Saç Kesim Şekilleri Saçlarım yağlanıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar saçı kendi yağı besler diye bişey yok sakın bekletmeyin fazladan bikaç gün.çünkü yağ gözeneklerinizi kapatıyo kökler nefes almıyo ve dökme yapıyo.sık yağlanıyosa sık yıkıcaksınız bşka çareniz yok.bnmkide 1günde yğlanıyo.bn şunu yapıyorum kremli şampuanlar kullanmıyorum hemen yağlandıyo mesela.sık sık yıkadığım için fazla şampuanlamıyorumda.çnkü fazla şampuan zararlı saça.saçımı sadece 1kez şampuanlıyorum ve avuç dolusu şampuan dökmüyorum.evet saçımı düzleştirince flan çabuk yağlandığını bnde farkediyorum ama bunun neden kaynaklandğı hakkında fikrim yok.şunu duymuştum biberiyeyi kaynatıp saçını onla durulıcakmışsın yağlı saçlar için.ama uygulamadım.

benimde saçlarım yıkadıktan sonra ertesi gün yağlanıyordu body shop'taki yağlı saçlar için olan ısırganotlu şampuanı kullanmaya başladım şimdi saçlarım 3 gün dayanıyor mutluyum :)

3 gün mü dayanıyor.. oh ne güzel. sen o üç günü al başının üstünde gezdr :)) bnm 3 gün dayansa yağlanmadan daha ne ısterım

benimde saçlarım bir günde yağlanıyordu,iğrenç bir görünüm sönük ve parlak şıkır şıkır.
lush'ın kalıp şampuanlarını bir yıldan fazla bir zamandır kullanıyorum,kabarıkta oluyor.
saçlarım ince telli

benimde saçlarım bir günde yağlanıyordu,iğrenç bir görünüm sönük ve parlak şıkır şıkır.
lush'ın kalıp şampuanlarını bir yıldan fazla bir zamandır kullanıyorum,kabarıkta oluyor.
saçlarım ince telli

saçlarım 2 günde bir yağlanıyor off bıktım uğraşmaktan

aynen bende bugün yıkasam yarın aksama yaglanmaya baslar birde düsünün 3.gününde igrenc gözükür daha önce böyle değildi ergenliğe girdiğim zamandan beri böyle maalesef suanda 17 yasındayım

ayy 3gün yıkanmıomusunuzz yaa benm de saçlarm yağlı yazn hergun yıkıorum kışın da gün aşırı yıkıorum 3gün banyo yapmadan hayatta duramam ben

Benim de saçlarım çabuk yağlanıyor. Bugün Bonacure yağlanma ve dökülme karşıtı şampuanını aldım. Umarım faydasını görürüm...

Merhaba. Ben 17 yaşındayım.. Ve benimde saçlarım 3. gün yağlanmaya başlıyor... Tabi ki eskiden böyle değildi. Ergenlik dönemine girince saçlarım yağlanmaya başladı... Sebebi de çabuk terlemeye başladığım bir dönem ve bu terden aşırı rahatsızlık duyduğum için sürekli banyo yapmam, duş almam.. Ne kadar sıklıkla banyo yaparsanız saçlarınız bir süre ona alışıyor, banyo yapa yapa saçınız yağlanıyor ve tabi sizde banyo yapmadan duramıyorsunuz aşırı bir rahatsızlık hissediyorsunuz...
Saçınızla sürekli oynarsanız o da yağlanma yapar.. Mesela biz kızlar saçlarımızı açık bırakıyoruz kahkül de açık kalıyor, biz o kahkülle uğraşıyoruz. Mesela ben kahkülümü bıraktığımda onunla uğraşmadan duramam bu da bende sürekli yağlanmaya sebeb olabiliyor.. Saçımı topladığım zamanlarda aşırı bir yağlanma olmuyor mesela...
Düzleştirici de saçı yağlandırmaya sebeblerden bir tanesi.. Ve bu düzleştiriciyi, maşayı falan yaparken, briyantin , saç kremi, saç şekillendirici, şaç spreyi vs. çok kullanıyoruz ve saçınız zaten yağlanmaya müsait cildinizde yağlısa bu kullandıklarınızda saçınızı yağlandırabiliyor...
Ben elimden geldiğince önlem almaya çalışıyorum.. Birde şey duymuştum ben, ergenlik döneminde çok sıklıkla banyo yapmazsanız ileride saçınız çok yağlanmıyor. Annemden örnek verebilirim. O hep '' Ben senin yaşlarında çok banyo yapamazdım imkansızlıktan'' der.. Ve şimdi inanın hergün banyo yapar her gün duş alır saçı yine de yağlanmaz... Briyantin ve şaç kremi kullanıyor saçım yağlansın kuru halinden kurtulayım da kabarmasın diye.. ama yinede yağlanmaz .. yine yağlanmaz.:44:

medikal şampuan kullanın
normal şampuanınızla dönüşümlü olarak haftada 3 defa kullanın şuan kullanıyorum..
nizoral, zetion, ketakonazol tarzı medikal şampuanlar doktor önerisidir..
kendisi önerdi bana benimde saçımda yağlı..

3 gün ne kadar güzel ya ben mümkün değil 2. günü bile göremiyorum her sabah duş alıyorum mecburen!
öyle çok düzleştirici maşa kullanan bir insan da değilim ama alıştırdım saçımı bi kere böyle çekiyorum işte her sabah :/
neyse ki alıştım da öyle hasta falan olmuyorum duş alıp dışarı çıktığımda çünkü kışın bile böyleyim

O 3. günü evde oldugun zamanlara denk getir topla öyle kalsın. Mesela 3 günde bir yıkıyorsan 3. gün geldiğinde saç yıkanmak istiyor, dolayısıyla yağlanıyor.

3 gün nasıl durabiliyosunuz ben abartısız hergün yıkanan biri olarak asla dayanamam yaz-kış her akşam banyo yaparım saçlarım ne kadar sürede yağlanır bilemiyorum......aslında benim yaptığımın da iyi bşy olmadığı söyleniyo ama ben kendimi öyle iyi hissediyorum........

Canım üç gün gayet ıyı bır sure ben bazen oyle oluyorkı sabah yıkadıgım sacımı aksamda yıkamak zorunda kalıyorum en fazla bır gun yıkanmadan durabılıyorum mısal pazartesı sabah dus aldım salı aksamı dus almasam sankı aylarca yıkanmamıs gıbı saclarım oluyor... bu sacım yuzunden cekmedıgım kalmadı sımdı umrumda degıl bıraktım kendı halıne bakalım ne olucak

yağlı saç için eşime değişik ve farklı bir ürün aldım o çok memnun sizde yakınınızda oriflame katalogundan bu ürünü deneyin derim çok memnun eşim yağlı saçlar için kuru şampuan hair x yeşil bi şişeydi sanırım kullanımıda basit sprey gibi yağlanan saç diplerine sıkıyorsunuz temizliyo denemeniz lazım ancak öle anlıcaksınız fiyatıda gayet makuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…