• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzun daha da uzatmak için bakım yapıyorum (Resimli)

anesteziask

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
56
12
18
Tekirdağ
Saçlarım uzunluğu belimi geçmişti bazı nedenlerden dolayı kestirmek zorunda kaldım. Bunun en onemlı nedeni de saçlarımın kırıklarını kendim
saçma sapan kesmem oldu. Şuan hala uzun eskı boyutunu alması ıcın uzatmaya çalışıyorum. Saçlarım kendiliğinden düz. Geceleri çok sıkı olmayacak
şekilde toplayıp ucuna kadar gevsek sekılde örüp yatıyorum boylece saclarım kırılmıyor bu çok etkili oldu. Ayrıca yağlarla bakım yapmaya tekrar basladım .
Şuan çam terebentin jojoba tatlı badem yağı susam yağı hindistan cevizi yağı ve yılan yağı kullanıyorum. Saçlarıma oldukça ıyı geliyor
:16:

BU DA ESKİ SAÇLARIM.. $zRdd09.webp
 
Son düzenleme:
saçlarımı bir süre önce kestirmiştim canım, küstüler bana uzamadılar aylarca aynı boyda kaldılar. çözümü entelede buldum... üstünede bilmiyorum çok şükür eskisindende uzun ama seninkiler biraz baya fazla uzun ben o kadar istememm.
 
saçlarımı bir süre önce kestirmiştim canım, küstüler bana uzamadılar aylarca aynı boyda kaldılar. çözümü entelede buldum... üstünede bilmiyorum çok şükür eskisindende uzun ama seninkiler biraz baya fazla uzun ben o kadar istememm.
Ben hep anneme kestiriyorum kuaför istediğimden fazla kesiyor altlarını dumduz kestiriyorum . Ben kendimde uclarindan kırıkları sacma sapan kesiomusum dengesiz bir halde bu yuzden altlari incelmisti baya suan belime yakın fotoğraftaki kadar dzgun bi şekilde uzatmaya çalışıyorum artik sacimi kendim kesmiyorum =)
 
bence resimdeki hali görsel olarak fazla uzun. şuan belinde iyi durumda olsa gerek. insan kestirince böyle bir moda girmesi kaçınılmaz oluyor.
Suan belime yakın ama ben fotografaki kadar olsun istiyorum fotgraftaki hali güzel ama ben sonra uclarini mahfettim kestrmek zorunda kaldim simdi uçları fazlasiyla gür ama sac takıntısı var iste 10 cm uzamasi lazım =)
 
Insallah canim. Peki baska yaptigin seyler var mi yag bakimlarindan baska? Vitanim kullanma sampuanin icine biseyler katma gibi?

Ben hic sampuan icine bsey katmadim hemen yikayip cktigim icin oyle yararlı bi sonuc çıkacağına inanmiyorum ayrıca sampuan olarak elidor besleyici nemlendirici seriyi kullanıyorum sarı renkte argan ve babassu var içinde
 
saçların kaç yılda o boya gelmişti ?
ve neler kullandın saçlar için ?
Çok yıkamak ve örmek uzatıyor diyorlar bizimle paylaşırmısın yaptıgın bakımları o boya getirene kadar .
 
saçların kaç yılda o boya gelmişti ?
ve neler kullandın saçlar için ?
Çok yıkamak ve örmek uzatıyor diyorlar bizimle paylaşırmısın yaptıgın bakımları

Orta okul 2 de erkek kadar kisaydi sacim lise1 in sonunda belime ulasti saclarim 7 8 senedir en az belimde kullandim halada uzun ... uzun saci cok seviyorum . Saclarim cok sık yaglaniyor yağlanan sac cabuk uzar. Bu kadar zamanda sadece sac bakim yağı kullandim ayrica bioblasin sarmasik ozlu sampuani cok etkili tavsiye ederim suanda elidor un sari renkteki babassu ve argan yagi serisini kullanıyorum o da cok iyi .. kullandigim yaglar da ustte koyduğum yaglar.. arada yumurta maskeside yapıyorum yaptigim maskeleri kesin olarak 3 4 saat bekletiyorum saclarimi soguk suyla yikiyorum .. yatarken saclarimi tepeden sıkı olmayacak sekilde topluyorum boylece saçlarım kirilmiyor..
 

Teşekkürler paylaştığın için ama arada gir konuya senden yardım almamız gerekebilir :)
 
Suanki hali boyle canım
ay maşallah allah nazarlardan saklasın tam istediğim boy ve model bende bu kadar uzatmayı ve uçlarını süz kestirmeyi istiyorum :)
Lütfen fırsat buldukça girip önerilerde bulunup yardım edermisin .
Konum şubata kadar diye başlıyo saçlarıma falan bakıp bi yorum yaparmısın kullandıgım ürünlerde yazıyor .
Ama ben sen ve senin gibi sinemaki ile saç uzatan arkadaşları gördüm ve kesinlikle sinemakiye başlamayı düşünüyorum 24 ünde
 
Back