- Konu Sahibi anesteziask
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence direk sacina surup 2 3 saat bekletirsen daha faydalı olur diye düşünüyorum ve ben zeytinyagi ve sirkeyi oneririm cok iyi besliyor sacıCanım benim de saçlarım belimdeydi geçen gün hem şekil verdirtmek hem de kırık aldırmak amacıyla uçlarından aldırdım aslında çok bir şey gitmedi ama bana kısa geliyorlar moralim bozuluyorbende saçlarımı her banyodan sonra ve gece yatarken hep örerim onunda uzamada faydası olduğunu düşünüyorum. Her neyse bugün dayanamayıp aktara gidip yılan yağı aldım. Kafama takılan ve cevabını bulamadığım bir soru var, yılan yağını şampuanıma katsam masaj yaparak yarım saat beklesem olur mu acaba ?
![]()
Uzun saç güzeldir ama bari modelli kesim olsa çok uzun böyle hiç bir özelliği yokV kestirebilirsin saçların belli sağlıklı maşşallah
[/QUOTE tesekkur ederim canım eskiden v kesimdi ama kestirdigim kuafor uc kısmını cok ince yapmisti ve hic hos olmamisti v kesim pek sevmiyorum
masallah ruya gibi saclarinnn :)Kızlar bayadir yoktum .saclarimi koyulttum ombreden sıkıldıgım icin
Oncelikle saclarinin altindan 2 parmak kestirerek basla . Haftanın 2 gunu bakim yap ve 1 ay boyunca sadece zeytinyagi ve sirke sur farki hissediceksin canımmasallah ruya gibi saclarinnn :)
keske benim de boyle uzasa ama malesef cok dökülüyor uclari incecikk ahh ahh
Canım bence uclarından biraz kestirmelisin. Sanırım saçların küt ama küt şekli kaybolmuş.. Küt olacak hizada 1-2 cm aldırmanı tavsiye ederim. Bu arada ombreyken saçlarına oryel vurulduysa o koyu renk boya tutmaz :) üst üste sürekli boyaman lazım tutması içinKızlar bayadir yoktum .saclarimi koyulttum ombreden sıkıldıgım icin
Suan 2 kere boyattim koyu kahve sacim ayrica ombreyi yaptirali 1 seneyi gecmisti altıda duz fotoda oyle gozukmus olabilir teşekkürlerCanım bence uclarından biraz kestirmelisin. Sanırım saçların küt ama küt şekli kaybolmuş.. Küt olacak hizada 1-2 cm aldırmanı tavsiye ederim. Bu arada ombreyken saçlarına oryel vurulduysa o koyu renk boya tutmaz :) üst üste sürekli boyaman lazım tutması için
canim bana cevap vermedinSuan 2 kere boyattim koyu kahve sacim ayrica ombreyi yaptirali 1 seneyi gecmisti altıda duz fotoda oyle gozukmus olabilir teşekkürler
Evet canım bj kapta ikisini karistir saf zeytinyagi ve elma sirkesini marketten almıştım bende canım..zeytiinyagi ve sirkeyi karistirarak mi suruyosunn canım sirke ne sirkesi marketten alinan olur mu sirke ve zeytinyağı kac saat beklesin
Çok teşekkür ederim =) sizde zeytinyağı sirke tatli badem yagi yilan yagi gibi yaglarla bakim yapip istedginiz sac uzunluguna kavusabilirsinizHey yavrum hey...:) Bunlardaki saçsa bizdeki nedir diyesim geldi:)
Her neyse maşallah sübhanallah...
Maşallah ne kadar hızlı uzamışIlk fotograf 30 temmuz digeri bugune ait .. farki cepten anlayabilirsiniz kizlar size tavsiyem haftada iki kere sadece zeytiinyagi ve sirke maskesi yapmanız ve 2 3 saat beklemeniz