- 19 Şubat 2013
- 855
- 220
- 73
- Konu Sahibi anesteziask
Suanki hali boyle canım sagdaki sarilik yanda yanlış anlasilmasin =) ışıltı ve ombre var braz sacim da
Birde saçı sık yıkamak uzatıyor diyorlar senin fikrin nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanki hali boyle canım sagdaki sarilik yanda yanlış anlasilmasin =) ışıltı ve ombre var braz sacim da
ay maşallah allah nazarlardan saklasın tam istediğim boy ve model bende bu kadar uzatmayı ve uçlarını süz kestirmeyi istiyorum :)
Lütfen fırsat buldukça girip önerilerde bulunup yardım edermisin .
Konum şubata kadar diye başlıyo saçlarıma falan bakıp bi yorum yaparmısın kullandıgım ürünlerde yazıyor .
Ama ben sen ve senin gibi sinemaki ile saç uzatan arkadaşları gördüm ve kesinlikle sinemakiye başlamayı düşünüyorum 24 ünde
Tabiki canım yardım ederim ama ben sinemaki denemedim sadece yag -bioblas -yumurta -ve elidorun sari renkteki arganli olani kullandim
Saci sık yikamak sacin yapisini bozar kendi yagiyladq beslenmeli 2 3 gunde bir yikiyorum. . Soguk suyla yikamayi dene canımBirde saçı sık yıkamak uzatıyor diyorlar senin fikrin nedir ?
Saci sık yikamak sacin yapisini bozar kendi yagiyladq beslenmeli 2 3 gunde bir yikiyorum. . Soguk suyla yikamayi dene canım
Rica ederim canım =)tamam çok soru sordum tüm cevaplar için teşekkürler :)
çok güzel, şu anki hali bayıldımmm
Bence saçlarınızın şuanki hali gayet iyi. Daha uzun saçların iyi durmadığı taraftarıyım ama illa uzatacağım diyorsanız 2günde bir yıkayın saçlarınızı uzar. Her gün yıkamak yıpratır.
Çok güzel canım maşallah bakımları düzenli yapabiliyo musun,düzenli yapamıyorum benim de saçlarım uzun çoğaltmak istiyorum bi de kırılmasınBuda dalgali hali