yok ama gelin görün ki yıllarca abla gibi bilip güvendiğim kuaförüm oryali kafamda tam 3 SAAT tuttu!!!!
Sebebi benden sonra gelen müşterileri kapıdan cevirmemek için kabul edip, sen yabancı değilsin nasılsa diyerek beni bekletmiş olmasi... halbuki randevulu gitmiştim ve defalarca sacımı yıkamak istediğimi söylememe rağmen her seferinde "daha acilmamistir o yikarsak turuncumsu olur bekle" dedi.
3 saat gecti bu sekilde sonuc BERBAT. Rengi guzel ona bi lafim yok ama yanik kuru kirik ve yikayinca lastik gibi uzayan bir sacim var artik.

Hayatimda ilk defa boyle bi seyle karsilastigim icin nasil bakim yapicam bilmiyorum. Kuaforum bir de dalga gecer gibi "2 3 ay sakin duzlestirici surme elinde kalir" dedi... asla sekil almiyo saclarim. Nolur yardim edin fikir verin nasil bakim yapicam...?
Saçlarınıza gliserin ile bakım yapabilirsiniz internetten araştırın nasıl uygulanacağına dair bildiler toplayın, gliserin saçınıza tekrar nem kazandıracak bir bakımdır, yalnız saçınız kuru iken kesinlikle gliserin kullanmayın ıslak saçta kullanılması şart, yoksa saçınız daha çok kurur bir de benim kullandığım bir ürün var isterseniz özelden yazabilirim çok memnun kaldığım bir ürün

Sac canlı bir yapı değildir. Yenilenmez. Kesmeden yanık bölge düzelmez.
Hepimiz benzer sorunları yaşadık ve bu duygu çok kötüdür. Biraz daha yapıcı olabilirsiniz bence. Kaldı ki neden dönem saçlar çok dökülür yada az dökülür? Yada hamilelikte saçlar sırma gibi olur? Dediğiniz gibi olsa herkesin saçı tek tip olurdu.

Hem suçlu hem de akıl mı veriyor. Düzleştirme elinde kalır mı dedi. Benim için saçım çok önemlidir. Saçıma ve kaşıma sorumsuz davranarak zarar getirirse kuaför, tazminat davası açarım. Burada netim. Oryal saçta 3 saat bekletmek ne demek ? Böyle kendini bilmez kuaförlere saçınızı emanet etmeyin.

Saçınızı kestirmekle işe başlayın. Revox'un at kuyruğu şampuanını, saç kremini alın. Genelde saç uzatmak için kullanırlar lakin ben saçlarımın güçlülüğünü ve kalınlığını buna borçluyum. Gerçi yapısal olarakta saçlarım gürdür. Paraben içermeyen bir şampuana (bebek şampuanı) eczaneden alacağınız doğum kontrol hapını bi tableti ezip atın. Yanında birde bemiks evegan ampül alın. Badem yağıyla karıştıtarak saçınıza maske yapın. Mutlaka hindistan cevizi yağı kullanın. Çam tarabendide güzel onuda öneririm. Saç kurutma makinesi ve saç şekil verici aletlerden uzak durun. Hindistan cevizi saç yağlarının bide spray şeklinde olanı var durulanmaz. Onuda günlük kullanabilirsniz uçları yumuşatmak için. Ben saç kremi kullanmadığım için onu kullanıyorum. Saç kremlerinin saçı döktüğünü düşünüyorum.

Geçmiş olsun

Ben yanmış saçın düzeleceğine pek inanmıyorum ama maddi olacağın varsa keratin yüklemesi yaptır saç tellerini sarıp kalınlaştırır ve yumuşatır. Banyoda son durulama suyuna sirke koymakta baya iyi geliyor saça. Ben saçı hızlı uzatan tavsiyelerde bulunacağım bakımdan ziyade. Bir youtuber da izlemiştim kuru soğanı 4 böl 1-2 bardak suda kaynat ve hergün saçına sür. Saçı kızın 6 ayda kısacıkken omuzlarına gelmiş. Dax supergro diye vazelin gibi birşey var onun yorumlarını oku derim kullananlar çok memnun. Çıkarması zor ama saçı ıslatmadan önce şampuan lar sonra ıslatırsan kolay çıkıyor. Organix biotin & collagen (dış rengi mor ) bu şampuan benim saçlarımı çok hızlı uzatıyor. Kansızlıktan saçı dökülen bir arkadaşım hergün çam terebentini pamukla saçına sürmüştü yaz tatili boyunca baya bir saç çıkarmıştı (onun kel gibiydi :( ). Ve ben hergün yumurta yerim kesinlikle saçları hızlı uzatıyor. Yılbaşında omuzuma gelene saçlarım en az 20cm uzadı.

Bu linkten uye olun 1 saat gibi kisa surede 150dolar kazanabilirsiniz.Yapmaniz gereken reklam kodu uretmek bu kadar basit.Bol kazanclar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi de üstüne para verdim deme :eek:

Bakımdır, yağdır, keratindir hiiiçççç uğraşma derim. Maddi manevi zarar. O an düzelir gibi oluyor ama ne kadar oynarsan yanık saçla o kadar tiftik oluyor.

3 saat oryalle yanacağı Allahın emri zaten. Bi de kontrol etmeden "daha açılmamıştır o" dediği zaman kürekle vuraydın ağzının ortasına :KK12:

Eğer saçlarını kısa kestirmek istemiyorsan her ay uçlarından 2-3 cm aldır. Saçların şekil almıyorsa örebilirsin bir süre. Bol bol bakım yap benimde çok yandı ama iyi bakınca bir sorun olmuyor

Senin gene 3 saatmış benim 5 falandı heralde saçımdakini sıyırdı sıyırdı tekrar sürdü sarı olmadı bakır oldu dur az da keselim dedi beldeki saçı omuz hizama kadar kesti bir de bana az yıprandı diye loreal expert serisini sattı basiretim baglandi heralde yıkmadım orayı 2 sene de toparladım saçımı bakım bi yere kadar ben uzadıkça kestirdim cabuk uzasın diye biotin çinko demir desteği aldım sürdugum bal yumurta yağ ile afrika doyardı

Saçın büyük ihtimalle kökten yanmış bu durumda bende açıcıyi alip olduğu gibi kuaförün saçına sivardim. Hadsiz bide elinde kalır bilmem ne demiş. 3 sene falan duzelmez o saç. Bi aptal yüzünden senelerce sıkıntı cekeceksn üşenme şikayet et oda uğraşsın.

Back