Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım rezil halde ! (FOTOLU) YARDIMMM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bi de sakin krem kullanma saçında krem de saçı çok inceliyor bizzat denedim gordum :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kremi diplere götürmemeye çalış o dökülme yapabiliyor ama bilmem ki ben çok krem kullanırdım oda zarar vermiş olabilir benim saçlarım aşırı gür kıvırcık ve kalın telliydi doğalken. Artık sadece uclarına sürerim kremi yanık yerlere :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla canim neler gormus gecirmis scin yine iyi dayanmis valla.. biraz daha dogal yontemler dene ne bileyim her dustan sonrada bakim yapilmaz saca biraz birak kendine gelsin zeytinyagi surmek bile daha faydalidir eminim..

ben en cok 5. resimdekini begendim sana cok yakistgini dusunuyorum. sari sac hic olmamis amaa yinede sen bilirsin :) kolay gelsin canim 😉

valla canim neler gormus gecirmis scin yine iyi dayanmis valla.. biraz daha dogal yontemler dene ne bileyim her dustan sonrada bakim yapilmaz saca biraz birak kendine gelsin zeytinyagi surmek bile daha faydalidir eminim..

ben en cok 5. resimdekini begendim sana cok yakistgini dusunuyorum. sari sac hic olmamis amaa yinede sen bilirsin :) kolay gelsin canim 😉

Bi hevesti işte sarı ne bileyim beni bu hale sokacağını :KK43: teşekkür ederimm o rengi bende sevmiştim aslında ama açık karamel dediğinde daha açık bi ton bekliyordum :) onun biraz akmış halide şuydu $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404609422.117772.jpg

Bi hevesti işte sarı ne bileyim beni bu hale sokacağını :KK43: teşekkür ederimm o rengi bende sevmiştim aslında ama açık karamel dediğinde daha açık bi ton bekliyordum :) onun biraz akmış halide şuydu Eki Görüntüle 1179164

evet kesinlikle bu tonlar yuzune tenine daha iyi uyuyor canim guven bana saci basi boyali birsuru arkadasim var onlardan biliyorum :)

bu aralar birde "ombre" diye bisey almis basini gidiyor cok moda oldu bi arastir istersen

Son düzenleme:
evet kesinlikle bu tonlar yuzune tenine daha iyi uyuyor canim guven bana saci basi boyali birsuru arkadasim var onlardan biliyorum :)

bu aralar birde "ombre" diye bisey almis basini gidiyor cok moda oldu bi arastir istersen

Aa güzelmiş aslında uçları sarı bırakıp üstleri farklı koyu tona boyatıp koyu dip boyasıyla da devam edebilirim bak böyle. Gerçekten çok beğendim teşekkürler :)

Canım yaşın çok genç bu yaşında saçını bu kadar yıpratmamalıydın çünkü çooook zor toparlanıyor ne yazık ki.Brezilya fönünden uzak dur.Ben 2 kere yaptırdım kullanımı çok rahat ipek gibi oldu ancaaak DNA sı değişti resmen saçımın.Avuç avuç dökülmeye başladı.Belime yakındı saçlarım şu anda omuzlarımda mecbur kaldım kestirmeye.Kuaför övüyor haliyle benimki de övmüştü ki benim saçım doğal olmasına rağmen mahvoldu.Entele saç losyonu al.Aktardan alıyorsun yağını değil losyonunu alman gerekiyor.Ben 15 te bir özel bakım yaptırıyorum artık ayrı serum ve maske yapıyor kuaförüm.Bu arada kuaförümü değiştirmek zorunda kaldım.Bence boya yapacaksan illa saçını doğal rengine boyat çünkü yaşın küçük daha sarıdan uzak dur.Ha bir de şampuanına 1 şişeye yakın çam telebentini ekle.

