• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım yağlanıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
arkadaslar banyo yapıyorum yaptıktan sonra 3 gününde yaglanmaya baslıyor yaz ayında sorun değil de kışın sogukta çok sorun oluor hasta oluyorum morelım bozuluyor bıktım artık ya :5: şeytan diyor kestir kısacık kurtul ne yapıcam bilmiyorum :43:

benımde öyle ben duzlestrıorum bioblas kullanmaya basladım ıyı geldı yaglı saclar ıcın dene ıstersen yıne 3. gun yıkıorum cok yaglanmıyo ama

canım 3 günde yağlanıyorsa şükretmelisin bence..ben sabah duş alırım akşamına yağlanır...ama zaten cildimde yağlı benim.bide şey duymuştum.saçı en iyi kendi yağı besler diye duymuştum.ne kadar doğru bilemicem..

canım 3 günde yağlanıyorsa şükretmelisin bence..ben sabah duş alırım akşamına yağlanır...ama zaten cildimde yağlı benim.bide şey duymuştum.saçı en iyi kendi yağı besler diye duymuştum.ne kadar doğru bilemicem..

bunu duyunca kendımı sanslı hissettim tesekkür ederim ilgin icin :71:

ooo sen yine iyisin vala ben bugün yikim yarın yağlanıyo sinir oluyorum..
Ama zaten sık banyo yaptıgım için sorun olmuyo 2günde bir yıkıyorum saçımı

Son düzenleme:
Saçınızı üç günde bir mi yıkıyorsunuz yani yağlanmasa daha fazla sürede mi yıkayacaksınız???:52:

arkadaslar banyo yapıyorum yaptıktan sonra 3 gününde yaglanmaya baslıyor yaz ayında sorun değil de kışın sogukta çok sorun oluor hasta oluyorum morelım bozuluyor bıktım artık ya :5: şeytan diyor kestir kısacık kurtul ne yapıcam bilmiyorum :43:

bence sen şükret 3 gün gayet ideal
ben sabah yıkıyorum akşam üstü 4-5 gibi yağlanıyor:31::31::31:

kaç yaşındasınız? ergenliğe yeni girmişsiniz gibi geldi de. ee normal 3 gün. ben hergün yıkıyorum. en geç gn aşırı

benimde saçlarım çok yağlı, arkadaşımın tavsiyesi ile saçlarıma limon sürdüm ve ortalama 1 saat bekledim daha sonra saçlarımı yıkadım. normal şartlarda 1 günde yağlanan saçlarım 2.ci günün sonunda hafiften yağlanmaya başladı. bu formülü veren arkadaşımında zamanında saçları çok yağlıymış ama 2 günde bir saçlarına limon sürüp 1 saat bekletmiş şuanda 1 hafta yıkamasa saçlarını (kış mevsiminde) genede yağlanmıyor. bu arada saçlarında ne bir dökülme oldu ne de yıpranma.

desenki yıkıyorumaynı gün yağlanıyo anlıcamda 3 gün gayet iyi zaten kış ayında bi insan en geç 3 gün sonra yıkanır .yazında hergün hatta bazen 2 defa ..normal yani üzülme

Ben 3 Gün Banyo Yapmassam Bitlenirim..:27:

Benimde Bu Aralar Acayip Yağlanıyor ki; Ben Allah'ın Her Günü Yaz Kış Banyo Yaparım..
Hatta Yazın 3 Bile Olduğu Oluyor..

Neyse Banyodan Çıkıyorum, İşe Gidince Yağlandığını Hissediyorum..
Utanıyorum Valla ''Bu Kız Hiç Banyo Yapmıyor mu?'' Falan Derler Diye..:52:

kaç yaşındasınız? ergenliğe yeni girmişsiniz gibi geldi de. ee normal 3 gün. ben hergün yıkıyorum. en geç gn aşırı

yenı gırmedım.Yaz aylarında çok olmasa da kışın oluyor o sorun degıl soğukta yapması zor geliyor diğer arkadaslarımın daha uzun sürdügünü duydugum ıcın yazmıştım.

Back