- 5 Temmuz 2014
- 19
- 5
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence artik hiic dokunma saçına boyatma bayağı uzun sure kendine gelsin dip boya yaparak yeni çıkan saçları da yipratiyosun hele Brezilya fonu daha da mahveder sonuçta kimyasal kullanıyorlar duzlestirici de kullanma banyodan sonra sacini ör bırak iki uç tane ör ki kivirciklar belli olsun benim saçımda kina var güneşte kızıl kızıl parlıyor çok hoşuma gidiyor duzlestirici masa falan kullanmiyrm sadece banyodan sonra oruyorum bir yere giderken aciyorum dur birazdan fotograafimi aticam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kına saçı besliyormuş doğru mu? Ama boya tutmuyormuş. Memlun musun kınadan ?
Canimm ne cok boyamissinn.İlk hali cook guzel,kac yasindasin? Keske kuaforunu dinlemeyip koyu kahve yapsaydin.Hele platin cok kotu cok buyuk gostermis egreti durmus.Sariyida begenmedim bak ne cok yakmis sacini.Zeytinyagi sur baride yumusasin sac uzun bi surede boya fon islem yapma elinde kalir dibinden benden soylemesi
oreal de kullandirtma artik sacinda cok zararli bir kimyasal
Ayyy canım gül gibi saçlarını ne hale getirmişsin yaa.
Valla hemen hemen her renk yakışmış sana üstelik gerçekten, o apaçık sarı dışında.
Özellikle karamel ve dore bence senin rengin.
Yerinde olsam uzun bir zaman boyaya ara veririm, saçların bir kendine gelsin yaa.
siyah deri elbiseli halindeki saçın süper tatlım ya ne sarı sevdası ya soldurmuş seni
Platini ben istemedim yaa kuaförün hatasıydı o yaktı beni zaten18 yaşındayım, balıkesirden saça iyi gelen yağlar almıştım kullanmadım duruyor deneyeyim madem teşekkür ederim önerin için :) boya yaptırmamama imkan yok saçımda çok beyaz var siyahken bile her ay boyatmak zorundaydım aşırı yanii
Bence ne fön nede boyat.saçlarını madem kestirmişsin yanan yerleride kes.kardeşimde böyle boyardı saçlarını bele kadar çok uzun ve gürdü.sarı turuncu siyah allah ne verdiyse yaptı.saçları yandı en sonunda kestrmek zorunda kaldı.küt kesim yaptı.dahada boyamamı doktor şampuan yazdı.sonra hem onu hem badem yagnı kullandı.arada kaynakta taktı 3 ayda bir uçlarından aldrdi hep birde çinko hapı kullandı eskisinden daha güzel oldu:)
Dun çektim fotoları hava kapalıydı fazla ışık vurmadigindan rengi çok belli olmuyor ama dışarı çıktığımda bayağı kızıl duruyor, ben sürekli saçını orerim boyle daha iyi duzlestirici ve masa gibi şeyler kullanmaktan. Zaten ne zaman duzlestiriciye başladım o zaman saçların incelemeye ve kırılmaya başladı upuzundu saçların üstüne oturururdum ama duzlestiirici mahfetti kestirmek zorunda kaldım sonra uzatamadim çok dokuluyolar artik hep kısa kullancam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk renk cok guzel bence.daha dogal dursun dersen kumral yapabilirsin bi renk tuttur sari disinda ki sacin alissin baskada islem yapma yoksa dedigim gibi dibinden yanar uzulursun bu sefer.zaten yaz tatilindeyiz okul derdide yok birak ciksin azcik beyazlar
Maşallah bu arada sağlıklı ve güzel görünüyor saçların ama kına yaptıracak cesaret yok bende ya sıkılırım bunalırım büyük ihtimal saçma sapan şeylere sararım kalan saçımıda mahvederim allah korusun :)