Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım :( (resimli)

sen sariya alistigin icin sana bu kotu geliyordur ama bence 2 side guzel hala guzelsin bence kafaya takma tek derdin bu olsun..
Amin canım Allah başka dert vermesin. Aslında kendi isteğimle boyadım makyaj çok istiyordu sarı ve artık bıkmıstım değişiklik olsun dedim ama alışkanlık olduğu için çok kötü geldi gözüme. Teşekkür ederim canım cevapların için :)

Merhaba canim ikiside cok guzel bir sure sonra renk biraz atar oturur ozaman kdr biraz sabretceksin bende uzun sure sarintonlarda kullandim gozun alismasi zaman aliyor...

rica ederim .. bende seneler once tam tersi yapmistim birkere sariya boyattim o zamanlar cok susluydum ama annem begenmedi git bu ne hal dedi sonra bir kac hafta gecti kahverengiye boyadim, dedigin gibi cok ugras istiyor sari sac.. esim zaten simdi koyudan baska birseye izin vermiyor sari hic sevmedigi icin..

kesinlikle alışkın olmadığın için sana öyle geliyor ben ıkı rengı de cok yakıstırdım sana gercxekten güzelsin tatlım maşallah

Kesinlikle siyahhh sarıda çok solgunsun siyahda yüz hatların daha güzel ortaya çıkmış sakın değişme.

Merhaba canim ikiside cok guzel bir sure sonra renk biraz atar oturur ozaman kdr biraz sabretceksin bende uzun sure sarintonlarda kullandim gozun alismasi zaman aliyor...
Evet canım sacını eline aldığında bile farklı geliyor. Her gün yıkıcam canım koyuluğu gitsin diye inşallah zamanla alısırım

Erkekler sevmiyor canım zaten ben seneler önce boyattığımda sözlümle kavga etmiştik. Doğallık her zaman daha iyi dışarı çıkarken bile sarıda bi allığını sürmediğin zaman solgun hasta gibi duruyodum o yüzden döndüm. Zamanla alısırım inşallah sözlümde askerde izine gelicek 2 ay sonra foto gördü ama inşallah böylede beğenir

kesinlikle alışkın olmadığın için sana öyle geliyor ben ıkı rengı de cok yakıstırdım sana gercxekten güzelsin tatlım maşallah
Evet canım Alışamadım daha zamanla alısırım inşallah bu arada estefurullah canım o senin güzel bakan gözlerin :)

ayh ALLAH tamamina erdirsin. onun geldiginde bide onun fikrini alirsin.

Kesinlikle siyahhh sarıda çok solgunsun siyahda yüz hatların daha güzel ortaya çıkmış sakın değişme.
Yok canım zaten değistirmem çok yıpranır saçlarım. Aksın sadece kendi haline bırakıcam bu arada teşekkür ederim canım

Kötü bi moral olacak sanırım ama bende sarı halini çok beğendimmm Ama üzülme akar sık sık yıkarsan eğer belki dahada hoşuna gider aktığı zamn

Kötü bi moral olacak sanırım ama bende sarı halini çok beğendimmm Ama üzülme akar sık sık yıkarsan eğer belki dahada hoşuna gider aktığı zamn
Sarıyı yakıstırıyodum zaten canım kendime ama iste kullanması zor evlilik düşünüyorum nasip olursa evin içinde sürekli makyaj yapamam diye boyadım. pişman oldum o gün sabaha kadar ağladım. Ama geri döndüremem çok yıpranır saçlarım akmasını beklicem canım kendi haline bırakcam öyle inşallah beyenirim sonradan

İkisi de güzel ama sarı daha çok yakışmış bence bol bol yika ve papatya suyu sür rengi açılır ayrıca kepek şampuanları da rengi acıyo

İkisi de güzel ama sarı daha çok yakışmış bence bol bol yika ve papatya suyu sür rengi açılır ayrıca kepek şampuanları da rengi acıyo
Her gün yıkıyorum canım en azından acık kahve olsun diye akar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…