Eki Görüntüle 1178762 böyle simsiyah uzun saçlarım vardı fakat boyaydı çünkü çok beyazım var. Ayrıca kıvırcık olduğu için her gün düzleştiriyordum. Sıkıldım ve rengini açtırdım bakır istiyordum kuaför bakır kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178763 beğenmedim ve tekrar rengini açtırdım, bakır yaptırdım. Eki Görüntüle 1178764 fakat çok akıyordu en fazla 2 ay dayanabildim Eki Görüntüle 1178765 kuaförüme bu kadar çok akmasına dayanamadığımı başka bi renk istediğimi söyledim oda açık karamel yapalım dedi. Bende açık bi renk sanıyordum kabul ettim ama resmen kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178766 sinirlendim çünkü açık renk istiyordum. Tatilde renk aktı bazı yerler sarıya kadar gitti şu şekilde ; Eki Görüntüle 1178767 bende madem açık renk istiyorum sarı yapayım dedim. Ahh ne cesaret; marketten 3 kutu kolestonun açıcısını aldım kendim açtım. Düzensiz oldu kuaförümde sarı boyaya boyaya oturur dedi. İlk boyadığımızda böyle oldu Eki Görüntüle 1178769 sevdim ve devam ettim aylarca full boyattım. Sırf evime yakın diye bi kuaföre gittim. Şu saçlarımı; Eki Görüntüle 1178770 resmen platin yaptı. Saçlarım inceldi ve kırılmaya başladı. Kısaldıkça kısaldı. Annemin profosyonel kuaförüne gittim. Eki Görüntüle 1178771 koyu renk yapmamız gerektiğini söyledi ve saçımı dore kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178772 fakat renk ağır geldi kaldıramadım içim bunadı açıkcası. Aktıkça aktı 2-3 hafta içinde geri sarı oldu. Kırılmaya kısalmaya devam ediyordu. Kesmesi gerektiğini söyledi. Kesti ve bal rengi yaptı. Eki Görüntüle 1178775 ilk defa bu kadar kısa kestirdim. Düzleştiriciyi kesinlikle bıraktım ve föne başladım. Kendi sitemdeki kuaföre devam ettim saç aktı bu arada yine sarı oldu. Kuaförde sadece dip boyayarak devam etti. Bu arada şampuan ve krem dışında her duşta loreal absolut saç maskesi, duştan sonra saç ıslakken milk shake, nemliykende morfose argan yağı veya morfose keratin serum kullandım. Eki Görüntüle 1178777 hala azıcık kırıklar vardı ama. Eki Görüntüle 1178778 bu arada 2 kere keratin yaptırdım. Gayet güzel gidiyordu. Son boyatmamdan önce şampuanımı kremimi değiştirdim. Gliss'e başladım. Kullandıklarım şunlardı; Eki Görüntüle 1178781 gerçekten etkisini gördüm. Yumuşattı ve kesinlikle ağırlaştırmadı. 1 hafta önce boyattım saçlarımı boyayı son 5 dk altlara da indirdiler. Yıkandı fön çekildi ve sonunda uçları rezil haldeydi. Yanık resmen 5 cm. Fönden kaynaklı sandım. Eve geldim kendim yıkadım kremledim kuruttum hiç bi sorun yoktu. Kuaförde fön çektirdim yine aynısı. Kızdım. Adam saçtan kaynaklı dedi kesmeliyiz dedi. İnanmadım eve geldim tekrar kendim yıkadım krem maske vs derken kuruttuğumda uçları aynı şekilde rezil haldeydi. Keratine gittim. 24 saat kafada beklemesi gerekiyor onun. Başka bi adam yaptı oda yapamadı bence uçlara pek süremedi keratini.ertesi gün yıkadığımda bazı yerler düzelmişti. Ama bazı uçlar ki bunlar çoğunluk olan kısım, rezildi yanık haldeydi. Mecburen kestirdim. Eki Görüntüle 1178786 ama biraz yanıklar kaldı yinede. Gına geldi yeter artıkkk.... :) kuaför brazilya fönü yapalım dedi. Napmalıyım? Hiç güzel yorumlar okumadım ama kuaför kendinden çok emin. Bu işlem için 450 tl istiyor. 7-8 ay düz olacağını yıpranmicağnı söylüyor. Annem daha kötü olacak diyor ve koyu renk boyatmamı istiyor. Kuaförüm de asla ve asla saçımı full boyatmamı istemiyor işlem görmesin iste sarıdan devam et tek dip boyatarak diyor. Annem ben boyatsamda boyatmasamda sarının saçımı yıptratacağını söylüyor. Saçımı tekrar uzatmak istiyorum. Sarı veya değil hiç bi önemi yok.. Lütfen, uzun yazdım özür dilerim :KK43: ama yardım edin kızlarr. Saçımın kıvırcığınıda kaybettim fön çektirmeden dursam diyorum olmuyor. Bu gün köpükledim bir şeye benzemedi. Napacağım bilmiyorum ! Eki Görüntüle 1178794 düşüncelerinizi bekliyorum. Boyatmlı mıyım ? Ne renge ? Hiç boyatmadan tek dip devam etmem daha mı sağlıklı ? Brazilya fönü yaptırayım mı ? Fönsüz nasıl şekil vereceğim ? ... Bu arada dibimi açıcısız boyayla boyuyorlar.

