Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım :( (resimli)

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
merhaba herkese, dün saçımı boyattım sarı kullanıyodum 3 4 yıldır, ama sürekli makyaj istediği için koyu bir renge dönmek istedim koyu kahve aldım boyadım. ama o kadar koyu oldu ki siyah resmen aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi. kaç saattir ağlıyorum. çok kara oldum birden çok kötüyüm belki saçma bir konu gibi gelebilir ama gerçekten çok kötüyüm ve konu açma gereği duydum. çok kötü hissediyorum kendimi bana farklı geldiği için kötü geliyodur belki sizin yorumlarınızı almak istedim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bir kaç hafta içinde rengi kırılır, o zaman da beğenmezseniz ve alışmazsanız sinsice müdahaleye başlarsınız renk için ama bu hali hiç de ağlamayı gerektirmiyor, güzel olmuş

Bir kaç hafta içinde rengi kırılır, o zaman da beğenmezseniz ve alışmazsanız sinsice müdahaleye başlarsınız renk için ama bu hali hiç de ağlamayı gerektirmiyor, güzel olmuş
birden koyuya geçince pişmalık duydum siyah olunca bide teşekkür ederim

Ilk sc rengin daha çok yakışmış. Bu da fena değil ama çok koyu . Tekrar boyatip yıpratmak yerine yıkadıktan sonra açılmasını bekle. Güle güle kullan bu arada

Kuaförde açtırabilirsiniz ama saça da zararlı ayrıca bayağı yakışmış bence alışık değilsiniz belki ondan

Bence harika olmuş koyu renk daha çok yakışmış zaten koyukahve ilk başta siyah gibi tutar bi kaç yıkamada sonra açılır bende çok boyadım koyukahveye

bence çok güzelsin 2 renktede. ama altta sarı olduğu için bi kaç yıkamaya akar o renk siyah kalmaz yani merak etme

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Koyu saç çok yakışmış. Çok daha güzel ve genç göstermiş ama birkaç yıkama sonra değişip daha açık bir kahveye döner rngi

Bence acil sarıya geri dön, daha masum sun sarı saçla , siyahla sert görünümün var beğenmedim.

Ilk sc rengin daha çok yakışmış. Bu da fena değil ama çok koyu . Tekrar boyatip yıpratmak yerine yıkadıktan sonra açılmasını bekle. Güle güle kullan bu arada
teşekkür ederim sarı sürekli makyaj istiyodu, yapmadığımda hasta gibi oluyodum. evlilik düşünüyorum evin içinde makyaj yapmadığım için boyamak istedim. akıtmaya çalışıcam artık. yoksa daha çok yıprancak saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…