Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım :( (resimli)

Eski reng

eski rengin altında açıcı mı vardı? Boya namına ne varsa siler.Birebir eski rengin çıkmaz.altında açıcı varsa eskisinden de açık olabilir.açıcılı-açıcısız yerler arasında renk farkı olabilir.Sildikten sonra istediğin renk boyaman gerekir.
açıcı var canım cesaret edemiyorum ona elime yüzüme bulaştırırım kesin şimdilik doğal yöntemlerle akmasını beklicem. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Sarı saçı daha çok yakıştırdım ben ne yalan söyleyeyim :)
Ama zemin açık renk olduğundan açık kahverengiye kadar açılır diye düşünüyorum :)

Siyah daha guzel.olmus bence hic pisman olma alismamissin diye sana oyle geliyor..iyu gunlerde kullan..saridan daha guzel.emin ol.:KK53:

Sarı saçı daha çok yakıştırdım ben ne yalan söyleyeyim :)
Ama zemin açık renk olduğundan açık kahverengiye kadar açılır diye düşünüyorum :)
inşallah açılır canım düzenli yıkıcam her gün

Siyah daha guzel.olmus bence hic pisman olma alismamissin diye sana oyle geliyor..iyu gunlerde kullan..saridan daha guzel.emin ol.:KK53:
aynen dediğiniz gibi alışamadım bide birkaç kişi sarı çok güzeldi sana falan dedi takıldım iyice ağlamaktan gözlerim şişti valla bu arada teşekkür ederim :)

Cok alimli ve agir olmuss yani ben cidden cok begendim hatta saciniz daha parlak:nazar:gorunuyor bence seni surekli oyle gordueri icin begeenmemislerdir yoksa cok yakismis iyi gunelrde kullan canim:nazar::KK30:

bence sarı saçlı fotoğraf daha güzel çekilmiş diğer fotoğraf öyle çekilmediği için güzel değilmiş gibi görünüyor bana sorarsan siyah saç ten rengini ön plana çıkarmış daha güzel olmuş güle güle kullan hiç üzülme zamanla rengi açılacaktır :KK15:

Cok alimli ve agir olmuss yani ben cidden cok begendim hatta saciniz daha parlak:nazar:gorunuyor bence seni surekli oyle gordueri icin begeenmemislerdir yoksa cok yakismis iyi gunelrde kullan canim:nazar::KK30:
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi canım yazdıkların :)

bence sarı saçlı fotoğraf daha güzel çekilmiş diğer fotoğraf öyle çekilmediği için güzel değilmiş gibi görünüyor bana sorarsan siyah saç ten rengini ön plana çıkarmış daha güzel olmuş güle güle kullan hiç üzülme zamanla rengi açılacaktır :KK15:
Teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi rastgele çektim fotoğrafı ondan da güzel çıkmamış olabilir. İnşallah açılır böyle çok kara oldum :)

Kendin çok güzel olduğun için iki renk de yakışmış zaten.Ama illa karar vermek gerekirse sanki sarı daha uygun sana.Bende sarı olduğum için gözüm alışkın belkide ondan da bana öyle gelmiş olabilir.Kuaföre git bi danış illa değiştiriceksen.Gerekirse bekle ama saçlarını yakmayı göze alma sonra daha çok üzülürsün.

Kendin çok güzel olduğun için iki renk de yakışmış zaten.Ama illa karar vermek gerekirse sanki sarı daha uygun sana.Bende sarı olduğum için gözüm alışkın belkide ondan da bana öyle gelmiş olabilir.Kuaföre git bi danış illa değiştiriceksen.Gerekirse bekle ama saçlarını yakmayı göze alma sonra daha çok üzülürsün.
Saçlarım çok hassas canım yakmayı göze alamam bi şekilde akmasını sağlıcam artık acık kahve olsun o bile yeter bana alısayım başka birşey istemiyorum aynaya baktığımda başka bi insana bakıyomusum gibi geliyor teşekkür ederim canım

X