• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarim sekil almiyor.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

harmless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
86
0
86
İstanbul
Merhaba.. ben saclarimi bir kac kez bakir rengine boyadim ve sacimi cok yipratti.. bir cok onarici sac kremi denedim,surekli saclarimi yikiyorum. Mesela masa ile duzlestiriyorum en fazla yarim saat duz kalabiliyor :(( 2-3 kez kestirdim duzelmedi hala. Saclarim cok yiprandi cok mutsuzum sizin onerilerinizi alabilir miyim? tesekkurler.

bende aynı durumdan şikayetçiydim şekil almamasının nedeni kırıklar yıpranmadır yağlı bakımlardan uygula aynı zamanda kullandığın şampuanın serisini olduğu gibi kullan şampuan saç kremi maskesi durulanmayan bakım kremi gibi o zaman daha çokk işe yarıyorlar... fönden düzleştiriciden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış gerekirse 1 ay kadar toplu şekiller ver saçına ve ayda kesinlikle 1 2 cm kestir hemen değil belki ama 2 3 ayda düzene girecektir emin ol... :82: bende saçlarımı uzattığım için sürekli bunları yaptım ve en sonunda belime ulaştırdım ama şimdi yine aynı şekilde düzenli kestirme yapmam lazım kırıklar çoğaldı...:78:

yarin saclarimi kestiricem kiriklarini aldiricam bir tek, boyundan cok kestirmicem. Turp aldim, turplu su yontemini denicem duzenli olarak. Onun disinda sacimi daha kapali bir renge boyamayi dusunuyorum cunku bakir rengi hala etkin ve yipratmaya devam ediyor. Bakalim ins duzelir :'(

Back