• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım sarı, kaşlarım simsiyah :(

fkseyk

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
45
0
286
İngiltere
Kızlar kaşlarımın rengini sesu'yla kırmaya karar verdim ama bi sorum olacak: fazla bekletirsek turuncu gibi kötü bir renk oluyormuş. Peki ben kaşlarımın rengini açtıktan 2 hafta sonra, diplerim çıkmaya başladığında, tekrar sürüp 1 dk bekletirsem bu sefer uçlardaki kısımlar turuncu olmayacak mı? Çok kesemiyorum kaşlarımı yeterince ince zaten. Ya da önerebilceğiniz bir boya var mı evde kendi kendime yapabileceğim?

saçına sürdüğün boyadan kaşlarına sürüp 2 dakika beklesen burda bi arkadaş yazmıştı.

Saçlarımı kuaföre boyatıyorum. Malum kaş en fazla 2 hafta dayanıyor. O yüzden evde yapabileceğim bişiler arıyorum.

canlarım ben sesu kullanıyorum arkadaşımızın tespiti doğru,2. yaptığımızda uçlar truncuya yaklaşıyor.ama ilk kullanımda cok güzel oluyor.sac boyası sürmeyin talimatlarda öyle yazıyor.tüy sarartıcı cok iyi bence.evde kendim yapıyorum.söyle bi yöntem geliştrdim.2. yapışımda trunculuğu önlemek için spatulasıyla daha cok diplere dürüyorum.üstüne yaymıyorum kremi.ama sunu diyim,siyah olmasından iyidir truncuya yanaşması.dikkatli gözlemleyip sürün.o zaman bişe olmaz.ben asırıya kaçınca.baktım uçları daha acık oldu.boyoyorum hafif kalemle.ve artık kaşlarımı sarartmadan duramıyorum.eski resimlerime bakınca daha önce niye yapmadım diyorum.yüzümü yumuşatıyor.ohh bee
yaşa sen kk :enbuyukkk: iyki öğrendim bu yöntemi.kolay gelsin arkadaslar hihoyyyt

Kas rengıyle oynama derım bence yapmacık duruyor bazısı ,ısının ehlı bırının yapması lazım genede sen bılırsın

canlarım ben sesu kullanıyorum arkadaşımızın tespiti doğru,2. yaptığımızda uçlar truncuya yaklaşıyor.ama ilk kullanımda cok güzel oluyor.sac boyası sürmeyin talimatlarda öyle yazıyor.tüy sarartıcı cok iyi bence.evde kendim yapıyorum.söyle bi yöntem geliştrdim.2. yapışımda trunculuğu önlemek için spatulasıyla daha cok diplere dürüyorum.üstüne yaymıyorum kremi.ama sunu diyim,siyah olmasından iyidir truncuya yanaşması.dikkatli gözlemleyip sürün.o zaman bişe olmaz.ben asırıya kaçınca.baktım uçları daha acık oldu.boyoyorum hafif kalemle.ve artık kaşlarımı sarartmadan duramıyorum.eski resimlerime bakınca daha önce niye yapmadım diyorum.yüzümü yumuşatıyor.ohh bee
yaşa sen kk :enbuyukkk: iyki öğrendim bu yöntemi.kolay gelsin arkadaslar hihoyyyt

zararı olmaz mı cnm ya sesunun

bebishim haklısın aslında rengiyle oynamamak lazım ama kaş telim de kalın benim gerçekten çok çirkin duruyor:/ yoksa ben de uğraşmak istemiyorum hiç. kuaföre boyatıcam ilk zaten de sonrasında 2 hafta sonra aktığında napıcam? sesu'nun verdiği turunculuk çok mu bushraa? yakından bakınca falan mı belli oluyor sadece yani? üff ne zor işler.

bebishim haklısın aslında rengiyle oynamamak lazım ama kaş telim de kalın benim gerçekten çok çirkin duruyor:/ yoksa ben de uğraşmak istemiyorum hiç. kuaföre boyatıcam ilk zaten de sonrasında 2 hafta sonra aktığında napıcam? sesu'nun verdiği turunculuk çok mu bushraa? yakından bakınca falan mı belli oluyor sadece yani? üff ne zor işler.

canım ben kuaförde boyattım 2 günde zaten onunda dibi geliyor,ve boya ifademi kaybettirmişti bana.hemen düzelttrdim.sesuyu kk da okudum.amann dedim ne olcak sanki bi deneyelim.denedim ve ilkinde asırı memnun kaldım.azcık beklet.sürdüm.sildim baktım,sürdüm sildim.kontrollü bi şekilde. benim kaşlarımda simsiyah.kalın telli değilsede.istedigim tona getrdim braktım.e onunda dibi geldi.yine sürdüm.fakat bu noktada dikkat etmeli.cünkü altı siyah üstü acık renk oldugundan,kremi uygulayınca altı acayım derken üst zaten acık renk oludundan dah cok acılyor rengi.söyle yapın.spatulayla diplere yapın daha cok.üste yaymayın.siyahlara uygulayın.hep yapıyorum.ki memnun kalmasan bile 2 haftada tamamen düzeliyor.napalım :gitme: sarı saclı olunca siyah kaş sırıtıyor.hem aynada kendimi böyle dahaiyi hissediyorum.sacımla uyumlu bi kaş .canlarımmopuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn

benim kaslarim simsiyah degil saçlarimi siyaha boyadigimda daha açik kaliyor ve oyle çok da hizli uzamiyor bugun kuaforum kizdi bana neden saçlarini siyaha boyuyorsun beyaz tenlisin gotik gibi oluyorsun dedi :S boyayalim saçlarini sariya dedi hem yuz ifaden yumusar hemde dedi bende kaslarim koyu dedim o da açariz nolcak dedi ama nasil olur bilemiyorum ben yaa :S

arkadaslar deneyin ya diyorumya hoşunuza gtmese bile 2 haftada tamamen düzeliyor.
fkseyk dene bakalım yaz mutlaka :) sangs sonradanda bişe olmadı bana için rahat olsun :))
sesu denedim ben dger markaları bilemiyorum ama şakkıdı

Fatale, ben de bir zamanlar öyle gotik idim işte. Kaşlarım, saçlarım simsiyah, tenim bembeyaz. Sarı gerçekten yakışıyor ama açması çok dertli bi olay. Kaşların çok koyu değilse benimki kadar kötü durmayabilir ama iyi düşün derim. :)

sakın sesu sürme sapsarı cıkarsın ortaya :olmaz:
boyadan biraz sür kaslarına zaten rengi hemen acılıyor
istediğin rengi yapıncada silersin yerimseniben

arkadaslar mesaj sayım yeterli olsa resim koyardım.ama konuları inceleyin resimleri göreceksiniz.sesu sapsarı yapmıyor.dakikalarca bekletmiyoruz sonuçta.kontrollü bi şekilde istedgimz tona gelince siliyoruz.1 dk 2 dk da diyemem herkesin kaş yapısı farklı.sürün silin bakın,sürün tekrar silin.böylece gözlemleyerek istedigimiz sonuca ulaşıyoruz.ya keşkee resim koyabilsemmm.sac boyasını tavsiye etmem.kuaförde adam sac boyuyor gbi önce kaşı açıp sonra boyadı.kaş etrafım cok kaşındı.hemen düzelttirdim.ki zaten daha 2.gün dipleri geldi.ee devamlı kuaföremi gdecegim yani? sesu gayet rahat memnunum sevgilerrrrr kızlarr opuyorumnanaktan

Back