Saçların çok güzelmiş maşallah. Senin yapman gereken saçlarını rahat bırakmak. Saçının doğal rengi ne renk bilmiyorum ama ona dönmeye çalış o renge boyat ve dip boyan geldiği zaman öylece bırak onu uzasın boya gitsin. Saçlarının boyuna gelince ilk saçını güzelce kestir yanıklar gitsin sonra boyat beya ilk boyat sonra olan tüm yanıkları aldır. Sonra bakımlara başla saçına uzaması için. Saçının doğal rengine dönerkende doğal boya tercih et. Doğal boyayı aktarlarda bulabilirsin veya internette araştırırsan tavsiyede bulunan vardır illaki. saçın uzadıktan sonra da her şey eskiye döndükten sonra da okulun başlamadan dershanen bitince istediğin rengi belirlersin ve sadece ona boyatırsın oynama yapmazsın. Böyle devam edersen çünkü saçların daha da yanacak ve daha kötü olacak

Kremi diplere götürmemeye çalış o dökülme yapabiliyor ama bilmem ki ben çok krem kullanırdım oda zarar vermiş olabilir benim saçlarım aşırı gür kıvırcık ve kalın telliydi doğalken. Artık sadece uclarına sürerim kremi yanık yerlere :)

Yok hic kullanma uçlar ince olunca da kotu duruyor besledigine şahit olmadım ben sadece inceltti zarar veriyo gerçekten sen doğal şeyler kullan zeytinyağı bademyagi falan bi de bence sampuaan olarak Komili al gerçekten çok iyi bi şampuan. Gerçekten çok güzelmiş saclarin fotoğraflarını gördükçe keşke benim de bu kadar gür ve uzun olsa demiştim inşallah eski saçlarına kavuşursun canim :)

Yok hic kullanma uçlar ince olunca da kotu duruyor besledigine şahit olmadım ben sadece inceltti zarar veriyo gerçekten sen doğal şeyler kullan zeytinyağı bademyagi falan bi de bence sampuaan olarak Komili al gerçekten çok iyi bi şampuan. Gerçekten çok güzelmiş saclarin fotoğraflarını gördükçe keşke benim de bu kadar gür ve uzun olsa demiştim inşallah eski saçlarına kavuşursun canim :)

İnşallah canım benim çok saol :) ❤

Ah o güzelim saçların ne olmuş canım ya :KK19: siyahken güzelmiş bence koyuya boya ve sürekli bakım yaparak uzat çok işlem yapma düzleştirmek fön çekmek gibi gerekirse aylarca toplu modeller kullan :KK34: annenin de dediği gibi yaz yaz zamanı özellikle sarı saçı boyamasan da yıpranır maalesef gliss iyi seçim :KK34:

