• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzun daha da uzatmak için bakım yapıyorum (Resimli)

Kızlar bayadir yoktum .saclarimi koyulttum ombreden sıkıldıgım icin

Eklentiler

• IMG_20150809_013322.jpg
    IMG_20150809_013322.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_20150725_223306.jpg
    IMG_20150725_223306.jpg
    154,4 KB · Görüntüleme: 152
Canım benim de saçlarım belimdeydi geçen gün hem şekil verdirtmek hem de kırık aldırmak amacıyla uçlarından aldırdım aslında çok bir şey gitmedi ama bana kısa geliyorlar moralim bozuluyor :KK61: bende saçlarımı her banyodan sonra ve gece yatarken hep örerim onunda uzamada faydası olduğunu düşünüyorum. Her neyse bugün dayanamayıp aktara gidip yılan yağı aldım. Kafama takılan ve cevabını bulamadığım bir soru var, yılan yağını şampuanıma katsam masaj yaparak yarım saat beklesem olur mu acaba ? o_O
Canim bence direk sacina surup 2 3 saat bekletirsen daha faydalı olur diye düşünüyorum ve ben zeytinyagi ve sirkeyi oneririm cok iyi besliyor sacı

Uzun saç güzeldir ama bari modelli kesim olsa çok uzun böyle hiç bir özelliği yok o_O V kestirebilirsin saçların belli sağlıklı maşşallah :nazar:

zeytiinyagi ve sirkeyi karistirarak mi suruyosunn canım sirke ne sirkesi marketten alinan olur mu sirke ve zeytinyağı kac saat beklesin

Kızlar bayadir yoktum .saclarimi koyulttum ombreden sıkıldıgım icin
Canım bence uclarından biraz kestirmelisin. Sanırım saçların küt ama küt şekli kaybolmuş.. Küt olacak hizada 1-2 cm aldırmanı tavsiye ederim. Bu arada ombreyken saçlarına oryel vurulduysa o koyu renk boya tutmaz :) üst üste sürekli boyaman lazım tutması için

Canım bence uclarından biraz kestirmelisin. Sanırım saçların küt ama küt şekli kaybolmuş.. Küt olacak hizada 1-2 cm aldırmanı tavsiye ederim. Bu arada ombreyken saçlarına oryel vurulduysa o koyu renk boya tutmaz :) üst üste sürekli boyaman lazım tutması için
Suan 2 kere boyattim koyu kahve sacim ayrica ombreyi yaptirali 1 seneyi gecmisti altıda duz fotoda oyle gozukmus olabilir teşekkürler

tatlım becerememiş o v kesmeyi.. sen netten güzel beğendiğin saç fotolarını götür göster iyi bir kuaföre bak nasıl güzel duruyor saçın.. tercih meselesi tabi ama ben de şahsen uzun saçta katlı v kesime bayılıyorum..
1757341e788858330cd074107205fb52 (1).jpg
bf3cd1a91f03de1e7e7cbd87ac45986b.jpg
f5faf1648447ee336a8156ad77f05960.jpg

ilk fotodaki kızın saç rengi de ne güzelmiş yaa off.. :KK61:

Ilk fotograf 30 temmuz digeri bugune ait .. farki cepten anlayabilirsiniz kizlar size tavsiyem haftada iki kere sadece zeytiinyagi ve sirke maskesi yapmanız ve 2 3 saat beklemeniz

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-12-15-18-11-1.png
    Screenshot_2015-08-12-15-18-11-1.png
    644,1 KB · Görüntüleme: 143
merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back