Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım rezil halde ! (FOTOLU) YARDIMMM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Brezilya fonu degil, sac botoksu yani keratin yuklemesi yaptır sacina, iki gune bir hindistan cevizi yagi sur, guzel bir sac serumu edin. Neva keratin 7 effect serumun kullaniyorum ben cok guzel. Guzel bir sampuan ve sac kremi kullan market markalari kullanma internette uygn fiyatli bulabilirsin. Haftada bir de yumurta beyazi sür kendine gelecektir. Ayrica fon makinesi de duzlestirici kadar zararli. Bi muddet sacini soguk ayarda kurut hafif nemliyken serum surup saclarini burgu yap topuz yapar gibi. Ben oyle yapiyorum actigimda maşa yapılmış gibi duriyor ve yumuşak oluyor. Eger sac kurutma makinesi kullanirsan sadece kurutmak icin bile olsa, sacin içindeki azicik nemi de alirsin. Sacin onemli bir kismi sudur ve fon makineleri bu suyu kurutuyor maalesef. Ayrica sacini bir daha boyatmayi düşünürsen blond me olaplex gibi kaliteli bitkisel acicilarla yaptirt onlar hem bakim yapar hem de kirmaz

sen bir de benim saçlarımı görsen.. sende böyle saç olsa intihar edersin herhalde seninkiler gerçekten sağlıklı görünüyor kıymetini bil benim saçlarımın tepeleri yandı diye mi bilmiyorum bildiğin telefon teli gibi kıvırcık ve alt tarafları pırasa gibi dümdüz böyle tür farklılığı meydana geldi beterin beteri vardır saçlarının kıymetini bil derim

Avon un saç serumları güzel kızlar tavsiye ederim advance technıgues olanlar saçı yapış yapış yapmıyor ve agırlastırmıyor. Benm saçım kuru ve yıprandı kullanıyorum çok iyi geliyor şampuan larda denedim onlarda çok güzel saç balsam larıda güzel saçlarım uçuş uçuş

Ben bir aydir falan barcelino diye bir yag karisimini yari yariya hindistan cevizi yagi ile karistirip iki gune bir sürüyorum ardindan da hunca bitki ozlu krem ve redistin keratinli bakim maskesini uyguluyorum. Elma sirkeli su ile de duruluyorum sacim 3 haftada 3 cm uzadi parladi yumuşadı cok memnunum oneririm.. ha bir de argan yagli serum kullaniyorim saclarim islakken kurutmadan önce

Canım geçmiş olsun Ah şöyle boyamadan renk değiştirmeden bir durmayı başarabilecek. Aslında kahve tonları sana yakışıyor Neden beğenmedin anlamadım Brezilya fönü Asla tavsiye etmiyorum Çünkü ağır kimyasal işlem gerektiriyor şöyle düşün boyadan daha ağır. Ben evde keratin bakımı yapıyorum kuaföre gitmeden oldukça toparlıyor Ben de bir açık renk sonra olmadı koyu renk sonra tekrar açığa dön derken yiprattim Saçlarımi internetten bir araştır istersen ben liquid keratin kullanıyorum çok memnunum. Bu arada Keratin bakımı yaptır ya da yaptırma ama asla saçlarına işlem yapma dinlesinler biraz yoksa Elinde kalır

Cnm sen nasıl yapıyorsun keratin bakımını sanırım yaptığın brezilya fönü değil saçlarında nasıl değişiklik oldu yararı var mı?

Cnm sen nasıl yapıyorsun keratin bakımını sanırım yaptığın brezilya fönü değil saçlarında nasıl değişiklik oldu yararı var mı?
Canim brezilya fonu degil yani duzlestirmiyor saci onariyor ve kirik gorunumu duzeltiyor.evde uygulanan yipranma setinden aliyorum içerisinde keratin sampuani maskesi bakim kremi ve 4 adet minik sise keratin serumu var. Serumlardan her biri bir seanslik. 3 gunde 1 tekrarlaniyor . Sac yanmamissa ya da rofleli degilse birebir sulandiriyordum ama simdi balyaj attirdim mecbur saf olarak kullaniyorum

selam ben uygulamalarımı paylaşmak istedim çünkü benzer durumdan muzdaribim ki benim anne tarafımda saçlar seyrek ve ince telli ama benim çok güzel saçlarım vardı bir süre önce resmen tepemde seyrelti oluştu
öncelikle tavsiyem sabır çünkü düzenli bakımla ancak 1 aydan itibaren sonuç alabilirisin ben şu kozmetik marketlerde satılan ısırgan yağıymış falanmış filanmış inanamadığımdan oturdum kendim yaptım 4 adet kavanoz alıp içine kavanozun yarısından fazlasına ısırgan , kekik ,lavanta ,ve papatya koyup güneş alan yerde yaklaşık 25gün beklettim her gün çalkaladım ,4 ayrı yağım oldu ,sadece hindistan cevizi yağını organic sertifikalı olanlardan aldım gratis rosman watsons gibi markalarda organic sertifikalılardan bulunuyor, haftada 1 gün abartmadan 2 aydır c vitamini e vitamini ve bu yağları karışık saç boyasıyla sürüp masaj yapıyorum bayağı fark etti ,bir defa yıkadığımın ertesi günü sönük ve tel tel oluyordu şimdi kuvvetlendiler hem de bayağı farketti arkadaşlarım bile söylüyor ayrıca dökülme çok çok azaldı ,ve ben hücreleriin yenilenip saçlar geleceğine inanıyorum ,bir de hızlı uzuyor bunu farkettim benim deneyimim bu ,tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…