Ah o güzelim saçların ne olmuş canım ya :KK19: siyahken güzelmiş bence koyuya boya ve sürekli bakım yaparak uzat çok işlem yapma düzleştirmek fön çekmek gibi gerekirse aylarca toplu modeller kullan :KK34: annenin de dediği gibi yaz yaz zamanı özellikle sarı saçı boyamasan da yıpranır maalesef gliss iyi seçim :KK34:

Anladığım kadarıyla evet koyu yapmalıyım :KK43: yukarda birisi kız kardeşi hakkında yazmış. Çinko hapı kaynak vs. O yattı aklıma onu bi kovalayacağım bakalım :KK43:

ne çekmiş saçların öyle ya... :KK70: okurken içim bayıldı. o kadar müdahaleye atın kuyruğu dayanmaz. güzelim saçların varmış dediğin gibi mahvetmişsin ona rağmen hala neye boyayayım nasıl şekillendireyim diyorsun.

biraz doğal haline bıraksan bir şey kaybetmezsin bence, saçlarının eski halini geri kazanırsın.

Canım sen napmışsın yaa. Kel kalmadgna şükret walla :KK70: uzun saçlı biri olup uzun saç hastası biri olarak o güzelim saçlarının yavaş yavaş kısaldgnı gördkçe içim acıdı walla :KK43:
Sarı bence olmamış. Soluk durmuş çok. ama artık o saçlarında hava alması gerek yaniii. Çok üstüne gdıosun sankiiii :KK70:

Benim de aynı haldeydi saçlarım. Tek çözümü kestirmek. Neler neler denedim ne kadar para harcadım ama olmadı yani. Aynen kıvırcıktı saçlarım hergün düzleştirme, renk açma mora maviye yeşile boyama derken resmen hamur gibi oldu kıvırcıklarımı kaybettim. Sonra gittim kısacık hoış bi model kesitrdim şimdi omuzlarıma indi ve kıvırcıkları eskisi gibi mükemmel. Kendi rengine bıraktım hem. Bir daha renk değiştirmek istersem bu kez doğal yöntemlerle açacağım.

:KK1::KK1::KK1::KK1:
Senin yaşlarındayken ben de aynı bu aşamaları yaşamıştım :KK53:
Kök sen de üzülme uzar , saçını yapratmayacak bir rengi tercih et bir süre , bir tanesini ben çok beğendim kendin yapmışsın sanırım üç kutu boya ile bence gayet hoş duruyordu bozmasaydın daha sonra keşke.

Siyah saçların daha güzelmiş yaaa :26::26:
Bence hiç kuaförle uğraşma uzun saçların hep gitmiş ondan baksana :KK47:
Saçını koyu bi renge boya ve kendine gelmesini bekle bakımlarına devam et boya yada başka bir işlem uygulamaaaaa :KK20:

Canim o kadar guzel yuzun varki masallah hepsini jaldirmissin dogrusu ama sari seni itici gistermis su son gonderdigin fotograftaki rebk asiri gitmis dogal sac gibi durmus benimde sacimda erken yasima ragmen cok beyaz var maalesef ama boyayi aklimdan gecirmeye kortum dogrusu sana tek onerim boya sevdandan ve sekillendiricelerden vazgec dogal yontemler var arastir internette ve gliss serisinden de vazgecme

Aynı yaşta aynı şeyler :KK1: o en son sarı aşamasında benim kopmuştu ve o haliyle siyaha boyadık üniversitenin ilk 1 ayı falan yanık üzeri siyah boyanmıiş naylon saça benzer haldeydi baş edemedim bırak fönü taranmadı bile sonra 2 3 cm kalana kadar kesmek zorunda kalmıştık :KK1: bütün okul resimlerim kısa saçlı
sen artık bırak diplerin uzasın

X